Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    18. Srpanj 2017. 16:04

Belle84

Suncokretica ne pise koliko, samo pise da je izolirana. Tako je bilo i prosli put. U rockfellerovoj sam podigla nalaz.

Odi drugi put u dom zdravlja Črnomerec (Prilaz Baruna Filipovića), tamo daju rezultat kolika je pa da bar znaš okvirno...
    GaLu, drago mi je da je ipak sve ok. Bakterija će se riješiti. Očito nisam jedina koja je za vikend imala smeđi iscjedak, ne ponovilo nam se!

violeta1
    18. Srpanj 2017. 16:04

Barbs da moja seka je ljubomorna na mene jako, iako je starija 4godine od mene  i ajmo rec s materijalne strane se udala puno bolje nego ja, ali s one ne materijalne strane, nije meni ni do koljena, ima jako zajebanog muza i svekrvu, jedan mjesec joj je svekrva najgora pa drugi najbolja, lako mjenja misljenje, ja kad sam se udala i kad smo si renovirali ona je bila tako zavidna, i kad sam imala problema sa svekrvom bilo joj je drago, sad kad smo sve izgladili i muz i ja odvojili se i zivimo po svom i za sebe, ona je opet zavidna i ljubomorna i kad joj to kazem pocne glumiti zrtvu. Kao to za jelo sto je djete reklo, odma me napala i kad sam joj rekla da je to njeno djete reklo a ne ja, onda je pocela dramit kako ona nikad ne smije rec svoje misljenje i te spike pa sam ja jednostavno prestala tipkati i nisam joj odg na te lude poruke. 
    Sanjchi nisam bas skuzila o cemu se radi? 🤔

18. Srpanj 2017. 16:16

O Boze...nesto slicno i s mojom sestrom (isto razlika 4 god) 
    Ma radi se o tome da su nezaposleni i ona i sogor, a mlada seka im je nasla posao u Opatiji pa su oni valjda rekli: nista od toga. I sad sam joj ja rekla da kak je mogla rwc da nista od toga a stalno mi kuka da bi otisli van svi skupa s djecom kad bi im se pruzila prilka...sad su sve dobili na pladnju pa nista...😡 uglavnom, ona cesto za sebe kaze da za nju i njenu djecu nema mjesta, da mi njih ne dozivljavamo kao svoje i bla bla bla...uvijek ista prica s njom...a sad nemam ni ja pojma sta joj znaci ovo: jos samo malooo....
    Mislim, ona je kao tinejder imala problema sa zivcima, (zbog rastave nasih) i bila na tabletama za smirenje..i kad mi tak napise nes meni padne na pamet odma slucaj za crnu kroniku😥

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dena1009
    18. Srpanj 2017. 16:27

Da, eto, jucer sam pitala doktoricu kako to funkcionira tu, dala mi je broj rodilista i rekli su mi ujutro kad sam zvala da dođem odmah ako sam u mogucnosti. Tako da sam i to rijesila.
    GaLu drago mi je da je sve u redi sa bebicom, znam kako sam se ja uplasila zbog iscjetka, ne zelim to nikome

Violeta i kod mene je necakinja na praznicima, 14g., al puno mi pomaze sad kad se vise umaram. Jedino neznam sta da napravim da joj ne bude dosadno. Imam ja 1000 stvari koje bih mogle raditi, al u ovom stupnju trudnoce jednostavno nemam volje, brzo se umaram, ne mogu puno hodati zbog išijasa i jednostavno mi odgovara mir. Po cijele dane je u sobi i tipka po mobitelu. Zao mi je nje, iako se ne buni.

url=https://lilypie.com]

• sretna
    18. Srpanj 2017. 16:31

Belle84

Cure koje su obavileogtt koliko dugo moram biti nataste? 12h? Sutra idem pa cisto da znam kad moram prestati s jelom 😂

Meni je rekao da iza 22 h ne jedem, ali ionako nikad ne jedem tako kasno pa to nije bio problem 😄

kleaiva
    18. Srpanj 2017. 16:32

Joj curke ja cekam da pocnu kile ici gore na moj nacin😂 Sad sam 21. tj i + 4 kg, al osjecam da je pocelo zadrzavanje vode tako da mi je plus sto sam na moru jer plivanje spasava naotecenost. 
    Ugl. U prvoj trudnoci sam dobila 15 kg i s porodom otislo 11. Ostatak je otisao kroz godinu, u dr sam dobila 12 a s porodom otislo 11 i tad sam bila bez brige😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

treca_sreca
    18. Srpanj 2017. 16:40

pohvatala sam vas od 1129 strane, dakle nekih 50ak strana totalka. Bogme!!
    A sad slijedi kilometarski post mooram

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    18. Srpanj 2017. 16:43

Glede odnosa s "roditeljima" koji to i nisu u pravom smislu riječi, nego samo onak formalno, moram citirat:

Marijana

Sanjchi mozda sam gruba ali ta te zena samo rodila, to nije mama. Mama takvo nesta nikad ne bi napravila svom djezetu. Ne gubi vrijeme na razmisljanje sta bi bilo kad bi bilo, imas sad svoju obitelj i buducnost pred sobom. Prekrizi sve kao olovkom i prestani se bedirati. Sad imas priliku svom djetetu pruziti sve sto ti nikad nisi dozivjela ni osjetila sa svojom "mamom". Glavu gore!

potpis od a do ž.

Dorja91

Sanjchi roditelje ne biramo. Kako ces i sama uskoro postati majka, dolazi vrijeme kad te i to stanje sve vise podsjeća na tvoju majku. Kad rodis svoje, prvo pitanje biti Ce : je li i mene moja majka voljela kao i ja ovo dijete? Ljubav se ne moze mjeriti, tako misle ljudi koji iskreno ljube, ali ljubav je i prevrtljiva….. Započela si zivot sa osobom pred kojim si iskrena, s kojom si ono sto si istinski ti. Moj ti je savjet: u najdublju ladicu svoje duše spremi svoje ruzne uspomene i ne otvaraj nikada. Ako treba tamo i spremi svoje osjećaje i prema majci. Ne pati za njom, nije zaslužila niti da pomislis na nju. I nikada se nemoj usporedivati s njom. Imas, koliko sam ja shvatila, divan zivot, uzivaj u njemu. Biti ces divna majka. Netko od gore vidi sve. …

sretna

Ja sam imala chicco steznik nakon poroda s prvim, nosila sam ga u setnjama i doma, jel.pomogao ili nie ne znam…on kao sluzi da vam se koza ne izvisi onako s trbuha nakon poroda. Uglavnom, meni se trbuh jako brzo povukao, e sad jel zbog toga ili ne, ne mogu tvrdit

evo i u mene identično. Ne sjećam se koliko sam ga nosila, ali onak za po doma, bzvz, neko vrijeme...sad jel do njega ili bi se meni i bez njeg to sve vratilo tako - ne znam....al mislim da ću ga opet uzet. Polovnog za 100tinjak kn se dade naći

18. Srpanj 2017. 16:48

Heheh...Treca sreca, sad sam ocekivala post da ispuni cijelu jednu stranicu😝

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    18. Srpanj 2017. 16:48

nije htjelo poslat u komadu, veli "Komentar je predugačak"
    pa evo ostatak

Netko je načeo temu otvaranja porodiljnih dopusta...i ja se kao mislim "kud se žuri" - kad sad gledam meni 45dana pada na neki početak osmog mjeseca!!!!!!! čovječe pa to je "iza kantuna", moje Božeeeee od idućeg mjeseca nisam na komplikacijama nego na PORODILJNOM DOPUSTU

kleaiva

Curke ja sam jedna od mama nosilica…ako vec kupujete ergobaby onda radije trazite original s racunom…ove po ebayu su vecinom lose kopije…kopce su drugacije, materijal se razlikuje i tako…inace definitivno ako bitate nosiljku birajte sa sirokom bazom i udobnim remenjem…ili mei tai i marame ako ste spretni u vezanju( ja nisam 😂). Ja imam staru Pognae nosiljku koja je vrlo slicna kao ergo i zadovoljna sam s njom…isto ima umetak za novorodence i do 20 kg je.
    Inace ima puno dobrih nosiljki i vazno je pronaci onu koja pase vama, bebi i ledima.

za nosiljke - potpis od a do ž.
    najgore kupit jeftinu kopju neke jake marke
    ja imam Pognae, isto, i jako sam zadovoljna i prehappy sam bila kad sam ju iskopala iz ormara da ne moram opet kupovat isto. Imam i babybjorn doduše pa ću kombinirat, svaka ima svoje...

SPavaćice u rodilištu - obvezno kratki, mižda i bez rukava - tzv na špaline.....ja sam rodila obojicu zimi i u sobi je bilo 587 stupnjeva....moraju (pre)grijat radi beba, u tim sobama gdje spavat ih sestre kupaju i presvlače, mora im bit toplo a oni cirkulacije još nemaju kak spada. Sjećam se da smo ja i cimerica hodale dobar dio dana polugole, bez spavaćica, luftale cicke, i u onim mrežastim gaćicama jednokratnim (zvuči vam gadljivo, al kad prođete porod i tih par dana iza poroda - neće vas sram više NIČEG biti ne vjeruje tko ne proba) i to u prosincu & siječnju.....a kamoli ovak ranije u kasno ljeto / jesen...to će bit kuvancija!

barbs - šta je bilo s rukom???? jel sad okej?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.