barbs, ti si mene zamijenila s nekim kad pitaš gdje sam, tu sam i javljam se svaki dan, sve okBelle, brzo si dobila rezultate. Koje su ti vrijednosti?
Ah joj, oprosti... mislila sam na SENORITAKOVU
Belle, hm, da, malo je povišen... Kad ideš doktoru????
Baš mi je žao da ti je tako povišen
Ajde bar ti je ovaj prvi jutarnji dobar, nije prešao granicu...
Očito ćeš morati na posebnu prehranu i praćenje, držim fige da se izregulira!
Cure koje su stavile slikice, busice su vam preslatke😍😍 samo neka bebice rastu. I suoer za dobre vijesti s kontrole...
Belle, bemu misa...😩 al nemoj se nervirat previse, bit ce to ok. Vidjet ces sta ce ti rec dok, nije strasno. I Tea je imala problem taj, pa je ok proslo☺
Ja sam si kupila na placu dvije spavacice (u principu su haljine) za bolnicu..sad..nezz jel budu ok..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Moj slijedeći pregled je 21.8. zbog mog godišnjeg. Kad ste vi išle prvi put na 4D, u kojem tjednu?
U 21.
Cure koje su stavile slikice, busice su vam preslatke😍😍 samo neka bebice rastu. I suoer za dobre vijesti s kontrole...
Belle, bemu misa...😩 al nemoj se nervirat previse, bit ce to ok. Vidjet ces sta ce ti rec dok, nije strasno. I Tea je imala problem taj, pa je ok proslo☺
Ja sam si kupila na placu dvije spavacice (u principu su haljine) za bolnicu..sad..nezz jel budu ok..
Hmmm...zasto mi je dva puta objavilo? 😮 a nema veze...hahaha
Moj slijedeći pregled je 21.8. zbog mog godišnjeg. Kad ste vi išle prvi put na 4D, u kojem tjednu?
U 21.
Bili smo 19+3
Isli na anomali scan i 4D kod privatnika
I sad smo bili 25+1 pa smo opet isli na 4D i to je to...dalje sve obicno...
Sanjchi, baš su lijepe!
Belle, dobit ćeš prehranu... Znam da ti nije svejedno i niti jedna utjeha kao npr BIT ĆE SVE OK, neće te utješiti Ali tu smo za tebe
Sortiraj odgovore
Najstariji