Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Srpanj 2017. 13:20

Treca sreca, meni se sve vidi!! Samo ne znam cime lupka... i definitivno znam kako je kad se uvali negdje i trbuh postane cudan ahahahahha

treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 13:21

Aleksandra nije ti lako!
    Ajde srećom još samo 10 dana, ali zbilja si se napatila dosad:(
    I super za veliku bebu....držim fige jedino, kao i sebi, da nam ne predju 4-ipol radi lakšeg izgona, inače neka njih!

žena-majka-carica:)

Aleksandra2
    19. Srpanj 2017. 13:22

Meni se to nista ne vidi..nekad zatitra drob il ode u jednu stranu na kratko, ako sam lezala na toj strani..ja.samo.osjecam..
    Mozda ima veze s onim jel postrljica sprijeda il straga..meni je sprijeda.

E da, beba je jos guzom prema dolje.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Kiki156
    19. Srpanj 2017. 13:24

Ja sam bas rucala i citala vas pomalo da nemam zaostatke i evo vec sam zaboravila! 😂
    Bas su vam lijepi trbuscici! 😊 
    Nitko nije komentirao ove bolove dolje pa ih ocito samo ja imam 😂😅
    Meni se trbuh isto isturi kad beba dode glavicom, ledima, guzom ali nisam jos ulovila bas stopalo, kao sto je netko napisao. Osjeti se rukom i vidi se izvana pomicanje trbuha, kao meskoljenje, nekad treskanje, ovisi sto beba radi. 
    Belle zao mi je zbog secera, ali kad je pod kontrolom nije strasno, izregulirat ces prehranom. 

Aleksandra2
    19. Srpanj 2017. 13:24

treca_sreca

Aleksandra nije ti lako!
    Ajde srećom još samo 10 dana, ali zbilja si se napatila dosad:(
    I super za veliku bebu….držim fige jedino, kao i sebi, da nam ne predju 4-ipol radi lakšeg izgona, inače neka njih!

Bas moram nac prvu trudnicku da vidim koliko je prva beba bila teska u ovim tjednima..valjda ova nece bit veca..
    I posto sam na carski put rodila, jel mislite da ce me opet na carski, posto ce beba sigurno bit priko 4kg? Al ja sam 188 cm..nisan mala neka.. Jel zna neko sta o tome?

barbs
    19. Srpanj 2017. 13:25

Ja cu bas sutra pitati koliko je veliki!! 
    I meni je, Aleksandra, posteljica sprijeda...
    Zanima me ako se okrenuo napokon ili smo jos na zadak 

treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 13:26

kiki, ja nemam, pa ti ne mogu reć....
    guza prema dolje - i nama je još uvijek s 30tt.....nadam se da će se okrenut do idućeg pregleda jer ću inače već morat se pripremat da postoji mogućnost CRa

• sretna
    19. Srpanj 2017. 13:27

Vec sam pisala da ovaj moj bad nemilosrdno udara makar je posteljica sprijeda, sve se bojim sto bi bilo da je straga 😂 drzim naslonjenu ruku na trbuhu i mob u ruci i tak udari da mi ruka skoro odleti 😂 evo bas kako to pisem opet to radi 😂

Aleksandra2
    19. Srpanj 2017. 13:27

Kiki156

Ja sam bas rucala i citala vas pomalo da nemam zaostatke i evo vec sam zaboravila! 😂
    Bas su vam lijepi trbuscici! 😊
    Nitko nije komentirao ove bolove dolje pa ih ocito samo ja imam 😂😅
    Meni se trbuh isto isturi kad beba dode glavicom, ledima, guzom ali nisam jos ulovila bas stopalo, kao sto je netko napisao. Osjeti se rukom i vidi se izvana pomicanje trbuha, kao meskoljenje, nekad treskanje, ovisi sto beba radi.
    Belle zao mi je zbog secera, ali kad je pod kontrolom nije strasno, izregulirat ces prehranom.

Mene je pubicna kost bolila, ako na te bolove mislis.. Ne sicam se ko je to pisao.  Al mene je jaaako bolila..ka da mi neko sikiru zabije doli i tako stoji..sad nije tako..mozda nekad malo..al prvih 5 mj sigurno je..
    U prvoj trudnoci me pred kraj bolilo..
    Pisalo je da se to doli sve siri pa boli.. Nisam pitala gin nista o tom..a mozda mi.magnezij pomaze, pa me manje boli.

treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 13:29

Aleksandra2

I posto sam na carski put rodila, jel mislite da ce me opet na carski, posto ce beba sigurno bit priko 4kg? Al ja sam 188 cm..nisan mala neka.. Jel zna neko sta o tome?

a koja ti je bila indikacija za CR u prvoj T?
    nije sigurno veličina bebe...jer ja sam svog od 4ipol kile rodila vaginalno....a inače sam mršavica od 50 kila
    ..i nije pravilo ako je prvi bio CR, radi tog da će i drugi
    (meni jedna kolegica prvo dijete na CR a drugo vaginalno rodila...)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.