Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 10:32

suncokretice, tako bude i u nas! .....samo ja odem oko 9 jer mi glupo tako čekat ko u Caritasa izgleda red. A nije baš da je "mukte"...evo recimo jednodijelne pidžamice ove njihove - 4o kn komad.....deset puta kvalitetniji (i puniji) pamuk (koji se neće odmah nakon 5 pranja pohabat i istančat kao taj iz LIDLa) pidzamice u NEXTa sam kupila nedavno na snizenju. Da nije bilo 50% off bile bi skupe (i ne bi ih uzela po punoj cijeni) ali ovako 3kom za 180 - 50% ispalo me cca 30 kuna komad....a vrhunski materijal(i) a bogme i dezeni....dok recimo čarapice su LIDL bez premca najpovoljnije...nije loša klasa a ispadne nit 5kn par

žena-majka-carica:)

Suncokretica
    20. Srpanj 2017. 10:42

Treća sreća, slažem se, ali meni se kvaliteta čini dosta dobra za razliku od Pepca... Meni je najveći problem što ne mogu naći univerzalne boje, sve je rozo ili plavo pa onda hvatam ove neke sive i bijele bodiće i kombinezone 
    Neki dan prošla cijeli city centar da bi na kraju našla samo 3 kombinezona univerzalne boje... 
    Za koje mjesece su okvirno njihove čarapice? Ako nam dijete bude imalo nogu na nas, imat će veći broj 
    Imam po 6 pari onih 11-14, 15-18 i danas sam uzela 3 para 19-22...

20. Srpanj 2017. 10:44

Treca sreca, bez brige, ne ljutim se, i sama vidim sta pisem i bed mi je jer ne mogu iscupat nesto da je ok.
    Ovom svom se ne zalim toliko nego vise sutim a i vidimo se kratko prije posla, nakon posla.
    I ja mislim da cemo skupit prnje i u svoj mir u dogledno vrijeme.
    Planira se gradnja stana u nastavku kuce, mooozda se obistini, opet je lakse i tako nego ovo guzvanje. (Nisam ni oko tog optimist jer kad usporedim 'planiranje prosirenja njihove kuce od 3.mj ove godine, napravljena je samo jedna soba tj knauf je stavljen i izniveliran pod? Znas kad sam ja krecila dva dana nasu sobu a 'planirano' je da i to bude spremno)

Sta je to u lidlu?

• sretna
    20. Srpanj 2017. 10:48

Treca sreca, jel da? Meni su uzorci mrak! Rekla sam zeni da se nadam da ce do 10 mj biti pa je rekla da bi.do tada sigurno moglo. Traze kvalitetan pamucni tetra materijal pa da mogu slati u tisak.
    Sta se.tice lidlove robe, ja sam jako zadovoljna, pogotovo bodicima. Sad sam uzela jedan paket dugih bodica, 2 paketa carapica ali veci br, tam za proljece jer su tanke i jedne tetre

20. Srpanj 2017. 10:49

(tnx jos jednom svima na komentarima; njih ne mogu mjenjat, pokusat cu sebe malo pripitomit i gledat s poz strane situaciju)
    😘 Svima

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 10:57

sretna, super....ti ćeš sigurno ovde komentirat kad budu došle u prodaju, pa ću ih i ja uzet. Dotad imam (više neego) dovoljno ionak...
    inače meni su LIDL bodiji okej, iako kako koja serija....ovi danas su mi izgledali pod ruku puniji kvalitetni pa sam si uzela još 2 paka.....ali ne budu uvijek. A jednodijelne pidžamice mi nisu (dovoljno) dobre bile pod ruku, tanke, jadne....može to puno bolje.
    Suncokretice i moji su velikog stopala rođeni, znaš kad je ovog mladjeg sestra u rodilištu (a oni se bar nagledaju djece svih veličina i niš im nije čudno) gledala u čudu i kaže....isuseee koji će to bit "bogfoot" grooozno.
    A svejedno sam uzela i te malene 11-14 jer nisu bolesno male, nego onak za novorođenče. Ali ne znam ni ja procijenit do kojeg će tjedna to moć nosit...

mc_mouse
    20. Srpanj 2017. 10:58

Ja sam preko ethereala naručila ova tri uzorka 

• sretna
    20. Srpanj 2017. 11:20

Treca sreca, hocu. Cim ih dobiju, narucujem. Imace i ja imam preo 20 bijelih tetra peleni.

Mcmouse, to su kao one krpice? Ili bambus tetra pelene? Ja cekam obicne tetta pelene s tim uzircima, one po 12 kn/kom

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 11:25

sad mi NIŠTA nije jasno
    na fejsu kod slike piše "tetra dekice"
    vi ovde spominjete bambus pelene
    sretna please rezimiraj! šta je šta??
    ja sam navikla na "normalne" pamučne "tetra pelene" tzv...dim cca 80*80cm ono klasika
    sad mi nije jasno kakve su to bambus i koje bih uzela uopće (znam samo da mi se JAAAAKO svidjaju dezeni i nešto s tim dezenom moram kupit dekicu, tetru, whatever)....i koje je cijena po komadu? (ili se mora set uzet kako oni iskombiniraju po svojoj volji dezene)

mc_mouse
    20. Srpanj 2017. 11:29

Iskreno nemam pojma koje su dimenzije. To sam naručila. Tak u kompletu 3kom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.