Lijepo napreduju trbusi
Super za preglede i sretno danas svima koji idu!
Belle- sretno s beštijom! Ja sam radila briseve prošle godine u 10. mj i bili su dobri pa je rekla na početku trudnoće da nema potrebe opet. Al sad ću je pitati da ih napravim, što je sigurao je sigurno. Radila sam urinokulturu prije mora i bilo je sve ok.
Što se mora tiče, ja se kupam i presvucem donji dio, meni je rekla dr da mi nemoze zabraniti more
Stigli rezultati ogtt-a i imam gestacijski. Onaj zadnji nakon 2h mi je povisen. Sta sve nece na mene, ja stvarno vise ne znam. 😔
Treca sreca, ni ja ne peglam baš robu... osim od muža i to večinom kad mu treba, a tako i sebi...Da slušam sveki i njegovu nonu, ja bih i ručnike trebala peglati... I izgubiti npr cijeli jedan dan da ispeglam sve živo
Definitivno nisam tipična kućanica i nije me sram priznati! Hahahaha
Maca, super za pregled i što je tata bio s vama! A piiišonjaaaa maliii!!!!
Giovi, jako lijep trbuh! 😊
Maca, super za pregled 😊
Mali i ja smo vec sat vremena na plazi. Igra se s nekim klincima pa sam si donjela mob da mi nije dosadno 😄
Stigli rezultati ogtt-a i imam gestacijski. Onaj zadnji nakon 2h mi je povisen. Sta sve nece na mene, ja stvarno vise ne znam. 😔
Nemoj zezat :( pa koliko je?
barbs, ti si mene zamijenila s nekim kad pitaš gdje sam, tu sam i javljam se svaki dan, sve ok
Belle, brzo si dobila rezultate. Koje su ti vrijednosti?
Nataste 4.6 (ref. <5.1)
Nakon 60 min 8.7 (ref. <10.0)
Nakon 2h 9.2 (ref.< 8.5)
Ovaj zadnji je problem.
Suncokretica radila sam privatno, zato sam tako brzo dobila rezultate.
Već su stigli?
Koji su nalazi?
Moj slijedeći pregled je 21.8. zbog mog godišnjeg. Kad ste vi išle prvi put na 4D, u kojem tjednu?
Sortiraj odgovore
Najstariji