Jutro,cure.. 😀
Ja i dragi ewo kafu pijemo.. pa cemo i mi u pohod u lidl (bila sam rekla da necu biti tu,ali ewo nekim cudom,kad je katalog i kod nas je djecija robica od dana,prije kad ste pisale bila je tjedan kasnije) 😉 al mislim smo kupiti one tetrice,ako budu dobrog kvaloteta.. ako je slucajno neka bila,neak se oglasi kakvog su kvaliteta..
Yel,sad kad najvise treba da uzivaas,oni ti ne daju i to zbog pasa.. strpi se malo,mozda se pojavi prilika da budes u boljoj situaciji o da zivis samo za svog muza i bebicu (daaaaleko od svekii😂)
Ja imam skroz malo popucalih kapilara,ali ih ipak imam..
Dzenny, meni je mama uzela te tetre, kaze da su dobre,pranjem ce omekanit. A one su ionako za sminku pa sam rekla nek ih uzme.
Ja cekam svoj paketic od Tetra pelene za djecu...jedva cekam da stigne👏👏
Mi smo danas trebali na more. Al dragi produzio radni tjedan do kraja, a u pon bi trebao ic u Poljsku (odobren mu je kredit onaj sto vec jaaaaaako dugo ceka pa mora do kraja mj. kupit mehanizaciju za koju je namijenjen kredit) tako da neznam kad cemo na more..al dobro, nije mi zao, bili smo vec dva puta, kvotu od 10 dana smo ispunili pa sto se mene tice ni ne moramo ic..hehe...ja bi radije da mi se kuca zavrsi do kraja tj. radovi po kuci...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja cu tetre s uzorcima narucit od ethereala, cula sam se sa zenom i uskoro bi trebali dobiti i nove uzorke, odnosno traze kvalitetnu tkaninu za tetre, uzorke vec imaju i prekrasni su mi. Ove tetre tipa mali andeo mi se ne svidaju bas uzorci
Ja cu tetre s uzorcima narucit od ethereala, cula sam se sa zenom i uskoro bi trebali dobiti i nove uzorke, odnosno traze kvalitetnu tkaninu za tetre, uzorke vec imaju i prekrasni su mi. Ove tetre tipa mali andeo mi se ne svidaju bas uzorci
Sretna di su im ti novi uzorci tj jel imaju na fejsu da ih vidim?
Ja sam planirala u muelleru uzet nekoliko za dečke sa zvjezdicama I točkicama, ne bi sa likovima jer su te grublje.
Sretna di su im ti novi uzorci tj jel imaju na fejsu da ih vidim?
Ja sam planirala u muelleru uzet nekoliko za dečke sa zvjezdicama I točkicama, ne bi sa likovima jer su te grublje.
Imaju, sad su bambus tetra dekice s tim uzorcima, a bit ce i obicne tetre po 12 kn s tim uzorcima. Oblaci, baloni na vruci zrak i slonici...cekaj,mozda da ti poslikam. A vec imaju tetre s zvjezdicama, bas su mi lijepe
https://m.facebook.com/ETHEREALdoo/photos/pcb.505662363135539/505661073135668/?type=3&source=49
Evo listaj tu, to su novi uzorci kojih za sada ima u obliku dekica, a biti ce i u obicnim tetrama
Pricala sam s njom i u vezi pasa i ona to sve shvaca ali nema srca bebice terat s klupe ili ih zakidat, one su clanovi obitelji.
I inace se sveki ponasa i prica ko beba, ima glasic ko ona blonda iz big bang theory (cura od zidova), i svima tepa, mozete mislit kak tek psima...i dobro, smirila sam se i prilagodjavam se njima. A sta bi bilo da si ja macku nabavim npr? Mace su mi draze jer nisu tooooliko ovisne i sladje su mi.
A sto se tice dolaska u kucu, rekla sam joj da mojima tesko pada moj odlazak, na sto je ona rekla da je sa kcerima drugacije jer je tradicija da cure odlaze?
Na koncu, i ona i muz su otisli od njenog tate i bili podstanari 20 i nes godina? Pa su se vratili 'u hizu' kad je deda preminuo. I svi sretni.
Hvala na komentarima.
Da, hormoni me pucaju ali i prilagodba, nema komocije...ne mogu sjedit u pidjami ujutro zbog buraza, tate etc, ne mozes se depilirat (grijem vosak pa trcim po kuci od kuhinje do kupaone), ne mozes ni cubit u sobi gdje spavamo jer dragi duze spava i da ne nabrajam.
Izdrzat cu i vidjet kako sta, ako nece ici odoh na stan. Sa ili bez dragog.
(Sad ak vidi jos da pisem i srachkam tu po forumu...bit ce veselo lol)
Evo mene. Bila u lidlu. Kupila tetrice jedan paket. Čine mi se ok :)
I jednu pidamu broj 50, drugu 56. I to je to 😁
Ali mi došlo da kupim Pampers premium care 😂
Bolje da ne idem u trgovine vise. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji