al crna je boja….nema zvjezdica nit ikakav poseban dezen….a i boja/dezen "kroje" cijenu.
Sve nove su oko 1200 bez obzira na dezen. Mozda je koja stotinjak kuna skuplja, ali jeftinija nije

Ja evo ispeglala hrpu vesa...oznojila sam se sva dok sam opeglala a peglala kraj otvorenog prozora...😌
Hmm...te nosiljke su mi bas fora al neznam koliko cu je koristit kad mi je sve kud sta trebam obavljat na dalje. I do ducana imam 2 km. Pa mislim da bi mi bilo lakse kolicima😕 a za po doma, mislim da mi nije bas toliko potrebna..tako da mislim da cu ja to preskocit..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Od sutra mi je i muz na godisnjem. Konacno i on dolazi na more! Bas se veselim... dugo nismo bili.ovoliko razdvojeni. 😊
Je li se javila senoritakova?
Boze, cesto mi padne na pamet! Sto li je s njom i bebicom?!

Yel da to je bas puno para, iako kazem ovisi o duzini i stanju kose. A mozda negdje ima i jeftinije 😀😉 Vidit ces 😊

Danas mi je stigla maskica za mob..bas sam si hepi...jao, ko malo dijete sam😂😂

Bome da...Senoritakava se nije javila vec bome dugo😕

I meni je cudna cijena ova jer sam gledala na njihovoj stranici i cijene su astronomske zato sam i pitala jel ovo moguce hahaha

E da...dobila sam bila dvije posteljine ali na kraju ih nismo ni koristili osim plahtica. Klinci su spavali u vrecama i pokrivali se njeznim antialergijskim dekicama koje i dan danas oboje obozavaju tako da nam je sve drugo bilo visak u kindacu
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
malena, ja se naručim cca 5 dana prije ako baš hoću neki određeni datum, u popodnevni sat. Inače vjerujem da bi se moglo ubacit i dan-dva ranije onak "u zadnji čas" (samo onda ne možeš birat npr uru)....radila sam to par puta.
Ja vodim kod Palade, ali bila sam i kod Aračićke - ona mi i nije baš neki ekstra dojam ostavila...nisam se više u nje naručivala. A prije puno godina u toj istoj poliklinici bila sam i kod Šparca, on je extra ginekolog, ali više ne radi tu...
ovo za Paladu sam si bila tražila preko portala najdoktor - u koga ću vodit trudnoću jer je moj socijalac taman bio na nekom duljem bolovanju a zamjenu nisam htjela isprobavat. Tako da, škicni i ti tamo....
p.s. jel ti muž dolazi polpraznim autom da bi mi mogao prevest paket jedan? naručila ima 2mj skoro a moj nikako da ode za ZG, propast će mi kupovina (a kaparala sam već sve)

žena-majka-carica:)
Danas mi je stigla maskica za mob..bas sam si hepi…jao, ko malo dijete sam😂😂
baš jesi
ali uozbiljit ćeš se sad kad postaneš mama guštaj još malo:)

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji