Treca_sreca prije 8 dana napunila 30...ali nekako imam osjecaj kao da sam na 20...
Sa ove strane sa koje sam slikala pise: everyone has their story,i got my own... a sa druge: one bad chapter doesn't mean it's the end of the book.
Ja bas volim tetovaze,imam ih 8 i jedva cekam da rodim i da idem napraviti jednu u cast curici... kao sto rekoh,kao da sam u dvadesetima...😊
E da ne zaboravim...7.8. Sam se narucila na 4D. To je dragom poklon za rodjendan...
Postporodjajna depra - trebate pripremit partnere i okolinu. Ona se zna pojavit kad je sve idealno a kamoli ak su neki problemi s porodom i/li bebom., ili di odnosi i zivot partnera nije vec uredjen i smiren. Mene je iza prvog poroda uhvatila gadna a nisam znala sta me snaslo...nit sam imala podrsku okoline + nesredjena situacija (mladi, bez prihoda, bez vlastitog kutka za zajednicki zivot....sve se poklopilo nezgodno)
žena-majka-carica:)
Barbs,definitivno se pronalazim u prvoj slici,aa bgm vec pomalo i u trecoj.. a sa otecenim nogama, hvala Bogu,nemam problema jos..
Ovako i ja.
dragi mi kopca sandale vec dulje vrijeme
a brijanje kad idem kod gin je postalo nemoguceee
jedino mi prsti ne oticu....prije noge, butine i to..
Uhhh dok sam iscitala sve. Porod-znam da beba mora vanka a kako ce, to ovisi o onome gore. Neka sve bude u redu sa zdravljem bebe i s mojim a vaginalno ili CR...trenutno mi je svejedno. Mada sd jos mala stigne 16 puta okrenut..
Barbs slike su za umrijet od smijeha😂
Ja evo kuham rucak. Poslije pedikure sam bila u banci i vidim dragi u gradu pa smo pojeli sladoled i dosla doma kuhat.. Bas sam gladna i nemogu docekat rucak😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Joj i mene je strah te depre, uopce ne znam kako bi se nosila s tim jer u mojoj okolini to nitko nije prosao. Znam da bi muz sigurno bio uz mene ali ja bi se vjerojatno osjecala jako lose da mi se to dogodi. Nadam se da nece!
Cure koje su to prosle jeste osjecale da vas to ceka ili je doslo samo od sebe?
Treca_sreca,juce dok smo se vozili,ja sam se izula u autu iii kad je tebalo izici iz auta,ja se ne mogu obuti.. hahaha ZOVI DRAGOG U POMOC!!😂😂
Barbs,moje noge su jos uredu,jedino ako bas imam naporan dan,onda mi sasvim malo oteknu oko zglobova,a drugacije nikako ne oticu.. mislila sam na brijanje da mi vec dosta otezano.. 😂 mogu mislit na sta ce to izgledat kad se obrijem u 9-om mjesecu 😂😂 aa ni mn ne smeta kad mi dira neko stomak,jer inace su to mn bliski ljudi..
Sanchy,bome si se ti nauzivala 😉😉
Za sad nemam potrskoca s brijanjem, vidjet cemo kasnije...a ni s obuvanjem, stalno sam u japankama anatomakim😂
Dzenny bome jesam da..hehe...malo sam se danas razmazila😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja sam htjela kupit futti one koje se nataknu ali nije bilo broja, radprodali. Pa sam na kopcanje uzela oako sam znala da ce mi bit problem...ali kad u 5 ljekarni nisu imali...
Cure koje su to prosle jeste osjecale da vas to ceka ili je doslo samo od sebe?
Nema ti upozorenja za to...ali ka kontam ako si smirena i imas sredjen zivot i partnera koji te tetosi, da ti je sansa minimalizirana da te uhvati (bar ne u nekom jakom obliku)
Mene u drugom porodu recimo nije bas uhvatila, tj ako i jest to je bilo zanemarivog obima toliko da je se ne ne sjecam (trebala bih pitat muza, jesam li bila cudna) jer smo bili u svom (podstanarskom) stanu, s primanjima (bar je muz radio, za razliku od prve T kad smo oboje bili studenti) itd
Razlika je ako imas sredjen i situiran status ili si nigdje....jer na zenu u tom osjetljivom razdoblju najgore djeluje NESIGURNOST (bilo financijska ili bilo kakva druga..) koliko sam ja to pokopcala..
Sortiraj odgovore
Najstariji