Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    20. Srpanj 2017. 22:12

treca_sreca

al crna je boja….nema zvjezdica nit ikakav poseban dezen….a i boja/dezen "kroje" cijenu.

Sve nove su oko 1200 bez obzira na dezen. Mozda je koja stotinjak kuna skuplja, ali jeftinija nije

20. Srpanj 2017. 22:12

Ja evo ispeglala hrpu vesa...oznojila sam se sva dok sam opeglala a peglala kraj otvorenog prozora...😌 
    Hmm...te nosiljke su mi bas fora al neznam koliko cu je koristit kad mi je sve kud sta trebam obavljat na dalje. I do ducana imam 2 km. Pa mislim da bi mi bilo lakse kolicima😕 a za po doma, mislim da mi nije bas toliko potrebna..tako da mislim da cu ja to preskocit..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    20. Srpanj 2017. 22:16

Od sutra mi je i muz na godisnjem. Konacno i on dolazi na more! Bas se veselim... dugo nismo bili.ovoliko razdvojeni. 😊
    Je li se javila senoritakova?
    Boze, cesto mi padne na pamet! Sto li je s njom i bebicom?!

violeta1
    20. Srpanj 2017. 22:18

Yel da to je bas puno para, iako kazem ovisi o duzini i stanju kose. A mozda negdje ima i jeftinije 😀😉 Vidit ces 😊

20. Srpanj 2017. 22:19

Danas mi je stigla maskica za mob..bas sam si hepi...jao, ko malo dijete sam😂😂

Te sljokice se onako razlijevaju...
    Te sljokice se onako razlijevaju...

20. Srpanj 2017. 22:20

Bome da...Senoritakava se nije javila vec bome dugo😕

MY_life <3
    20. Srpanj 2017. 22:25

I meni je cudna cijena ova jer sam gledala na njihovoj stranici i cijene su astronomske zato sam i pitala jel ovo moguce hahaha

kleaiva
    20. Srpanj 2017. 22:26

E da...dobila sam bila dvije posteljine ali na kraju ih nismo ni koristili osim plahtica. Klinci su spavali u vrecama i pokrivali se njeznim antialergijskim dekicama koje i dan danas oboje obozavaju tako da nam je sve drugo bilo visak u kindacu

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 22:41

malena, ja se naručim cca 5 dana prije ako baš hoću neki određeni datum, u popodnevni sat. Inače vjerujem da bi se moglo ubacit i dan-dva ranije onak "u zadnji čas" (samo onda ne možeš birat npr uru)....radila sam to par puta.
    Ja vodim kod Palade, ali bila sam i kod Aračićke - ona mi i nije baš neki ekstra dojam ostavila...nisam se više u nje naručivala. A prije puno godina u toj istoj poliklinici bila sam i kod Šparca, on je extra ginekolog, ali više ne radi tu...
    ovo za Paladu sam si bila tražila preko portala najdoktor - u koga ću vodit trudnoću jer je moj socijalac taman bio na nekom duljem bolovanju a zamjenu nisam htjela isprobavat. Tako da, škicni i ti tamo....
    p.s. jel ti muž dolazi polpraznim autom da bi mi mogao prevest paket jedan? naručila ima 2mj skoro a moj nikako da ode za ZG, propast će mi kupovina (a kaparala sam već sve)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 22:44

sanjchi255

Danas mi je stigla maskica za mob..bas sam si hepi…jao, ko malo dijete sam😂😂

baš jesi
    ali uozbiljit ćeš se sad kad postaneš mama guštaj još malo:)

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI