Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Srpanj 2017. 10:09

Jesus! Sta ak stvarno cita?! Jel se mogu brisat postovi?

mc_mouse
    20. Srpanj 2017. 10:09

Yel

(Sad ak vidi jos da pisem i srachkam tu po forumu…bit ce veselo lol)

Briši history ako si na kompu 😂

20. Srpanj 2017. 10:14

Prek moba stalno, ne koristim tu komp

20. Srpanj 2017. 10:15

Uff Yel..razumijem te skroz..meni nema draze nego ujutro u pidzami kavu popit i jos se malo povlacit po kaucu..ja evo jos z pidzami a ustala u 7😅  
    I ja se zapitam hahaha...sta ak cita netko kog poznam😱😱 al bas me briga...kazem istinu i ne klevecem nikoga. Nemoj se zamarat, bar ce znat sta iskreno mislis pa mozda okrene plocu😜

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    20. Srpanj 2017. 10:17

Pozdrav! 
    Evo ja obavila shopping u LIDL-u, išla sam ranije ujutro da izbjegnem vrućinu, došla 5 do 8, a ono red vani ispred ulaza! Nisam mogla vjerovati haha. Nešto trudnica, ali najviše penzionera, svi čekaju na ulazak, strašno. Jedna sam se probila da nađem model i broj...
    Uzela sam par bodića za iza pola godine i kombinezona za početne mjesece. Sve uzela neku univerzalnu boju jer još nismo 100% u spol sigurni, a i da imamo za drugo. Iako baš i nije tako jeftino, ispadne 20 kn po bodiću, ali je looney tunes, baš je sve lijepo 
    Treća sreća, možda da odeš doktoru ako ti je baš jako pukla? Moja mama ima problema s tim, al to je njoj od posla koji je na nogama, po vrućinama je koma, a i genetika je tu. Nadam se da će mene zaobići s godinama 
    Natasha, prekrasna si trudnica! Samo ti uživaj dok možeš 
    barbs, super za opremu koju je sveki nabavila, vidiš da ipak nije tako loša 
    Yel, shvaćam te i vjerojatno bi i ja tako reagirala da moram živjet sa svekrom i svekrvom. Srećom pa imamo svoj stan, da nemamo išli bi u podstanare! Ne bi ni kod mojih ni kod njegovih. Teško se prilagoditi kada su ljudi različiti, a oni očekuju da se ti prilagodiš njima jer si došla u njihovu kuću. Moj savjet je da im otvoreno kažeš što te muči i s čime se ne slažeš, a mislim da možda i ti trebaš otupiti na neke stvari i ne reagirati jer samo sebi i bebi radiš štetu, a situacija se ne mijenja 

20. Srpanj 2017. 10:17

Bili smo neki dan do mojih....i stari koristi vec godinama moj stari komp, ja svoj laptop, i zove stari dragog da mu nes popravi na kompu i naravno da dragi naleti na folder sa slikama s bivsim....dva sata nije progovorio ni zuc samnom al rijesili smo 

Uh...

20. Srpanj 2017. 10:20

Yel

Bili smo neki dan do mojih….i stari koristi vec godinama moj stari komp, ja svoj laptop, i zove stari dragog da mu nes popravi na kompu i naravno da dragi naleti na folder sa slikama s bivsim….dva sata nije progovorio ni zuc samnom al rijesili smo

Uh…

Uhhhh....zeznuto...moj da naide na takve slike bi popizdio...mislim da si nebi bili dobri pa sigurno tjedan dana...uzasno jr osjetljiv sto se tih tema tice...
    Al mislim ono, nisam se rodila kad sam tebe upoznala niti ti kad si mene upozno..imam proslost, a imas ju i ti ..i prihvati to😔

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    20. Srpanj 2017. 10:21

Evo gužve pred LIDL-om malo prije 8 ujutro, kao da se nešto dijeli pa svi čekaju haha 

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 10:23

sretna prepredvini su uzorci.....demet....nisam to smjela vidit garant ću ih naručit. Imam jedno 5-6 uzorka da su mi baš naaaaajs. A inače ni mene nijedan od maliandjeo/tetrapelene na fejsu - nije "osvojio" - zato sam ih i zaobišla...jer nije da mi ih fali (imam cca 30 bijelih) nego bih baš za šminku sebi za gušt malo koji komad uzela....6-7 recimo
    LIDL - bila ja, kupila sam te tetre (i još dva paka bodija i čarapica, nek se nadje kao nemam ih već 50ak čarapa i 100tinjak bodija) jedne i to "muški" dezen jer su mi bile ljepše neg roze tweety....moje stručno mišljenje je da su PUUUUNo "kruće" od bijelih (kvalitetnih, tipa lola ribar, ja druge nisam kupovala....pepco i sl koje su pretpostavljam isto neki jadniji pamuk) ali ajd za te novce, da mi krasi kolica

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 10:28

uspomene s bivšima - to je tabu tema uvik i svakome, ali lako za to....
    žao mi je Yel šta vam sve nešto zapinje, očito se ne može nasilu sklepat mir i idila di ga nema. Tu očito nije neka okolina za (zdrav) razvoj bebe i obitelji, sorry, ali tako ja to vidim....da se niste baš "klikli" svi skupa i da ćete morat što prije od tu negdi u svoja 4 zida....svi troje (nadam se da će dragi stat u z tebe) jer ako je tako krenilo, kako li će bit tek s vremenom (znaš kako se kaže "najdražeg gosta 3 dana dosta".....iz početka bi barem trebalo bit sve lipo divno krasno, a posli krenu "prave" nesuglasice
    Nemoj se ljutit šta sam ovako pesimistična, ali još nijednu pozitivnu stvar nisi napisala o svom doseljenju tamo (osim lipog ormara, a sobni inventar ne čini život sretnim!)

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.