Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    20. Srpanj 2017. 14:39

Sanjchi, BILO bi super 
    Oni su si kucu izgradili u seli pored Pule a i blizu nas.. mi nismo u Puli... Mi smo u Valbandonu i ti je nekih 7km od Pule  I njih nema od 12.mj .. a i kad su tu zivjeli ih nitko nije vidjao... Iz cista mira su se izolirali od cijele familije tako da npr njegovi nonici unuku i unuke nisu godinama vidjeli (ako ne s prozora kad se ne bi uspjeli skrivecki u stan sakriti)... Prestrasno da ti rodjeni sim takvo nesto napravi... Navodno da je zena vjestica...

barbs
    20. Srpanj 2017. 14:43
    Evo sto smo mi danas kupili
    Evo sto smo mi danas kupili

Osim pelena... To mi je jucer frendica donijela!
    Tetra pelene iz Lidla nisam htjela... Moja je mama navaljivala... Rekla sam joj da smo povoljnije mogle proci...
    Ne obracajte paznju na ne napravljen krevet... Nema me od jutra doma 

Ahh..krasni obiteljski odnosi....pa jel on taj stan ostavio, mislim, odrekao ga se? Tj. dal je uopce bio u njegovom vlasnistvu ili samo namjenjen njemu? Zbog papira mislim..da si nebi sredili a onda on dode i izbaci vas van..al ak si je sagradio kucu onda po meni je zbrinut, nema sta tu potrazivat..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca

barbs

koliko sam ja shvatila veliki je kao i stan od nonica: 3 spavace sobe, dnevni, kupatilo, kuhinja .

oooo pa to je TAMAN veličina (ako planirate imat 2-3 djece a ne stat na jednom)
    Super će vam bit ako to iskemijate:)

žena-majka-carica:)

20. Srpanj 2017. 14:47

Svasta lijepoga ste kupile Barbs...sta ti je ono ljubicasto gore desno?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    20. Srpanj 2017. 14:53

Uhhh barbs danas smo puuno, puuuno medenih stvarcica kupili za malog djecaka.. 😍

Suncokretica
    20. Srpanj 2017. 14:55

Hvala cure! Ja sam dosta visoka i nekako mi trbuh više ide očito u širinu nego prema naprijes. Tu na slikama se i vidi, ali kad se obučem, još uvijek više izgledam kao da sam se zdebljala u trbuhu 
    Moram oblačiti baš jako jako usko da se lijepo vidi jer inače nitko ne kuži. Ali ajde diže se i kruži pomalo pa već idem pod kategoriju trudnice, iako me neki još uvijek pitaju jel to to ili ne. Jedva čekam da naraste kako treba pa da budem 100% trudnica na ulici 
    barbs, super shopping 
    Joj jedva čekam sutra pregled! Nadam se da je sve ok, da beba lijepo napreduje i da ću dobiti zeleno svjetlo za more i kupanje 

• Mrvica
    20. Srpanj 2017. 15:01

Barbs, bas si svega nakupovala,super.. meni za oko zapele pelene platnene ako sam dobro vidjela 😊
    ? Planiras ih koristiti? Jel ih netko od vas vec koristio? Ja se neckam.. cini mi se komplicirano odlaganje, iskuhavanje (ako treba), pranje (tek kad se nakupi) i susenje (nemam susilicu a bit ce zima)..

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 15:02

sanjchi255

Svasta lijepoga ste kupile Barbs…sta ti je ono ljubicasto gore desno?

jastučići/blaznice za dojilje/mlijeko rekla bih?

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 15:06

mrvice, ono su švedske pelene na čičak, s krutim umetkom - za široko povijanje.
    Jako slično izgledaju kao platnene pelene ovako na prvu....
    Inače platneno pelenaštvo je zahtjevan sport ako se mene pita - kome je baš dosadno u životu jelte...svaka čast kome se dade!
    ja iovako imam preeeeeviše mašina robe dnevno da mi ne treba još i to. Nisam ni u obzir uzela
    A ima žena koje nemaju ni izbora, npr ako se dijete osipa od baš svake vrste jednokratnih pelena, onda tko te pita hoćeš-nećeš...moraš.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.