Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Natasha555
    19. Srpanj 2017. 10:39

Lijepo napreduju trbusi 

Super za preglede i sretno danas svima koji idu!
    Belle- sretno s beštijom! Ja sam radila briseve prošle godine u 10. mj i bili su dobri pa je rekla na početku trudnoće da nema potrebe opet. Al sad ću je pitati da ih napravim, što je sigurao je sigurno. Radila sam urinokulturu prije mora i bilo je sve ok.
    Što se mora tiče,  ja se kupam i presvucem donji dio, meni je rekla dr da mi nemoze zabraniti more 

Belle84
    19. Srpanj 2017. 10:50

Stigli rezultati ogtt-a i imam gestacijski. Onaj zadnji nakon 2h mi je povisen. Sta sve nece na mene, ja stvarno vise ne znam. 😔

barbs
    19. Srpanj 2017. 10:51

Treca sreca, ni ja ne peglam baš robu... osim od muža  i to večinom kad mu treba, a tako i sebi...Da slušam sveki i njegovu nonu, ja bih i ručnike trebala peglati... I izgubiti npr cijeli jedan dan da ispeglam sve živo 
    Definitivno nisam tipična kućanica i nije me sram priznati!  Hahahaha 
    Maca, super za pregled i što je tata bio s vama!  A piiišonjaaaa maliii!!!! 

• sretna
    19. Srpanj 2017. 10:52

Giovi, jako lijep trbuh! 😊
    Maca, super za pregled 😊
    Mali i ja smo vec sat vremena na plazi. Igra se s nekim klincima pa sam si donjela mob  da mi nije dosadno 😄

• sretna
    19. Srpanj 2017. 10:53

Belle84

Stigli rezultati ogtt-a i imam gestacijski. Onaj zadnji nakon 2h mi je povisen. Sta sve nece na mene, ja stvarno vise ne znam. 😔

Nemoj zezat :( pa koliko je?

Suncokretica
    19. Srpanj 2017. 11:00

barbs, ti si mene zamijenila s nekim kad pitaš gdje sam, tu sam i javljam se svaki dan, sve ok 
    Belle, brzo si dobila rezultate. Koje su ti vrijednosti?

Belle84
    19. Srpanj 2017. 11:01

Nataste 4.6 (ref. <5.1)
    Nakon 60 min 8.7 (ref. <10.0)
    Nakon 2h 9.2 (ref.< 8.5)

Ovaj zadnji je problem. 

Belle84
    19. Srpanj 2017. 11:03

Suncokretica radila sam privatno, zato sam tako brzo dobila rezultate.

barbs
    19. Srpanj 2017. 11:04

Belle84

Već su stigli?
    Koji su nalazi? 

• Dolores123
    19. Srpanj 2017. 11:05

Moj slijedeći pregled je 21.8. zbog mog godišnjeg. Kad ste vi išle prvi put na 4D, u kojem tjednu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.