Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    20. Srpanj 2017. 19:17

*da li je?
    **Necete stavljati
    Grrrr... Tipkanje s moba 

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 19:20

Tetra pelene se stave pod glavu...one su ti cca 80x80cm ali ima i manjih 75x75 ili vecih 100x100cm.
    NEGO smo rekli da su ove sarene LIDL grube kao sukno i da to necemo koristit u tu svrhu...jer tetre se koriste za jos stosta..

žena-majka-carica:)

dzenny
    20. Srpanj 2017. 19:22

I_me, 😍😍
    Pa djecija robica ne moze da ne bude slatka.. 🤗😍

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 19:22

A one male neki ljudi zovu "gaze" a neki "krpice"
    Gotovo identicno tkanje ali manjih dimezija x puta..

žena-majka-carica:)

dzenny
    20. Srpanj 2017. 19:23
    Mi uzivamo.. 😍 Koo ih jos voli?? 🤗🤗
    Mi uzivamo.. 😍 Koo ih jos voli?? 🤗🤗

20. Srpanj 2017. 19:30

Evo mene doma od sveki...izmorilo me...e mala me opet cijeli dan lupa..vec drugi dan za redom..
    Kiki neka si ti uzivala danas, tako i treba! 
    Idem sad pod tus i odmarat, danas cemo spavat dolje, na madracima na napuhivanje (bar ja-udobnije mi je neg na kaucu) jer je kooooma vani vruce, i gore je uzas...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

20. Srpanj 2017. 20:05

Violeta, hvala!
    Gledam cijene i ostala sam paf! Na popustima 'kupi me' i slicnim stranicama je puna cijena 1500 kn, na popustu oko 500 😤!! Ajme! Pocastila bi se s tim prije poroda al ne dam vise od 500, too much je...

Cure robica vam je jako slatka, ja sam dio kupila, dio dobila, a posteljinu, madrac i ostale gadgete cu za mjesec, dva 
    😘

I_me
    20. Srpanj 2017. 20:10

Joj ako sutra bide sve po planu i programu meni sutra dolaze kolicaaaaaaaaaa 😍😍😍😍. A u utorak mi dolaze starci sa kreveticem i napokon cemo postavit laminat u spavacoj sobi i krecit. Bit ce pej in d as al jedna briga manje ☺

MY_life <3
    20. Srpanj 2017. 20:46

Suncokretica

Mame s iskustvom, imam jedno glupo pitanje
    Može li majica dugih rukava ići na bodić dugih rukava? Uzela sam 2 one početne 50-56 još prije i sad si razmišljam jel to onda teško navući bebi ako je ispod bodi dugih rukava??
    Ili bi majice možda trebale biti malo veće da mogu ići na to?

I mene zanima :) nije glupo pitanje hHahaha mene najvise brine ocu znat obuc bebu, koliko joj je dovoljno robe da obuce, oce joj bit ladno il prevruce uh

luce <3
    20. Srpanj 2017. 21:12

Da vas i ja malo pozdravim... Kod mene je velika gužva i od obaveza ne znam di bi prije... Ali dobro završit ce i ova sezona 
    Drago mi je da su vijesti s pregleda uglavnom dobre, BELLE zao mi je zbog ogt-a... Uspjet ces ti to rjesit prehranom 

Evo nas danas s navrsenih 23tjedna...stomak je danas malo vec jer sam danas puno papala hobotnica je bila za rucak
    Evo nas danas s navrsenih 23tjedna...stomak je danas malo vec jer sam danas puno papala hobotnica je bila za rucak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI