Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    19. Srpanj 2017. 11:28

Cure super za pregled, neka je sve ok i stomacici su vam lijepi.. i tetovaza je lijepa ( ne znam ko je stavio) ali sta pise? 😉
    Belle nemoj se puno sekirati slusaj savjet doktora i to je to..tako mora bit, a biti ce bolje 😊

barbs
    19. Srpanj 2017. 11:36
    ETO I NAS!!!!
    ETO I NAS!!!!

Još 69 dana!!!
    Ne mogu vjerovati kako vrijeme leti! 
    AJMEEEE 

Suncokretica
    19. Srpanj 2017. 11:45

Dolores123

Moj slijedeći pregled je 21.8. zbog mog godišnjeg. Kad ste vi išle prvi put na 4D, u kojem tjednu?

Ja sam išla kad mi je bio točno 20. tjedan. Ginekolog kod kojeg sam išla je privatnik, on kaže da se najbolje vidi između 18. i 22. tjedna. ako misliš na anomaly scan. Al i općenito 4D nema smisla prije dok je beba manja, idealno ti je oko 20-tog tjedna

• Mrvica
    19. Srpanj 2017. 11:49

Belle zao mi je za secer.. ali isto mi nije jasno to sve s tim secerom. I bojim se kad ja budem isla na ogtt.. meni je 5.0 ono kad ti izmjere kad radis KKS i naravno da su mi rekli svi dr koji su vidjeli da pripazim na prehranu jer vec na 5.1 nije dobro.. a ja slatko uopce ne jedem. Dobro,znam, to moze biti i od kruha,krumpira i tih UH sta ja znam.. kao sto vec rekoh.. ocito ima veze s pojedinim organizmom i kako funkcionira.  Naravno da je najbolje imati tu dijabeticku prehranu i onda bi valjda trebalo biti ok. Ali ja jedem sve, pazim da je puno kuhanog,skoro svaki dan juha.. junk izbjegavam,slatko skoro nikad. I mislim pa to je valjda dosta. 😁
    U svakom slucaju, Belle, drzim fige da se popravi 😚 

• sretna
    19. Srpanj 2017. 11:52

Barbs, super napredujete 😊
    Belle biti ce to sve ok uz prehranu koju ti daju, ne brini 😙

treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 11:58

Belle....sranje to za šećer
    ali evo valjda ti neće bit teško gurat taj posebni jelovnik, malo discipline i bude to pod kontrolom.
    Čudno mi je jedino kako ti može nakon 2h bit veći nego nakon 1h.....nisam to nikad vidjela

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 11:58

barbs, super tajmlajn.....meni sad moj pari ogroman kad vidim tvoj:)

žena-majka-carica:)

19. Srpanj 2017. 12:06

Barbs trbuscic bas lijepo napreduje😍 koju to app koristis za uredivanje? 
    Ja evo kod pedikerke, namacem nozice😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Belle84
    19. Srpanj 2017. 12:07

Treca sreca to je i meni cudno, iskreno... ajde da je drugi povisen...ali treci?!

barbs
    19. Srpanj 2017. 12:22

sanjchi255

Barbs trbuscic bas lijepo napreduje😍 koju to app koristis za uredivanje?
    Ja evo kod pedikerke, namacem nozice😁

https://www.befunky.com/create/

;)

Evo stranice! 
    Hvala, curke! 
    Moja kuma je meni rekla, kad smo vidjele frendicu kad je došla iz Amerike: aaajmeeee, vidi, ovakva ćeš izgledati za 5 tjedana... I sad kad gledam trbuh i nje,ajmeeee, totalno je manji... 
    NAŽALOST, što se ŠEĆERA tiće, otkrili smo da se zna pojaviti gestacijski d. kod cura koje jako paze što jedu, a posebno slatko.. Nažalost, ne bira  Ali se uspije izregulirati prehranom! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.