Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    20. Srpanj 2017. 13:45

Dzenny, bas sam gore napisala 

• sretna
    20. Srpanj 2017. 13:46

dzenny

Barbskako je prosao pregled?? 😍
    Te tetra pelene nisu neki extra kvalitet,ali kao sto kaze treca sreca lijepe su samo radi ukrasa 😂 aa cijena im je ok.. jao ja carapice umjesto 11'14 kupila 15-18 pa mi sad bas krivo.. aa bila sam sigurna da sam uzela 11-14..

Ja sam namjerno izela ove 15-18 jer su tanke i nisu mi za zimu, tako da ce to biti taman tamo za proljece kad zatopli

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 13:46

barbs super da se dečko okrenuo!!
    a za grame...ajde, moja Mila je bila tolika prije tjedanipol....bude to sve dobro, izgurat ćeš ga

žena-majka-carica:)

barbs
    20. Srpanj 2017. 13:48

Ma bas nam je veselo s tim bebacima! Ahahahha
    Da li se netko susreo s time da je glavica malo veca? (Izmjerena na uvzu?)

20. Srpanj 2017. 13:48

Dzenny lijepe stvarcice! Barbs, dobre vijesti, bas lijepo👏👏
    U apartmanima/stanovima su kuhinje uvijek najmanje, nazalost, i skroz je drugacije nego kad zivis u kuci. Ali covjek se s vremenom nauci funkcionirat u takvim uvjetima...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    20. Srpanj 2017. 13:49

Slazem se, Sanjchi 

dzenny
    20. Srpanj 2017. 13:50

Barbs,vidjela sam tek kad samnobjavila post.. super za deckica sto se okrenuo,aa bgm sto je vec velika beba.. 😉
    Sretna,pa i meni je to naumpalo.. itak definitivno za zimu ce im trebat nesto toplije.. 😉
    Treca_sreca,pa ja jos nezz sta je tako da gledam vise da je unisex.. aa ove tetre bas mogu i curicama i deckicima,ova jedna je cak crvena 😁

20. Srpanj 2017. 13:51

Sad vidim tvoj komentar, Barbs. Jel to u apartmanu di cete sebi sredivat? Pa jel postoji mogucnost nekog prosirenja il nes sl.?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    20. Srpanj 2017. 13:52

Ej cure! Evo mene iz grada i lidla. Puklo 300kn 😂😂😂 sam da malo dodjem ksebi pa vam poslikam sta sam si ja kupila. I kasnije iskomentiram ovih par stranica sto ste se raspisale 😊

• sretna
    20. Srpanj 2017. 14:00

barbs

Ma bas nam je veselo s tim bebacima! Ahahahha
    Da li se netko susreo s time da je glavica malo veca? (Izmjerena na uvzu?)

Meni je na zadnjem uzv, prosli tjedan rekao da je glavica veca za 2 tj, ali da to nema veze, da su svi organi u savrsenom redu i da je to sve normalno. Za kolko je tvom veca glavica?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.