Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    19. Srpanj 2017. 19:44

maca1510

Mamuka- mene ubije sta idem svako malo kod svojih pa naravno mama ko mama kuha sve ono sta obozajem a onda nemam granicu, a kad sam sama doma tad se najbolje regulam. Al dobro,nastojim se ne zamarat previse s time , danas sam pitala doktora jel to ipak previse ,reko je da na moju gradu i sve druge parametre(valjda je mislio na bebicu) nije previse pa valjda on zna😀
    Treca_sreca-ne ,nije roden na CR vec prirodno,naravno ko i uvijek doktori su rekli da nisu ocekivali toliko veliku bebu(to je bilo prije manje od 7 god sta i nije bas tako davno da nisu mogli vidjet) al eto bio je trece dijete i porod je prosao relativno brzo i sve je bilo ok

Mame su zaaakon 😂 Svaki put kad dodjem kod nje utrpam u sebe kolicinu za 2 dana. 😎
    Pa naravno da doktor najbolje zna. Ako je on reka tako onda stvarno tako i je. Nije tvoj neki bezveznjak nego strucnjak. Uostalom sa tolikom bebom ne mozes ni bit u plusu 4 kg.
    Srica da je ovo bila 3. beba jer bi jadna zena umrla od muka. To je preeeevise za izgurat iz sebe. Previse 

Suncokretica
    19. Srpanj 2017. 20:00

Trenutno mi još uvijek funkcionira i obuvanje i brijanje, nije mi još toliko velik trbuh, a poslije ćemo se snaći 
    Carski- bit će ako bude morao biti, ne možemo utjecati na to i ne želim se opterećivati. Naravno da bi htjela roditi prirodno, ali samo neka sve dobro prođe  samnom i bebom, sve se drugo da pretrpiti... 
    Depresija- nadam se da me neće uhvatiti! A muža ću pripremiti na najgore haha. Bit će uz mene sigurno 2-3 tjedna pa će mi to definitivno puno značiti...
    babylove, drago mi je da je sve dobro prošlo i super da se beba okrenula za porod! 
    sanjchi, fino ti izgleda ručak! Inače sam čitala da su bebe najaktivnije od 24 do 28 tjedna jer su dovoljno jake za pokrete, a imaju hrpu mjesta. I mene u zadnje vrijeme stalno lupa i sve jače i više, al meni to baš zakon 
    Mamuka, prekrasna si! Je ti veći trbuh za taj tjedan trudnoće, ali meni to izgleda predivno! Drago mi je da napokon i ti ideš na godišnji i bolovanje, treba odmarati 
    I me, slušaj svoje tijelo i odmori i jedi kad i što ti paše. Ti si već prešla 30-ti tjedan, normalno je da osjećaš sve te simptome...
    Treća sreća, znači nisam jedina žena s velikim brojem noge, znam tvoje muke haha 
    barbs, gdje si kupila te futtice i koje si uzela? Mogla bi si i ja pogledati, ubijaju me ravne sandale... Ove su super što je treća sreća stavila sliku!
    vožnja- još uvijek vozim, nisam čula da se ne bi smjelo. Ali osjećam da se puno brže zamorim u vožnji nego prije. A japanke i natikače inače ne smijete imati na nogama dok vozite, obavezno moraju biti zatvorene cipele, tenisice ili sandale da budu fiksne oko noge!

loira
    19. Srpanj 2017. 20:02

mamuka, iskreno, meni predobro izgledaš! ja pak izgledam manje trudno neg kaj jesam lol. i kaj te briga...pa iaonak nećeš biti zauvijek trudna 
    treca sreca, hvala ti na mišljenju, mm misli da su nam ove ergobaby kopije s ebaya sasvim ok, a ja pojma nemam, prvo nam je dijete pa smo zbunjeni hehe. radje bih malo više platila za nešto što bih koristila i za drugu bebu ak je bude...
    pričali ste i o razdvojenosti, muž i ja smo zapravo prve dvije god bili udaljeni preko 2000km i vidjeli se svakih par mjeseci, tak da mi zbog tog iskustva nije problem preživjet par dana ak treba
    ne znam više kaj je tko pisao...samo te par sati nema i toliko toga se ispiše

loira
    19. Srpanj 2017. 20:07

anatomske natikače - kupila sam prije par tj u ljekarni ove (http://www.mediplus.hr/brand_prikaz.php?b=MEDI_WALK&sifra=459716250436), nisu toliko fensi, ali zaista su povoljne i ugodne... e ja imam još veći broj, 42 

Marijana12345
    19. Srpanj 2017. 20:38

Mamuka super izgledas! I ja imam trbuh kao da sam loptu progutala, ali su mi kile otisle i u dupe i noge, i to mi najvise smeta, na slici se ne kuzi ali izgledam ko slonica i tak se osjecam 😕

Omeksivac ja ga ne koristim za bebinu robicu, susilica ju dovoljno omekani.
    Sanjchi Matoc je na GO onda kad moram raditi pregled. Jel ima koji drugi privatnik s CTGom u Sisku?

• Dena1009
    19. Srpanj 2017. 20:49

Marijana mislim da nam se svima ponelad cini da smo slonice, kitovi i sl., to je vjerojatno normalno jer smo u kratko vrijeme dobile dosta kila. Inace super izgledas, lijepa busica ☺

Ja sam dosad platila samo 4D. Dogovorila sam se sa doktoricom da napravi sve potrebne pretrage, a cak i ako je potrebno, a placa se da nije problem samo neka kaze. 

url=https://lilypie.com]

19. Srpanj 2017. 21:07

Marijana neznam, mislim da nema. Ali rade to ibu bolnici, koliko znam?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

19. Srpanj 2017. 21:08

P.S. lijepa slicica😊

19. Srpanj 2017. 21:37

Evo sto meni brat moj posalje, kak on misli da sam ja zaboravljiva tj. da cemo ja i dragi tako😂😂

• sretna
    19. Srpanj 2017. 21:41

sanjchi255

Evo sto meni brat moj posalje, kak on misli da sam ja zaboravljiva tj. da cemo ja i dragi tako😂😂

Predobro 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI