Ciao, curke!!
Procitam zaostatke kad budem cekala pregled.
Isla sam s mamom u Lidl i svasta mi je kupila (za bebaca i mene) i nije htjela prihvatiti novce...
Onda sam isla kod soc.gin.i dogovorila termin za 3.8. Nazalost tek u 15.20 pa cu ocito morari pripaziti na prehranu da mi me kaze da imam vise kg ahahah
Ali namjerno cu s muzem ici (jer je na g.o.) i vagati se kod kuce i nek on pogleda pa joj kaze koliko sam ujutro imala.
Nije sveki losa, ali nas ne pusta da disemo... Previse je euforicna... Bas sam s mamom pricala i rekla je da smatra da nam komoda me treba (samo prematalica) jer je ti bacen novac i da ako vec oni placaju (kao i moji) je glupo sta se petlja i oko odluke...
I rekla sam mami za AVENT set ahahahah Rekla je: uuuu, i ja moram kupiti....
Rekla sam: zabranit cu vam svima da kupujete jer ste se pocele natjecati jos!!!
LUDE ZENE I HORMONIII!!!!
Kako god... Nije lijepo da se ljudi toliko petljaju... To je ono sto meni smeta...
sad mi NIŠTA nije jasno
na fejsu kod slike piše "tetra dekice"
vi ovde spominjete bambus pelenesretna please rezimiraj! šta je šta??
ja sam navikla na "normalne" pamučne "tetra pelene" tzv…dim cca 80*80cm ono klasika
sad mi nije jasno kakve su to bambus i koje bih uzela uopće (znam samo da mi se JAAAAKO svidjaju dezeni i nešto s tim dezenom moram kupitdekicu, tetru, whatever)….i koje je cijena po komadu? (ili se mora set uzet kako oni iskombiniraju po svojoj volji dezene)
To ti je neki poseban materijal koji je skuplji, tzv.bambus tetra dekice. A ove sto ja i ti zelimo, obicne, pamucne tetra pelene ce tek biti u tim dezenima i cijena ce im biti 12 kn po komadu
sad mi NIŠTA nije jasno
ja sam navikla na "normalne" pamučne "tetra pelene" tzv…dim cca 80*80cm ono klasika
sad mi nije jasno kakve su to bambus i koje bih uzela uopće (znam samo da mi se JAAAAKO svidjaju dezeni i nešto s tim dezenom moram kupitdekicu, tetru, whatever)….i koje je cijena po komadu? (ili se mora set uzet kako oni iskombiniraju po svojoj volji dezene)
To ti je neki poseban materijal koji je skuplji, tzv.bambus tetra dekice. A ove sto ja i ti zelimo, obicne, pamucne tetra pelene ce tek biti u tim dezenima i cijena ce im biti 12 kn po komadu
Ajme znaci fulala sam totalno 😂 Pa i ja to trebam! 😂
sad mi NIŠTA nije jasno
Ajme znaci fulala sam totalno 😂 Pa i ja to trebam! 😂
Mc mouse, ovo tvoje su male dimenzije, ono za brisat babicu kad bljucka i slicno. Bit ce ti i to ok za sminku da nemas samo obicne bijele gazice 😊
Sretna vec sam napisala dopunu narudžbi 😂
Posteljina "Volim mamu i tatu"
Jastuk dekica
Krpice
I tetra pelene 😁
Jedva cekam 😁😁😁😁😁😁
Hvala sretna!! Bas me bilo zbunilo...ove krpice koje je mouse narucila su onda one malene kao za bljuckanje gaze...to imam obicnih bijelih dosta i najdraze mi cisto bijelo da se vidi kad je prljava od mlika za bacit prat
žena-majka-carica:)
Cure lijepi su vam stomacici 😊
Yel jesi ti udana, zivite vas dvoje skupa s njegovima? Jel vas ima puno u kuci? Sad sam kao baba🤣
Ja sam isla u lidl jutros, uzela bodice, 2 pidamice, 2 carapice, 2 jaknice, i u kiku 4mala rucnika i jedan veliki. I vise ne smijem nista kupovati imamo stvarno previseee svega jedino jos cu onaj jastuk uzeti. Uzela muzu papuce i sebi topic/grudnjak. Isla na kavu i po mladu necakinju i sad stavile kuhat kukuruz i odmaramo obje. Bas sam umorna. Za rucak cu nesta na brzak hehe
Jastuk dekica
Krpice
I tetra pelene 😁
Jedva cekam 😁😁😁😁😁😁
Gdje si to narucila? Da pogledam hehe 😉
Jastuk dekica
Krpice
I tetra pelene 😁