Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Srpanj 2017. 11:05

Suncokretica

barbs, ti si mene zamijenila s nekim kad pitaš gdje sam, tu sam i javljam se svaki dan, sve okBelle, brzo si dobila rezultate. Koje su ti vrijednosti?

Ah joj, oprosti... mislila sam na SENORITAKOVU 

Belle, hm, da, malo je povišen... Kad ideš doktoru???? 

Suncokretica
    19. Srpanj 2017. 11:06

Baš mi je žao da ti je tako povišen 
    Ajde bar ti je ovaj prvi jutarnji dobar, nije prešao granicu...
    Očito ćeš morati na posebnu prehranu i praćenje, držim fige da se izregulira!

Belle84
    19. Srpanj 2017. 11:06

Zvala sam ju sad pa mi je sestra rekla da ce me nazvati doktorica.

19. Srpanj 2017. 11:08

Cure koje su stavile slikice, busice su vam preslatke😍😍 samo neka bebice rastu. I suoer za dobre vijesti s kontrole...
    Belle, bemu misa...😩 al nemoj se nervirat previse, bit ce to ok. Vidjet ces sta ce ti rec dok, nije strasno. I Tea je imala problem taj, pa je ok proslo☺
    Ja sam si kupila na placu dvije spavacice (u principu su haljine) za bolnicu..sad..nezz jel budu ok..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mrvica
    19. Srpanj 2017. 11:09

Dolores123

Moj slijedeći pregled je 21.8. zbog mog godišnjeg. Kad ste vi išle prvi put na 4D, u kojem tjednu?

U 21.

19. Srpanj 2017. 11:09

Cure koje su stavile slikice, busice su vam preslatke😍😍 samo neka bebice rastu. I suoer za dobre vijesti s kontrole...
    Belle, bemu misa...😩 al nemoj se nervirat previse, bit ce to ok. Vidjet ces sta ce ti rec dok, nije strasno. I Tea je imala problem taj, pa je ok proslo☺
    Ja sam si kupila na placu dvije spavacice (u principu su haljine) za bolnicu..sad..nezz jel budu ok..

19. Srpanj 2017. 11:10

Hmmm...zasto mi je dva puta objavilo? 😮 a nema veze...hahaha

barbs
    19. Srpanj 2017. 11:11

Dolores, točno sa 26.tjedana smo išli na 4D. 

19. Srpanj 2017. 11:12

Mrvica

Dolores123

Moj slijedeći pregled je 21.8. zbog mog godišnjeg. Kad ste vi išle prvi put na 4D, u kojem tjednu?

U 21.

Bili smo 19+3
    Isli na anomali scan i 4D kod privatnika
    I sad smo bili 25+1 pa smo opet isli na 4D i to je to...dalje sve obicno...

barbs
    19. Srpanj 2017. 11:15

Sanjchi, baš su lijepe! 
    Belle, dobit ćeš prehranu... Znam da ti nije svejedno i niti jedna utjeha kao npr BIT ĆE SVE OK, neće te utješiti  Ali tu smo za tebe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.