Sretna, gdje si kupila chiccov omekšivać?
Nisam ga vidjela po Puli ili barem nisam obraćala pažnju...
Ja sam spremila paštu in forno i oko 14.30 ću ubaciti u rertnu.
Srećom pa živim sa starom živućom kuharicom, pa mi je objasnila kako se radi bešamel... Mada bih proguglala recept
Barbs, ima ga u dm-u 100%, bilo je u konzumu, mislim da i u bubamari...ne znam vise. Za dm znam 100%
Bokic curke :)
Ajme treca sreca, zao mi je za gliste sto stariji nikako da ih se riješi i nadam se da ces ih ti biti pošteđena! A toliko sam se ismijala za ono kakanje ispred zgrade 😂😂😂
Show uvijek s djecom 😂😂😂
Trbuščići su vam suppppeeeer :)
Ja sam pocela učiti za državni ali polako vas čitam :)
Upravo malcu puštam Yirumu i čim je prestala pjesma odma se buni u stomaku... sad sam mu upalila best of Yiruma od preko sat vremena i brijem da cu zaspat 😂😂😂😂😂😂😂😂
Sretna, hvalaaa Ocito nisam obracala paznju, kako sam i rekla...
Pasta in forno = lazanje u rerni... Samo umjesto lazanje sam skuhala tagliatelle brzi nacin jer sa lazanjama izgubis na slaganje... A moze se raditi i s palacinkama
(to su moji cesto radili kad bi nam ostalo puno netaknutih palacinka)
Kakva je to pasta in forno?
Pasta Al forno, ima par verzija na coolinarici
Sretna, hvalaaaOcito nisam obracala paznju, kako sam i rekla…
Pasta in forno = lazanje u rerni… Samo umjesto lazanje sam skuhala tagliatellebrzi nacin jer sa lazanjama izgubis na slaganje… A moze se raditi i s palacinkama
(to su moji cesto radili kad bi nam ostalo puno netaknutih palacinka)
A kakve su lazanje nego u pecnici? 😄 obozavam lazanje, dovela sam ih do savrsenstva. Bas cu ih iduci tjedan napravit 😊
Mc Mouse, sretno s ucenjem!!!
Ah, joj, daaaaaa... Hahahahaha zaboravila sam komentirati to kakanje .. hahahahahahahahahahahahahahhhahahahhahhhahahhhhhha KAKO SAM SE NASMIJALA!!! hahahahahahahhhhjahahaa mislim, zao mi je i njega, ali shacam i tebe Hahahahahahahhaah....
Koliko puta bi mene uhvatilo na stepenistu kad sam bila mala... Aaajmeeeee... I to srackaaaaaa... A kad si dijete ne mozes se obuzdati... A mene bi hvatala sracka svaki put kad bih jela sjemenke, kikiriki i pistacije... Uuufffff...
Ali koja scena ispred zgrade Hahahahhahahahahahhahahahahahahaha
Ahahahahaj, Sretna, to sam ti tocno isla prevadjati s talijanskog HAHAHAHAHAHHAHAHAHA
Mi talijani cesto radimo te pogreske .... Ali ako doznam KAKVE su to lazanje koje se ne rade u rerni, javim ti
Zadnji put kad sam jela lazanje je bilo mislim u 2. Mjesecu... Mooozdaaaaa u 3. Ali znam da me volja hvatala kad sam tek ostala trudna, a nisam znala
Sortiraj odgovore
Najstariji