Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 13:39

sanjchi255

Danas je prostenje pa je sinoc kuhala gulas, pekla kremsnite itd.
    …..znam da od ove male nista nemoze napravit. I plus nju jos ima stalu, koze, sir..ali to je redovno tako kod nje pa sam ja vec navikla ne gledat nered😂😂
    Trenitno i kod mene kuhinja zna tak izgledat jer imam jednu radnu povrsinu i to mini,

Svaka čast za svekrvu...i moja je isto vrijedna. Lijepa je to vrlina
    Mini radne površine u kuhinji - mrzim, ali baš mrzim. Trenutno imam manje od 1m radne (ne brojim sudoper i ploču za kuhanje) i to me ubija....al živjeli smo i u gorem pa ajd. Ali da se mene pita imala bih kuhinju od (barem) 5m dužine....ova koju smo sad uzeli (jer veća nam nije stala, mala je kuhinja/blagovaona) je nekih 3-3ipol i to mi nije veličina za 4 (5) eročlanu familiju....više za neki bračni par bez djece ili di ih je max troje.

žena-majka-carica:)

barbs
    20. Srpanj 2017. 13:40

Aaaajmeeee, Sanjchiii, veselooo je tebi...
    P.s. takve su kuhinje i nakon mog kuhanja! Ahahhahahahahahha
    Violeta, aaaajmeeee, kako ti je slatka necakinja!! 

dzenny
    20. Srpanj 2017. 13:40

Ejjj.. i mi bili u lidlu i kupili tetrice i carapice,od robice nisam smjela nista,jer bi trebala koji komad 50 kupiti,aa njihov 50 skoro pa kao i 56 iz baby centra,aa i nije bilo bas nesto toliko unisex.. 

mc_mouse
    20. Srpanj 2017. 13:42

treca_sreca

mene opet kopkaju te pelene….ona cijena sretna šta si ti navela, od 12kn komad - mi je super….a da ne moram uzet 10+ pelena jer sam mislila samo 6-7 recimo
    Ali vidim ovde na nedavnoj objavi
    https://www.facebook.com/ETHEREALdoo/photos/pcb.507823306252778/507823136252795/?type=3&theater
    da su nekoj ženi odgovorili:

75x75- 45kn, 100x100-100kn i 120x100-120kn

šta hoće reć: 3 komada? …ili?
    nema druge, morat ću im poslat upit jer mi ovak nisu jasni

Kad sam pitala za tetra pelene, ovo je odgovor...
    Kad sam pitala za tetra pelene, ovo je odgovor...

treca_sreca

dzenny i ja sam uzela te tetrice! (i takve čarapice) jer su mi bile ljepši dezeni od ženskih u ovoj turi.
    Ona prošla kolekcija, šta je bila u travnju/svibnju bili su mi ljepši curičasti modeli, a tad nisam znala 100% jel cura, tako da na kraju opet imam dosta tih plavih/unisex LIDL stvarčica:)

barbs

Treca sreca, ja u apartmanu imam mini mini miiiiiniii kuhinju  Al snaci cu se samo da smo na svome 
    Malo prije sam dosla s pregleda. Sad sam sa psima vani... Moram skinut sminku... Aaajmeeeee, sto je upeklo vaaaani!!! Jedva cekam mooooreeee!!! 
    Kaze doktor da je sve ok! Potvrdio je da je musko haha  NIJE na zadak  Okrenut je glavicom...
    Opet je malo veci i glavica mu je veca ali kaze doktor da me to ne brine jer je sve u granicama normale... NARAVNO da se brinem, ali pokusat cu ne brinuti se... Sigurno bi me alarmirao da je nesto cudnije!!!
    Iiiii imamo 1700g  STRAH ME! AHAHAHHAAH

20. Srpanj 2017. 13:43

Znaci, ovo skroz desno, taj ormaric je sve sto imam od radne povrsine..a kad se nova kuhinja slozi mislim da cu se izgubit koliko ce mjesta bit👏👏

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    20. Srpanj 2017. 13:43

Barbs kako je prosao pregled?? 😍
    Te tetra pelene nisu neki extra kvalitet,ali kao sto kaze treca sreca lijepe su samo radi ukrasa 😂 aa cijena im je ok.. jao ja carapice umjesto 11'14 kupila 15-18 pa mi sad bas krivo.. aa bila sam sigurna da sam uzela 11-14..

barbs
    20. Srpanj 2017. 13:44

Saaaanjchiiii, pa to je vise nego sto ja imam  
    + Imam mini rernu koju su mi moji poklonilo! 

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 13:44

mouse hvala što si podijelila....da ih i ja sad isto ne pitam....sigurno su zatrpani upitima. Da ne gnjavim bzvz a mislim kupit tek u rujnu/listpoadu kad nabave materijal
    Ti nam svakako javi koja je razlika izmedju tih "bambus" i običnih pamučnih krpica, baš me zanima. Nisam nikad bambus terte/gaze za bebu imala...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.