Barbskako je prosao pregled?? 😍
Te tetra pelene nisu neki extra kvalitet,ali kao sto kaze treca sreca lijepe su samo radi ukrasa 😂 aa cijena im je ok.. jao ja carapice umjesto 11'14 kupila 15-18 pa mi sad bas krivo.. aa bila sam sigurna da sam uzela 11-14..
Ja sam namjerno izela ove 15-18 jer su tanke i nisu mi za zimu, tako da ce to biti taman tamo za proljece kad zatopli
barbs super da se dečko okrenuo!!
a za grame...ajde, moja Mila je bila tolika prije tjedanipol....bude to sve dobro, izgurat ćeš ga
žena-majka-carica:)
Ma bas nam je veselo s tim bebacima! Ahahahha
Da li se netko susreo s time da je glavica malo veca? (Izmjerena na uvzu?)
Dzenny lijepe stvarcice! Barbs, dobre vijesti, bas lijepo👏👏
U apartmanima/stanovima su kuhinje uvijek najmanje, nazalost, i skroz je drugacije nego kad zivis u kuci. Ali covjek se s vremenom nauci funkcionirat u takvim uvjetima...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs,vidjela sam tek kad samnobjavila post.. super za deckica sto se okrenuo,aa bgm sto je vec velika beba.. 😉
Sretna,pa i meni je to naumpalo.. itak definitivno za zimu ce im trebat nesto toplije.. 😉
Treca_sreca,pa ja jos nezz sta je tako da gledam vise da je unisex.. aa ove tetre bas mogu i curicama i deckicima,ova jedna je cak crvena 😁
Sad vidim tvoj komentar, Barbs. Jel to u apartmanu di cete sebi sredivat? Pa jel postoji mogucnost nekog prosirenja il nes sl.?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ej cure! Evo mene iz grada i lidla. Puklo 300kn 😂😂😂 sam da malo dodjem ksebi pa vam poslikam sta sam si ja kupila. I kasnije iskomentiram ovih par stranica sto ste se raspisale 😊
Ma bas nam je veselo s tim bebacima! Ahahahha
Da li se netko susreo s time da je glavica malo veca? (Izmjerena na uvzu?)
Meni je na zadnjem uzv, prosli tjedan rekao da je glavica veca za 2 tj, ali da to nema veze, da su svi organi u savrsenom redu i da je to sve normalno. Za kolko je tvom veca glavica?
Sortiraj odgovore
Najstariji