sretna, ti imaš nogometaša! neka, bit će para
žena-majka-carica:)
Aleksandra, znam mame koje su rodile prvo na carski, a drugo prirodno, a ja sam uvijek citala da ako je prvo na CR da onda uvijek ide CR, al ocito nije tako. Vjerojatno ce dr procijenit sta je bolje.
Ja ne znam dal se vise bojim carskog ili vaginalnog, ali samo zbog bolova poslije. Uzasavam se pomisli da ce mi se savovi opet upalit, sve me boli cim se sjetim! Ne bi se bojala vaginalnog da nije bilo te vrazje upale
Kiki, kakvi su to bolovi?! Nisam pohvatala...
Treca sreca, i tebi je ma zadak okrenuta? Mada se ja vec lagani na CR pripremam... Vidjet cemo sutra ako se okrenuo i vjerojatno cunoko 32.tj biti narucena kod svog ginekologa, pa cu se o svemu raspitati...
sretna, ti imaš nogometaša! neka, bit će para
😂😂😂 a cuj, tata mu je nogometas, ujo kosarkas + teretana,a stric rukometas 😄 Prvorodenog svi uce da baca i puca lijevom nogom/rukom 😂
ajoj, pa nisi valjda te sreće dsa će ti se opet upalit!!
Mene je (naj)više kod tog vaginalnog strah to šta u biti dosta tog ovisi o MAMI - dakle moraš istrpit tu bol i dat sve od sebe da izgon odradiš kako spada da dite ne zaglavi (a opet nije u tvojoj moći 100%) i slično
a kod CR legneš i izvade ga iz tebe.....ne možeš falit ništa
jedino taj oporavak posli, naravno da je zafrkaniji 10x jer ti ipak razrežu utrobu. Samo se treba čuvat i ne trčat fizikalu radit
I posto sam na carski put rodila, jel mislite da ce me opet na carski, posto ce beba sigurno bit priko 4kg? Al ja sam 188 cm..nisan mala neka.. Jel zna neko sta o tome?
a koja ti je bila indikacija za CR u prvoj T?
nije sigurno veličina bebe…jer ja sam svog od 4ipol kile rodila vaginalno….a inače sam mršavica od 50 kila
..i nije pravilo ako je prvi bio CR, radi tog da će i drugi
(meni jedna kolegica prvo dijete na CR a drugo vaginalno rodila…)
Ma bija je hitni, zbog polozaja bebe..
Znam da moze drugi bit prirodni, samo nakon carskog pise da ako je druga beba velika da se ne smi pokusavat prirodno..zato pitam, oce na mene tako gledat, posto sam velika. Nije isto rodit nekom bebu od 4,5 kg sa 160 cm i meni sa 188.
A opet mrsava il ne isto je..vise je vazna srina zdjelice, kostiju.. A neko visok i mrsav je sire konstrukcije od nekog niskog debelog.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sretna, i meni to mali zna raditi!!
Sto se CRa tice... Znaci, sestra je imala 3 carska, sestricna 2.... Mada sam i ja cula da ako je proslo dugo vremena od proslog poroda da ce se pokusati poroditi rodilju prirodno.. ali kod moje sestricne nije bilo tako... Nakon 6 g su je opet ma CR porodile...
Imam frendicu koja je na CR prosle g.rodila i sada krajem 10.joj je termin... Dr je rekao da ce na CR opet...
vi ste svi sportski tipovi.....mojima je bolje da se uhvate knjige
Treca sreca, nadam se da nece! Tu bol ne moze ni zamislit onaj tko nije dozivio. Doslovno se nisam mogla okrenut a da nisam plakala od boli kad se sve to trlja jedno o drugo, a sve upaljeno 😓 ali bivacin sprej je dosta pomogao.
Ja sam bila presretna kad je dr komentirao kako me nece morat rezat, da je medica elasticna, a kad ono, mali se spustio u zdjelicu, treba tiskat, a truda nigdje, pa su me morali rezat :/
Aleksandera, znati ces na vrijeme Do onda se nemoj brinuti, mada vjerujem da je to jace od tebe...
Ja sam eto, jos u 20.tj panicarila svojima jer je okrenut na zadak.. Hahahahahha
Sortiraj odgovore
Najstariji