Citam ovo i placem...da netko se usudi preispitivat dali su svi ti ljudi, koji su obranili Split i okolicu, zasluzili titulu HEROJI....
https://m.24sata.hr/blogbuster/dok-je-pakleni-oganj-gutao-split-ovo-je-heroj-a-ne-ti-532822
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Evo i mi pomalo rastemo!
Još mi se trbuh nije lijepo zaokružio kao vama ostalima, ali valjda bude do kraja
Sretna, isto toliko i isti komentar je imao, pa sam se opustila
Sanjchi, u malom apartmanu nazalost nema mjesta za prosirenje... Mogli smo prosiriti stan od nonica (htjeli su nam dati jednu sobu), ali s pravne strane uvijek neki k*** se izjalovi, tako da smo sto se toga tice na cekanju... A steta... Jedan stan (od strica) propada a prazan je, a mi se tu zajebavamo... morat cu reci dragome neka kaze nonetu da je IZJASNI da cemu smo...
Suncokrerice, SUPER napredujete!!
i me, neka si se ti fino nakupovala... Mama i ja smo isto potrosile oko 600 kn, tj vise... I nije htjela da joj proslijedim novac... Pa smo se dogovorile da nam krevetic kupe kad tata dobije penziju... Znam da nemaju puno novaca uvijek ma raspolaganju, pa sam rekla da mi nije hitno...hvala Bogu, Matic baby nam je u blizini Jos 2 tj se mogu strpiti
Suncokretica pa bas lijepo rastete, i vidi ae trbuscic.nismo sve iste pa nam nisu svima buse iste. Ali slatke su slicice skroz😍😘
Barbs, steta da, da propada prazan...to je velik stan?
Ma bas nam je veselo s tim bebacima! Ahahahha
Da li se netko susreo s time da je glavica malo veca? (Izmjerena na uvzu?)
Meni je na zadnjem uzv, prosli tjedan rekao da je glavica veca za 2 tj, ali da to nema veze, da su svi organi u savrsenom redu i da je to sve normalno. Za kolko je tvom veca glavica?
mojoj curi je sad glavica veća 2+ tjedna
...u istom periodu (tjednu trudnoće) mladjem sinu je glava bila 6 tjedana čak veća
a prvorođencu 7-8tjedana....i to je bilo za zabrinit se jer je on imao i neke druge probleme osim veličine vezano za moždane komore. A bogu hvala sve ispalo okej, samo sam rodila glavatu djecu (ne bi čovjek reko kad ih vidi! normalni su skroz kad ih gledaš) ali opseg glave pri rođenju im je bio kao prosječnoj bebi s 6mj starosti. Jadna majka koja je to morala izgurat
žena-majka-carica:)
barbs 600kn !.....hehe...neka si se i ti razbacala napokon! sve nešto sramežjivo, hoće-neće...ajd došlo je i tvoje vrijeme.
Ja sam bila štedljiva, bit će muž ponosan, samo 150kn
Zato jer sam uzela sve šta mi treba (i NE treba) i prošli mjesec malo i prekardašila granicu....3ipol tis kn (dosad sam se držala granice DO 3 tis mjesečno)
žena-majka-carica:)
Svaka cast, Treca sreca!
Sad mu je lakse kad vidim da nas ima vise... RADJAMO GLAVATE BEBE(tako jeni dragi rekao) ahahahahha
Sanjchi, koliko sam ja shvatila veliki je kao i stan od nonica: 3 spavace sobe, dnevni, kupatilo, kuhinja .
Hahaha Treca sreca...ti ga bome potrosis posteno😁
Barbs pa lijepo, fino, imat cete dosta mjesta onda ako uspjete si to dogovorit. Aa..ako smijem pitat, di je stric? Kad nije u stanu...
Sortiraj odgovore
Najstariji