Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Srpanj 2017. 12:23

Što se 4Da tiče, ja sam čula da je najbolje ići između 26. i 28.tjedna... 

violeta1
    19. Srpanj 2017. 12:30

barbs

Još 69 dana!!!
    Ne mogu vjerovati kako vrijeme leti!
    AJMEEEE

Bas ti je sladak stomacic i uopce nije velik 😊

• sretna
    19. Srpanj 2017. 12:31

Ja sam na 4D isla sa 21+2, tada smo odmah radili i anomaly scan. Inace mi ginekolog na svakom oregledu uali i taj 3/4D radi slikice 😊

violeta1
    19. Srpanj 2017. 12:33

Mame koji prasak i omeksivac koristite za robicu? Danas cu ici uzeti pa polako pocet pripremati. I jos aali u tetra pelene stavljate omeksivac? 

• Dolores123
    19. Srpanj 2017. 12:35

Ja sam pitala doktoricu dal imaju oni i rekla da nemaju,Ali da najbolje je napraviti u 23.tjednu.Mada ona mi je sad sve detaljno mjerila bebu i sve ok, a ja bi na 4D više zbog cd-a i uspomene, a usput bi išao dragi sa mnom da vidi bebu.Sad mi je problem što sam baš taj tjedan ja na moru, pa ću onda otići makar tjedan kasnije.

• sretna
    19. Srpanj 2017. 12:35

Koristila sam persil sensitive tekuci i chicco omeksivac

barbs
    19. Srpanj 2017. 12:36

Violeta, nije mali, a ni veliki  Negdje taman, mada se svi iznenade kad im kažem koliko još do kraja imam... 
    Mislim da omekšivać ne ide ni u tetra pelene... Nisam sigurna. A za prašak sam ja pitala frendicu i ona je uzela u Beby centar... A ja gledam po tim našim centrima i ne mogu skontati što kupiti... I ja moram kupiti da mi mama opere 

barbs
    19. Srpanj 2017. 12:37

Hvala, Sretna!
    Btw. šta nije da omeškivać se ne koristi kod bebica?  Barem su meni tako rekli  i tako su pričali na tečaju 

• sretna
    19. Srpanj 2017. 12:37

Koristila sam persil sensitive tekuci i chicco omeksivac

• sretna
    19. Srpanj 2017. 12:45

Ovaj chicco je od 0+ mj, ja sam ga koristila od pocetka i super je sve mirisalo i bilo mekano. Ne volim kad je roba kruta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.