Mamuka- mene ubije sta idem svako malo kod svojih pa naravno mama ko mama kuha sve ono sta obozajem a onda nemam granicu, a kad sam sama doma tad se najbolje regulam. Al dobro,nastojim se ne zamarat previse s time , danas sam pitala doktora jel to ipak previse ,reko je da na moju gradu i sve druge parametre(valjda je mislio na bebicu) nije previse pa valjda on zna😀
Treca_sreca-ne ,nije roden na CR vec prirodno,naravno ko i uvijek doktori su rekli da nisu ocekivali toliko veliku bebu(to je bilo prije manje od 7 god sta i nije bas tako davno da nisu mogli vidjet) al eto bio je trece dijete i porod je prosao relativno brzo i sve je bilo ok
Mame su zaaakon 😂 Svaki put kad dodjem kod nje utrpam u sebe kolicinu za 2 dana. 😎
Pa naravno da doktor najbolje zna. Ako je on reka tako onda stvarno tako i je. Nije tvoj neki bezveznjak nego strucnjak. Uostalom sa tolikom bebom ne mozes ni bit u plusu 4 kg.
Srica da je ovo bila 3. beba jer bi jadna zena umrla od muka. To je preeeevise za izgurat iz sebe. Previse

Trenutno mi još uvijek funkcionira i obuvanje i brijanje, nije mi još toliko velik trbuh, a poslije ćemo se snaći
Carski- bit će ako bude morao biti, ne možemo utjecati na to i ne želim se opterećivati. Naravno da bi htjela roditi prirodno, ali samo neka sve dobro prođe samnom i bebom, sve se drugo da pretrpiti...
Depresija- nadam se da me neće uhvatiti! A muža ću pripremiti na najgore haha. Bit će uz mene sigurno 2-3 tjedna pa će mi to definitivno puno značiti...
babylove, drago mi je da je sve dobro prošlo i super da se beba okrenula za porod!
sanjchi, fino ti izgleda ručak! Inače sam čitala da su bebe najaktivnije od 24 do 28 tjedna jer su dovoljno jake za pokrete, a imaju hrpu mjesta. I mene u zadnje vrijeme stalno lupa i sve jače i više, al meni to baš zakon
Mamuka, prekrasna si! Je ti veći trbuh za taj tjedan trudnoće, ali meni to izgleda predivno! Drago mi je da napokon i ti ideš na godišnji i bolovanje, treba odmarati
I me, slušaj svoje tijelo i odmori i jedi kad i što ti paše. Ti si već prešla 30-ti tjedan, normalno je da osjećaš sve te simptome...
Treća sreća, znači nisam jedina žena s velikim brojem noge, znam tvoje muke haha
barbs, gdje si kupila te futtice i koje si uzela? Mogla bi si i ja pogledati, ubijaju me ravne sandale... Ove su super što je treća sreća stavila sliku!
vožnja- još uvijek vozim, nisam čula da se ne bi smjelo. Ali osjećam da se puno brže zamorim u vožnji nego prije. A japanke i natikače inače ne smijete imati na nogama dok vozite, obavezno moraju biti zatvorene cipele, tenisice ili sandale da budu fiksne oko noge!

mamuka, iskreno, meni predobro izgledaš! ja pak izgledam manje trudno neg kaj jesam lol. i kaj te briga...pa iaonak nećeš biti zauvijek trudna
treca sreca, hvala ti na mišljenju, mm misli da su nam ove ergobaby kopije s ebaya sasvim ok, a ja pojma nemam, prvo nam je dijete pa smo zbunjeni hehe. radje bih malo više platila za nešto što bih koristila i za drugu bebu ak je bude...
pričali ste i o razdvojenosti, muž i ja smo zapravo prve dvije god bili udaljeni preko 2000km i vidjeli se svakih par mjeseci, tak da mi zbog tog iskustva nije problem preživjet par dana ak treba
ne znam više kaj je tko pisao...samo te par sati nema i toliko toga se ispiše
anatomske natikače - kupila sam prije par tj u ljekarni ove (http://www.mediplus.hr/brand_prikaz.php?b=MEDI_WALK&sifra=459716250436), nisu toliko fensi, ali zaista su povoljne i ugodne... e ja imam još veći broj, 42
Mamuka super izgledas! I ja imam trbuh kao da sam loptu progutala, ali su mi kile otisle i u dupe i noge, i to mi najvise smeta, na slici se ne kuzi ali izgledam ko slonica i tak se osjecam 😕

Omeksivac ja ga ne koristim za bebinu robicu, susilica ju dovoljno omekani.
Sanjchi Matoc je na GO onda kad moram raditi pregled. Jel ima koji drugi privatnik s CTGom u Sisku?
Marijana mislim da nam se svima ponelad cini da smo slonice, kitovi i sl., to je vjerojatno normalno jer smo u kratko vrijeme dobile dosta kila. Inace super izgledas, lijepa busica ☺
Ja sam dosad platila samo 4D. Dogovorila sam se sa doktoricom da napravi sve potrebne pretrage, a cak i ako je potrebno, a placa se da nije problem samo neka kaze.

url=https://lilypie.com]
Marijana neznam, mislim da nema. Ali rade to ibu bolnici, koliko znam?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
P.S. lijepa slicica😊

Evo sto meni brat moj posalje, kak on misli da sam ja zaboravljiva tj. da cemo ja i dragi tako😂😂

Evo sto meni brat moj posalje, kak on misli da sam ja zaboravljiva tj. da cemo ja i dragi tako😂😂
Predobro 😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji