Cure super za pregled, neka je sve ok i stomacici su vam lijepi.. i tetovaza je lijepa ( ne znam ko je stavio) ali sta pise? 😉
Belle nemoj se puno sekirati slusaj savjet doktora i to je to..tako mora bit, a biti ce bolje 😊
Još 69 dana!!!
Ne mogu vjerovati kako vrijeme leti!
AJMEEEE
Moj slijedeći pregled je 21.8. zbog mog godišnjeg. Kad ste vi išle prvi put na 4D, u kojem tjednu?
Ja sam išla kad mi je bio točno 20. tjedan. Ginekolog kod kojeg sam išla je privatnik, on kaže da se najbolje vidi između 18. i 22. tjedna. ako misliš na anomaly scan. Al i općenito 4D nema smisla prije dok je beba manja, idealno ti je oko 20-tog tjedna
Belle zao mi je za secer.. ali isto mi nije jasno to sve s tim secerom. I bojim se kad ja budem isla na ogtt.. meni je 5.0 ono kad ti izmjere kad radis KKS i naravno da su mi rekli svi dr koji su vidjeli da pripazim na prehranu jer vec na 5.1 nije dobro.. a ja slatko uopce ne jedem. Dobro,znam, to moze biti i od kruha,krumpira i tih UH sta ja znam.. kao sto vec rekoh.. ocito ima veze s pojedinim organizmom i kako funkcionira. Naravno da je najbolje imati tu dijabeticku prehranu i onda bi valjda trebalo biti ok. Ali ja jedem sve, pazim da je puno kuhanog,skoro svaki dan juha.. junk izbjegavam,slatko skoro nikad. I mislim pa to je valjda dosta. 😁
U svakom slucaju, Belle, drzim fige da se popravi 😚
Barbs, super napredujete 😊
Belle biti ce to sve ok uz prehranu koju ti daju, ne brini 😙
Belle....sranje to za šećer
ali evo valjda ti neće bit teško gurat taj posebni jelovnik, malo discipline i bude to pod kontrolom.
Čudno mi je jedino kako ti može nakon 2h bit veći nego nakon 1h.....nisam to nikad vidjela
žena-majka-carica:)
barbs, super tajmlajn.....meni sad moj pari ogroman kad vidim tvoj:)
žena-majka-carica:)
Barbs trbuscic bas lijepo napreduje😍 koju to app koristis za uredivanje?
Ja evo kod pedikerke, namacem nozice😁
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca to je i meni cudno, iskreno... ajde da je drugi povisen...ali treci?!
Barbs trbuscic bas lijepo napreduje😍 koju to app koristis za uredivanje?
Ja evo kod pedikerke, namacem nozice😁
https://www.befunky.com/create/
;)
Evo stranice!
Hvala, curke!
Moja kuma je meni rekla, kad smo vidjele frendicu kad je došla iz Amerike: aaajmeeee, vidi, ovakva ćeš izgledati za 5 tjedana... I sad kad gledam trbuh i nje,ajmeeee, totalno je manji...
NAŽALOST, što se ŠEĆERA tiće, otkrili smo da se zna pojaviti gestacijski d. kod cura koje jako paze što jedu, a posebno slatko.. Nažalost, ne bira Ali se uspije izregulirati prehranom!
Sortiraj odgovore
Najstariji