Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    20. Srpanj 2017. 18:52

Pa sve tebsa uzorcima su vecinom krute, bar ove sta sam ja vidala. Zato to i je za sminku, a ove.obicne bijele za ispod glavice, u kolicima i slicno. I mene zanima kakve ce biti ethereal jer bas traze kvalitetu pa se nadam da ce biti mekse

I_me
    20. Srpanj 2017. 18:58

ja sam se danas pocastila sa ovom robicom. ☺. 

barbs
    20. Srpanj 2017. 19:16

I me, preslatko!! 
    Kiki, vjeruj mi, nista drugacije nisam osjecala... Muz je rekao:100% se okrenuo... Udara me svugdje, ali vec neko vrijeme udara, a na proslom pregledu su rekli ZADAK...
    Mame, ispast cu glupa, ali KAKO SE ZOVE ono s cime brises bebicu kad pljucne?? Da li ne to gaza? Ili sto?? Ja sam se vise pogubila... Pricate kako tetra pelene necete stavljagi bebi pod glavicu i sva sam se pogubila...  Glupi pitanje, ali vise nista ne kuzim!! 

barbs
    20. Srpanj 2017. 19:17

*da li je?
    **Necete stavljati
    Grrrr... Tipkanje s moba 

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 19:20

Tetra pelene se stave pod glavu...one su ti cca 80x80cm ali ima i manjih 75x75 ili vecih 100x100cm.
    NEGO smo rekli da su ove sarene LIDL grube kao sukno i da to necemo koristit u tu svrhu...jer tetre se koriste za jos stosta..

žena-majka-carica:)

dzenny
    20. Srpanj 2017. 19:22

I_me, 😍😍
    Pa djecija robica ne moze da ne bude slatka.. 🤗😍

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 19:22

A one male neki ljudi zovu "gaze" a neki "krpice"
    Gotovo identicno tkanje ali manjih dimezija x puta..

žena-majka-carica:)

dzenny
    20. Srpanj 2017. 19:23
    Mi uzivamo.. 😍 Koo ih jos voli?? 🤗🤗
    Mi uzivamo.. 😍 Koo ih jos voli?? 🤗🤗

20. Srpanj 2017. 19:30

Evo mene doma od sveki...izmorilo me...e mala me opet cijeli dan lupa..vec drugi dan za redom..
    Kiki neka si ti uzivala danas, tako i treba! 
    Idem sad pod tus i odmarat, danas cemo spavat dolje, na madracima na napuhivanje (bar ja-udobnije mi je neg na kaucu) jer je kooooma vani vruce, i gore je uzas...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

20. Srpanj 2017. 20:05

Violeta, hvala!
    Gledam cijene i ostala sam paf! Na popustima 'kupi me' i slicnim stranicama je puna cijena 1500 kn, na popustu oko 500 😤!! Ajme! Pocastila bi se s tim prije poroda al ne dam vise od 500, too much je...

Cure robica vam je jako slatka, ja sam dio kupila, dio dobila, a posteljinu, madrac i ostale gadgete cu za mjesec, dva 
    😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.