Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    18. Srpanj 2017. 13:36

barbs

Jos me i starija sestra uplasila da to sto "nisam dobila puno kg" ne znaci da ih necu dobiti do kraja trudnoce..
    Ona je u jednoj dobila 33kg, u drugoj oko 27kg a u trecoj oko 24-25… S time da je imala izliku da JEDE ZA DVOJE… Ja se trudim ne razmisljati tako…

Pa ako jedes za dvoje, nije ni cudo da ce se.kile samo lijepiti 😄 naravno da nisam.za izgladnjivanje, ali prekomjerno prejedanje i trpanje svakakvih gluposti u sebe pod izlikom da je zena trudna mi.je totalno bezveze. Opet, neke dobiju puno lg zbog naticanja, kao moja kuma, ona je uzasno zadrzavala vodu i dobila je 20 kg,ali to je sve otislo jako brzo nakon poroda.

Suncokretica
    18. Srpanj 2017. 13:41

loira, baš lijepo napredujete 
    Belle, nadam se da će ti dati neki drugi lijek koji će djelovati! Koliko ti nalaz pokazuje?
    mcmouse, super raste trbuh, baš si lijepa trudnica 
    Imam pitanje za vas: jedete li tunu? Znam da baš nije preporučljiva u trudnoći, ali mi se baš jede 

18. Srpanj 2017. 13:42

Barbs, isto sam u plusu a od pocetka sam kod njega na vagi laksa😁 ali u principu, obje isto kazu za dobivenu kilazu..
    McMause ajmeeee..preslatke slicice! 😍😍 ti se bas lijepo sredis za fotkanje😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    18. Srpanj 2017. 13:43

Suncokretica

loira, baš lijepo napredujeteBelle, nadam se da će ti dati neki drugi lijek koji će djelovati! Koliko ti nalaz pokazuje?
    mcmouse, super raste trbuh, baš si lijepa trudnica
    Imam pitanje za vas: jedete li tunu? Znam da baš nije preporučljiva u trudnoći, ali mi se baš jede

Jedem. Ali ne cesti, ni inace ju ne jedem cesto. Od male kolicine ti nista ne moze biti.

barbs
    18. Srpanj 2017. 13:44

Mc Mouse, PREEEEDIVNA!!! 
    Suncokretice, tunu ne jedem jer ju ne volim 
    Sretna, slazem seeeee!!! Al eto, moje frendice i seatra priznaju da nisu pazile... Ako im se jeo sladoled, pojele bi CIJELU kutiju, itd itd... Ja se stvarno trudim obuzdati svoje zelje... Ako vidim da ne mogu, prijustim si.... Al eto, bili smo na djevojackoj od frendice.. i ona je trudna.. Odrezala si je fetu torte kakvu smo nas 4 skupa imale... I onda komentari: PLACEM KAD STANEM NA VAGU..

barbs
    18. Srpanj 2017. 13:45

Sanjchi, a krivo sam shvatila 
    Dragi je na g.o. od 31.7.do kraja tjedna  Nadam se da cu uspjeti ubosti termin pregleda kod svog ginekologa u tom tjednu...

barbs
    18. Srpanj 2017. 13:48

P.s. Sretna, frendica je nakon bolnice izasla s 10kg manje i u 4-5 mj je jos 5 kg smanjila... Rekla je da jos min 5kg mora smanjiti... Dok druga frendica je dobila oko 25 kg i vratila se na svoju kilazu, ali njoj je krivo jer se ne moze udebljati

18. Srpanj 2017. 13:50

barbs

PLACEM KAD STANEM NA VAGU..

Hahahaha...poznato mi to...ja ne jedem sve sto mi dode i kad mi dode, ima dana kad stalno nesto grickam al kad mi tak dode da cijeli dan sam gladna onda pojedem lubenicu ili mrkvu igulim i grickam...ne prezderavam se. Nekad pojedem tek toliko da pojedem pa me onda pita dragi; sta si se ti vec najela? Ali svejedno kad stanem na vagu, nije mi svejedno. Inace sam podlozna lakom dobivanju na kilazi i da se opustim, pa mislim da bi do kraja bila 20+

Belle84
    18. Srpanj 2017. 13:50

Suncokretica ne pise koliko, samo pise da je izolirana. Tako je bilo i prosli put. U rockfellerovoj sam podigla nalaz.

18. Srpanj 2017. 13:51

Poslije poroda cemo mi to rijesit😅 hehe...a pogotovo kad krenu malisani trcat pa ce trebat hodat i letat za njima😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.