Nije da san ja tako gledala na carski dok mi se nije dogodia.. Samo od sebe me pocelo bockat kako nisam sposobma..koliko mi god to bilo glupo,a i pa sta i da nisam sposobna..nes ti..al eto..
Vjerujem da si se tako osjećala... Kao što je Kiki napisala, puno mama se tako osjeća, ali vjerujem da te taj osjećaj prođe nakon nekog vremena? Ili se varam...?
Moja frendica i sestrična se ne osjećaju manje vrijednima, ali npr imale su veliku promjenu raspoloženja.... Vjerujem da se to javlja svima, ali i da moraš imati nekog čvrstog pored sebe...
Proslo me sad..sad se lakse mirim s pomisli da cu na carski nego prirodno..haha.. Al sta bude.
Jel vam se pupak ispupcia? U prvoj trudnoci nije, a sad je neki cudni..skoro da je izletia..inace imam duboki pupak, pa mi je cudno ovo. Al simpa haha
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Proslo me sad..sad se lakse mirim s pomisli da cu na carski nego prirodno..haha.. Al sta bude.
Jel vam se pupak ispupcia? U prvoj trudnoci nije, a sad je neki cudni..skoro da je izletia..inace imam duboki pupak, pa mi je cudno ovo. Al simpa haha
Nije još... I ja imam duboki pupak... Gleda dragi non stop kad će izletiti i viče: ali svim trudnicama izleti! očito je tvoj previše dubok!
Neka te je prošlo! Nisi ti ništa manje vrijedna od mama koje su prirodno rodile... ali eto, s drugim bebačem ćeš možda imati priliku roditi prirodno!
Bitno da sve bure u najboljem redu i s tobom i s bebačem!
Meni se jedan dio pipka poceo ravnati s trbuhom a ostalo je jos uviceno. Muz se divi i stalno vice: evo ga, samo sto nije izletio van! 😂 A inace nije vjerovao da se to dogada trudnicama pa sam mu po cesti morala pokazivati teudnice kojima je pupak vani, a vecini je! 😊
Aleksandra ne opterecuj se, vazno je da ti je dijete zivo i zdravo i da si mu ti dobra mama. Kazem ti, meni (potajno) carski sada zvuci privlacnije od vaginalnog, samo zato jer se malo bojim te boli i izgona i pucanja, ali voljela bi vaginalno roditi jer je oporavak brzi. Ne brini i ne opterecuj se 😘
Ne treba se brinut jer na to ne mozemo utjecat. Pa cemu se sekirat bzvz.
Bit ce kako bude....ako beba bude okrenuta i sve drugo.
Pupak - ja sam vec pisala da me moj izludjuje. U prvoj T mi je puno kasnije izletio a sad evo od samog pocetka T.....i nije mi simpa uopce. Bas me zivcira. To i vene/kapilare.....grrrr
žena-majka-carica:)
Fala na podrsci i lipin ricima. Znan i sama da su te misli glupe i besmislene al eto.. Ugl nek mi rodimo zive i zdrave bebe, sve ce drugo proc.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ne treba se brinut jer na to ne mozemo utjecat. Pa cemu se sekirat bzvz.
Bit ce kako bude….ako beba bude okrenuta i sve drugo.
POTPISUJEM!
Ah, joj, da, ti ne voliš izbočeni pupak!
Ja sam primijetila da su mi isto KAPILARE popucale i to ispod guzice... i to izgleda k'o masnica.... I ja sam mislila da to i JE masnica i onda sam vidjela da to ne prolazi I pokažem ja mužu to na moru, a on meni: ah, to sam već vidio... imaš već dosta...
Ajmeeee, ako ja nisam rikla! Skoro sam mu dramu digla na moru, a on se smijao...
Curkeeee sto ste se raspisaleeee...jedva am pohvatala😂 Nije mi bas dobar signal tu pa ne tipkam stalno.
Ugl. ja dobivam boju, na plazi uzivamo, skuhamo na brzinu i sude operemo i nis dtugo ne radimo😂😂😂😂 ljenguze na kvadrat smo odlucile bit tu😊😊😊
Pupak mi nije u nijednoj trudnoci izasao a nasam se da ni nece jer mi je i ovo kad se onako izravna ful neugodno.
Omeksivac sam koristila onaj neki sensitive ili iz konzuma bebe.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Evo što mene živcira... a pomalo i ovo:
ZNAČI, do toga smo došli?! Ni prokletih 20ak stepenica ne mogu napraviti a da se ne ispušem?! HAHAH
KleaIva, guštaj na moru!
Sutra popodne idemo i muž i ja! Nismo od subote bili... A za vikend ćemo valjda malo više biti na plaži....
Ne da mi se biti kod kuće (pogotovo ne s njegovima )... Samo da vrijeme opet ne poremeti planove...
U subotu popodne idemo na rođendan kod sestrične, pa ćemo vidjeti ako ćemo ići na more na onaj kraj, kao i prošle godine
Sortiraj odgovore
Najstariji