Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    20. Srpanj 2017. 15:10

Suncokretice, zaikruzio ti se trbuh, lijepi je 😊
    Barbs, sad je i meni lakse 😄 mislim, vjerujem ja svom ginekologu, ali uvijek te valjda kopka kad nije sve po ps-u.
    I bilo bi vam ovo super da dobijete taj stan! Neka tm pita izravno da znate na cemu ste

barbs
    20. Srpanj 2017. 15:12

Tocno tako,Treca sreca  I ne, ne planiramo imati samo jedno dijete 
    Sanjchi, stan nije jos prepisan na njega nego je sa strane njegovog oca njemu obecan.. cijela obiteljska kuca je na nonica... S time da bi mi otkupili taj stan (da smo na cistome!)...
    Svaaaaaasta smo kupili...
    Mrvice, to su pelene za siroko povijanje...  Ima ih i u obliku svetskih pelena...

violeta1
    20. Srpanj 2017. 15:13

Barbs dobra kupnja super 😊😊 ja sam 300kn ostavila u lidlu i rekla sam nema vise kupnje robice, jedino jos jaknu neku zimsku al to cemo kasnije. Sad su ostale neke druge stvari za pokupovat jos. Jel mislite da je za pocetak 2 posteljine ok? Ja mislim da je dosta... 
    Suncokretica bas lijepo napredujete. 
    Ja nikako da se slikam, moram i popisat sta sam sve kupila. Bas mi frendica bila na kavi i zeza me kako sam pravi ekonomista sve pisem i vodim hehe

20. Srpanj 2017. 15:17

E pa da Barbs, tako je najbolje da ste nacisto svoj na svome😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 15:18

violeta, komotnije bi bilo 3 seta posteljine (govorimo o plahtama jel da) nego 2 jer znaju ti oni to bljucnut/prošišat dvaput u istom danu - i di si onda....ali računaj da postoji velika šansa da neće ni spavat u kindaču (kao npr moj prvorođeni, koji nije htio gospodin, nego bi vrištao iz petnih čim bih ga tamo spustila......ili kao drugorođeni koji je volio spavat uz svoju cicku, a iskreno i meni je bilo tako jednostavnije prvih tjedana nego se 10x dizat za dojit) pa ti onda neće trebat ipak posteljina

žena-majka-carica:)

barbs
    20. Srpanj 2017. 15:18

Suncokretice, super napredujes!! Nemoj se brinuti oko velicime trbuha...
    Meni su jucer frendice rekle da "veca" ispadnem na skikama nego uzivo  I moji danas kako imam mali trubuh 
    Treca sreca, to je meni frendica rekla!! Da kupijeM platnene pelene... Hahahahahahhaa NE HVALA ZAHTJEVNOOO JEEEE 

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 15:19

a gle, ima žena kojima nije tlaka...rekoh svaka im čast. Meni jedna kolegica, još LUĐE - prakticirala BEZpelenaštvo....e to je tek muka! Zamisli čekat svaki bebin signal "kad će piškit"....pa ti zapiša sve okolo ako fulaš jaooooo, ne bih ja, ma da još sto godina živim, ne bi mi palo napamet to radit:)

• Mrvica
    20. Srpanj 2017. 15:19

Violeta nemam iskustva,ali razmisljam da bih ipak 3 posteljine..ono dok se jedna isprlja da ne moram mislit..da su uvijek 2 spremne 

barbs
    20. Srpanj 2017. 15:21

Sretna, ZNAM taj filing!! Tako da cu jos i svog gin.IZMRCVARITI pitanjima ahahaha 
    Violeta, uuuu i vi doooobaaaar soping!! Suuupeeeer!!! ZELIMO SLIKICEEEE!!!
    Meni je od muza teta kupola 2 pack posteljina ... Ali mislim da cu jos nekome reci da mi treba to  OD VISKA GLAVA NE BOLI ahahahha 
    Inace, na popisu s tecaja pise x 3 pack posteljina, kako je i Treca sreca napisala

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 15:22

evo naše tetra pelene, 30ak komada čistih bijelih
    i 10 zašaranih (od tog su mi jedino ove danas kupljene LIDLove lijepe, one druge sam dobila maltene mukte uz kupnju preko mojekrpice portala pa sam ih uzela iako nisu "moj đir" ti dezeni.....tako da ću si naručit one od ethereala kad stignu - predivne su, bar 6-7kom)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.