Što se 4Da tiče, ja sam čula da je najbolje ići između 26. i 28.tjedna...
Još 69 dana!!!
Ne mogu vjerovati kako vrijeme leti!
AJMEEEE
Bas ti je sladak stomacic i uopce nije velik 😊
Ja sam na 4D isla sa 21+2, tada smo odmah radili i anomaly scan. Inace mi ginekolog na svakom oregledu uali i taj 3/4D radi slikice 😊
Mame koji prasak i omeksivac koristite za robicu? Danas cu ici uzeti pa polako pocet pripremati. I jos aali u tetra pelene stavljate omeksivac?
Ja sam pitala doktoricu dal imaju oni i rekla da nemaju,Ali da najbolje je napraviti u 23.tjednu.Mada ona mi je sad sve detaljno mjerila bebu i sve ok, a ja bi na 4D više zbog cd-a i uspomene, a usput bi išao dragi sa mnom da vidi bebu.Sad mi je problem što sam baš taj tjedan ja na moru, pa ću onda otići makar tjedan kasnije.
Violeta, nije mali, a ni veliki Negdje taman, mada se svi iznenade kad im kažem koliko još do kraja imam...
Mislim da omekšivać ne ide ni u tetra pelene... Nisam sigurna. A za prašak sam ja pitala frendicu i ona je uzela u Beby centar... A ja gledam po tim našim centrima i ne mogu skontati što kupiti... I ja moram kupiti da mi mama opere
Hvala, Sretna!
Btw. šta nije da omeškivać se ne koristi kod bebica? Barem su meni tako rekli
i tako su pričali na tečaju
Ovaj chicco je od 0+ mj, ja sam ga koristila od pocetka i super je sve mirisalo i bilo mekano. Ne volim kad je roba kruta
Sortiraj odgovore
Najstariji