Cure, ja kao padobranac svakih par dana, sto stvari vam se dnevno izdogodi, ne mogu sve popratiti.
Treca sreca, za kapilare od kojih bi cini mi se mogla i vena se trudnicama preporucuju kompresijske carape, da se zaustavi sirenje i olaksa bol
Yel, jako mi je zao zbog stanja, ali iz vlastitog iskustva to ti ne bude bolje, ne znam koliko je pametno i graditi stan u istom dvoristu, moras sjesti sa svojim dragim i ozbiljno popricati i to sto prije, jer u takvim slucajevima vrijeme samo odmaze, mi smo otisli u podstanare u 35 m2 i preporodili se oboje
Sretna vec sam napisala dopunu narudžbi 😂
Posteljina "Volim mamu i tatu"
Jastuk dekica
Krpice
I tetra pelene 😁
Jedva cekam 😁😁😁😁😁😁
Gdje si to narucila? Da pogledam hehe 😉
Evo tuhttps://www.ethereal.hr/ 😁
Samo preko fejsa dogovaram detalje 😂
Hvala 😊😊
Ajme Sanjchi, koji kaos 😨 pa nek si sama pospremi to!
pa žena je bila vrijedna. Kome je kuhinja ko muzej, taj ništa ni ne radi moja nakon ručka često izgleda tako, a da ne pričam ak se radi desert itd
Blago onom tko ima dovoljno veliku kuhinju da to komotno rasporedi, u mene sve "kipi"
žena-majka-carica:)
Sanjchi vidi se da je zena bila vrijedna..kod mene isto ima suda, sad idem radit rucak pa i sve odmah srediti.
I da perem prvu masinu bijelog vesa za malog sto smo dobili 😊 stoji u kutiji i bas me zivcira vise hehe..pa eto polako pocinjem spremati 😊
Mala nacakinja igra neku igicu na mobacu, pa mi pomaze nosit robu, pa da ustanem daje ruku, totalno je drugacija od stariji, ima 6god a poslusna je i bas dobra djevojcica. Sad dode do mene i kaze braticu daj 5 i da 5 sa stomakom hehe
mene opet kopkaju te pelene....ona cijena sretna šta si ti navela, od 12kn komad - mi je super....a da ne moram uzet 10+ pelena jer sam mislila samo 6-7 recimo
Ali vidim ovde na nedavnoj objavi
https://www.facebook.com/ETHEREALdoo/photos/pcb.507823306252778/507823136252795/?type=3&theater
da su nekoj ženi odgovorili:
75x75- 45kn, 100x100-100kn i 120x100-120kn
šta hoće reć: 3 komada? ...ili?
nema druge, morat ću im poslat upit jer mi ovak nisu jasni
Danas je prostenje pa je sinoc kuhala gulas, pekla kremsnite itd..tako dam sam kad sam dosla, prvo smo popile kapucino pa sam izvadila oprano sude iz perilice i stavila ovo prat. Dosla sam joj malo pomoc jer znam da od ove male nista nemoze napravit. I plus nju jos ima stalu, koze, sir..ali to je redovno tako kod nje pa sam ja vec navikla ne gledat nered😂😂
Trenitno i kod mene kuhinja zna tak izgledat jer imam jednu radnu povrsinu i to mini, al kad se napravi kuhinja, nadam se da cu uspjevat drzat to u redu😅 ja to zovem kreativni kaos😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca, u pravu si bila za pidamice. Ja otpakirala pa to se maltene prozire kroz tkaninu. Mislim da cu ih vratiti. Imam i račun pa nece biti problem. 😕 Bas mi zao.
Da. I ja razocarana,al jednu sam uzela..najmanju pa ajde nek bude.. ali mislim da cu nadalje slijedit upute i savjete trece_srece 😀
Mala nacakinja igra neku igicu na mobacu, pa mi pomaze nosit robu, pa da ustanem daje ruku, totalno je drugacija od stariji, ima 6god a poslusna je i bas dobra djevojcica. Sad dode do mene i kaze braticu daj 5 i da 5 sa stomakom hehe
eto, a ista majka rodila i ista kuća odgojila....nekad je i do djeteta. U biti uvijek jednim dobrim dijelom jest do karaktera.
Moji su isto nebo i zemlja.
Stariji je ko beba bio grozan, izmrcvario nas do besvijesti, ono da ti se ogadi život, a sad milina: dobar, poslušan, pristojan, zna kad treba stat...on mi sve pomaže, baš mi je oslonac sad kad sto stvari ne mogu...
Mlađi je zato vrckav, sto mu vragova iz guzice viri....nije zločest ali brate mili koliko s*anja u danu priredi samo zato što niakd nema mira....i ne zna kad "treba stat", kad je "dosta"....to za njega ne postoji. On me umori, popio bi 10orici svu snagu a kamlo neće meni u ovakvom stanju....ali zato zna nasmijat i "vratit u život" nekom svojom gestom me kad sam najumornija i najtrulija....baš ima "ono nešto" - rekla sam mu da mora bit zabavljač kad naraste, to mu je urođeno..
Treca sreca, to au ti cijene i dimenzije tih bambus tetra DEKICA, taj materijal je duplo deblji i meksi od obicnih pamucnih tetra pelena.
I kod mene kuhinka tak izgleda kad kuham, aki ja to odmah u hodu pospremim. Nema sanse da ostavim tako jer me fraz uhvati
Sortiraj odgovore
Najstariji