Sanjchi, nadam se da gustas na pedikuri!! Zaboravila sam komentirati snimanje bebice kad udara... Aaajmeeee, koliko puta mi se desilo da snimam, a on ne lupka.... I kad prestanem snimati eto njega opet! Hahahahahahaa
Mc Mouse, srecom pa ta coolinarka postoji Puno sam dobrih recepta od tamo izvukla...
Ovaj chicco je od 0+ mj, ja sam ga koristila od pocetka i super je sve mirisalo i bilo mekano. Ne volim kad je roba kruta
ja isto ne mogu podnijet da je roba kruta
fuj fuj mi je to....a još je ovde u nas u Dalmaciji tvrda dosta voda, tako da nema šanse BEZ
jedino šta stavim na 2-3-4 dodatna ražentavanja....i našu odjeću a di neću bebinu!
ako kad izvadite iz mašine robicu, ona preintenzivno miriše na omekšivač ili detergent - nije dobro, vratit na dodatno ispiranje obvezno
Inače ja sam prije djece koristila omekšivača 3x nego šta treba, i nisam dodatno ražentavala jer sam uvik volila žuti Lenor kako mi miriše mmmmm....i to samo u mullera ga ima, u ostalim dućanima je balkanska verzija koja nema veze s originalom.
p.s.
za Chicco omeksivac sam još prije xy godina čitala da sadrzi formaldehid koji je dokazano kancerogen, pa sam prestala prat bebi robicu s njim jer sve je to jednaka kemija na kraju.....sad uzmem Lenor sensitive ili tako neki (svi jači brandovi omekšivača imaju "baby" verziju) i onda još tak dodatno ispirem tako da ne ostane puno kemije na robi(ci)
žena-majka-carica:)
Barbs, da znas da mi treba ideja 😄
Znam da... Vjerujem ti... I ovdje dosta cesto rade istu vrstu hrane, tj ja pitam i oni mi kazu... Bas su bez ideje... Pa kad se sjetim neceg novog onda napravim... Ali to je tako kad kuham za 5 ili 7 osoba... Kae budem kuhala za 2 ce biti lakse
Pozdrav cure..nisam se javljala tipa tjedan dana..ako ne i vise..ne znam stvarno..
Procitala sam vecini, al eto..ne sican se sta bi prokomentirala..kako mi sta padne na pamet
Prosli tjedan sam cili provela doma, imala sam upalu grla.. Sad ovo s pozarem..ajme..jos nije gotovo..
Dok sam se vozila jutros na ulazu u st me takav kasalj uvatia, od smrada od zapaljenog otpada..uzas..
Bila sam jucer ja kontroli..na kraju mi nije bia zakazan pregled 18.07. Nego 1.8.17. Ja krivo procitala..al pregledala me svejedno i rekla da dodem opet 1.8. Jer ide na GO.
Beba teska 1500 g. Kaze da ce bit velika..a i prvo dite je bilo 4,55/kad se rodilo, pa ne sumnjan. Ma nema na koga bit manja.
Odlucila sam 1.8. Prekinut strucno. Ne mogu vise. Samo trebam obavijestit sefam jedva cekam.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
kako se vama to baš vidi? meni lupa full jako, osjeti se iznutra i kad prislonimo ruku, ali mi je trbuh tvrd (trbušni mišići se još uvik drže tu negdi ostaci ostataka) i ne može se golim okom vidjet to lupanje, nema šanse.
Vidim naoko jedino kad guzicu/leđa gurne u jednu stranu pa se cijeli trbuh "izdeformira" da nije simetričan iz tlocrta gledano...
Aleksandra, drago mi je da je sve u redu s bebacem i trudnocom! Eto, sad ces imati pregled jako brzo . Suuupeeeee... Drago mi je sto si odlucila prestati s poslom, ma koliko god da ti nije svejedno .. Nakon porodiljnog ces opet krenuti
zaboravih....okej izbor je FROSCH....oni su kao manja kemija. To znam uzet povremeno, imaju i omekšivače i detergente (i sapune i sredstva za pranje općenito). Nije velik izbor mirisa ali ono, u tom i jest poanta. Šta manje kemije...
Sortiraj odgovore
Najstariji