Treca sreca sad si me sjetila kad sam prije koju godinu isla u shoping sa frendicom i njenom malom od 3g koja se popiskila usred Deichmana, pa smo cistile pod, s tim da sam se ja morala ispricavati i traziti da nam daju nesto da ocistimo jer ona nije znala jezik 😓
Violeta mislim da ce ti poslje biti drago zbog stednje jer da su ti sad ti novci nebi mogla odoljeti, a i ovako ce beba sve imati, a tebi ce novci ostati za druge stvari
Moj Viktor također lupa ko lud, na momente mi se cini da se rastegnuo po cijeloj duzini dijagonalno 😅
A najvise voli mjehur 😣
Reko je moj muz da ce istetovirat "Viktor u srcu", a ja sam rekla da cu "Viktor u mjehuru" 😉😜

url=https://lilypie.com]
Spavanje s bebom - nema tu "ja ne bih da moje dijete…"
Nitko ne bi, da ga se pita, da mu jedna mala beba uprablja i diktira zivotom. Ali ako rodite zahtjevno dijete, kao sto je recimo bio moj prvorodjenac, budete bile sretne da spava i onako kao na slikama….samo da spava!
Isto je i za hranjenje…svaka bi mama htjela da joj dijete ima "reda" ali ako dobijes dite koje nece pa mece jest (a ti ga moras nahranit jer pobogu umrit ce ako ne jede i ne spava) onda tu bude hranjenja kakvog niste prizeljkivali ni planirali, u svim pozama, kad i kako bebi pashe…..duuuugih hranjenja od sat vrimena (umisto normalnih 3-4min) itd
NIKAD NE RECI NIKAD!
tako da bolje ne komentirati "moje dijete nece nilad…to-i-to" dok ne rodite:)
Ja sam za sto stvari tako "jezik pregrizla"
- jer veci dio na koncu ovisi o samom djetetu, koje vec od rodjenja ima svoj karakter koliko god to vama bilo nexamislivo…i nisu sve bebe jednako lako odgojive..
Bas tako! Moj je bio zahtjevan. Izmedju 4 i 16 mjeseci starosti, svaku noc se budio po 7-8 puta. I ustao bi ujutro prije 6. A prije nego sto sam rodila, bila sam uvjerena kako ja takvima mogu stati u kraj. Malo sutra. Dubila sam na glavi da odspava 2 sata u komadu. S ovim djetetom sam malo objektivnija, s manje ocekivanja i vise iskustva. 😊
Sretno na preglefima i OGTT-u. 😚😚😚

Treca srecasad si me sjetila kad sam prije koju godinu isla u shoping sa frendicom i njenom malom od 3g koja se popiskila usred Deichmana, pa smo cistile pod, s tim da sam se ja morala ispricavati i traziti da nam daju nesto da ocistimo jer ona nije znala jezik 😓
AJMEEEEE…ja bi propala u zemlju od sramaaa😱😱😱😱
Reko je moj muz da ce istetovirat "Viktor u srcu", a ja sam rekla da cu "Viktor u mjehuru" 😉😜
Hahahhahahah….Viktor u mjehuru😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Za piskenje u Deichmanu😱😱😱 ja bi umrla od srama
A Viktor u mjehuru😂😂😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca, ne zgrožavam se toga... Zgrožavam se činjenice da zderu kutiju sladoleda dnevno i onda plaču radi kila… Ali znam samo jednu takvu frendicu.
Eto, ja sam stala na vagu... Jbt u jedan dan sam išla kg dolje! Kad skoro ništa nisam mogla jesti jučer... Nešto mi danas isto probava ne šljaka i već me strah da će opet trčkalica biti u điru
Sanjchi, upravo tako! JOŠ MAAAALOOOO!!!! Ja samo bebi govorim da izdrži
Ne želim da se rodi prije nego apartman bude free... hahahaha... Opala, malecka lupka 100/h?!
Zna biti slatko, ali ponekad i čudno i nelagodno...

Jutro cure evo mi smo se budile, pa laganini dorucak i kavica. Nocas nisam bas mogla spavati 🤔 pa sam jutros duze ostala u krevetu. Danas moja starija necakinja ide kod mojih a mlada dolazi. A sutra idem u pohod u lidlo 😊😊 jedva cekam hehe..odmah cu do kika skoknit vidit sta ima 😊

Treca sreca, ne zgrožavam se toga…Zgrožavam se činjenice da zderu kutiju sladoleda dnevno i onda plaču radi kila… Ali znam samo jednu takvu frendicu.
Eto, ja sam stala na vagu… Jbt u jedan dan sam išla kg dolje!Kad skoro ništa nisam mogla jesti jučer… Nešto mi danas isto probava ne šljaka i već me strah da će opet trčkalica biti u điru
Sanjchi, upravo tako! JOŠ MAAAALOOOO!!!!
Ja samo bebi govorim da izdrži
Ne želim da se rodi prije nego apartman bude free… hahahaha… Opala, malecka lupka 100/h?!
Zna biti slatko, ali ponekad i čudno i nelagodno…
Opa kila dole...morat cu i ja malo smanjiti 😉 kad iduci mj dodem kod svog ginekologa ostat ce mi paf hahahah... a ko ga sljivi jos malo i mali ce van 😂

Ja sutra idem s mamom u shopping u Lidl! I onda ću ostati kod nje jer u 12.30 imam pregled u bolnici, pa ću tamo ručati i spremiti se. Jedva čeeeekam pregled. Baš me zanima što će mi reći i ako se bebač okrenuo... Na 4Du je rekla ginekologica da do 35.tjedna ima fore da se okrene... A moram sutra i kod soc.ginekologa javiti se za pregled... Pa ću s njime popričati o svemu!

Violeta, ja sam radi sračke očito išla dolje! AHAHHA Što ne znači da neću to vratiti! HAHAHAH A i kako si rekla, još 2 mjeseca i bebači su tu s nama a za kile ćemo se brinuti otom potom!

Treca sreca, moj je bio i jos e zahtjevan. Taj se budio prvih mjesec dana svakih pola sata-sat. Nacicavao preko pola sata, dalje se nastavio budit svakoh sat-2, cijeeeelu noc sam provela budna, a da ne pricam kako se jedno vrijeme redovito budio u 4-5 ujutro i nije htio zaspat po 2 h. Ali jednostavno ga nisam htjela stavljat u nas krevet jer nisam htjela da se navikne tako spavat. Tako da, i sa zahtjevnom djecom se moze postic da spavaju u kinderbetu, naravno, mami je tada teze, ali gledajuci dugorocno se isplatilo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji