Ja sam danas 8tt, vec tri dana imam mucnine jake i povraćam. Najvise ujutro i navečer. Zanima me imali koja od vas sluzavi iscjedak? Danas sam ga primjetila, onako proziran i sluzav pa me strah..
Ja sam danas 8tt, vec tri dana imam mucnine jake i povraćam. Najvise ujutro i navečer. Zanima me imali koja od vas sluzavi iscjedak? Danas sam ga primjetila, onako proziran i sluzav pa me strah..
Ja imam iscjedak,a imala sam ga i tijekom cijele prve trudnoce..ginekologica mi je tada rekla da je to ok,tako da vjerujem da nemas ni ti razloga za brigu ;)
Ja sam danas 6+5 i evo prvo povracanje danas odradeno,a vec treci dan mucnina..
Hvala ti pilic, malo sam se umirila...bas sam se uplasila posebo jer je sluzav kao smrkalj.. ali ako je ok onda super..
I ove mucnine , svaki dan gore i gore, a jos užas kad osjetim miris hrane😩
Evo danas bila na prvom pregledu. Srce kuca..sve je u redu! Jeej :)
Beba je 5mm pa kaze da ipak nisam trudna koliko kaze kalendar 7+3,nego tjedan i dan manje. Tj 6+2.
Nego zanima me jel koga svrbi doli? Mene uzasno. Kaze ginekologica da je to normalno u trudnoci, al meni ovo nije normalno. Posizit cu. Ja sam na svoju ruku uzela canesten kremu i bolje je. Iako dokt kaze da nisu gljivice( a nije niti pogledala).
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Pozdrav,
I ja 7tt +4 , termin 09.10. Sljedeći tjedan utz da vidimo srčeko... povraćanja još nema ali mučnine stalnooooo
Kako ih vi rješavate? Meni ništa ne pomaže
Emanuella i meni je termin 9.10! Iako mozda bude i ranije jer je na zadnjem uzv bebica bila za dan, dva veca od naseg racunanja. Pa sad ne znam jel gledam prema bebi ili tjednima koliko sam trudna? To ce ti bitj prvi pregled?
Meni za mucnine pomaze jabuka, ujutro nataste snita kruha i nakon rucka cokolada. 😋
Sto se iscjedaka tice mislim da je sve ok dok nema krvi ili neugodnog mirisa, ali mislim da svrab ne bi smio biti.
Za mucnine su vam super kokice 😊 ja sam doslovno zivjela na njima prvu trudnocu i sad su vec u pripremi 😃 moj termin je 12.10. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji