Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    18. Srpanj 2017. 13:57

sanjchi255

Barbs, isto sam u plusu a od pocetka sam kod njega na vagi laksa😁 ali u principu, obje isto kazu za dobivenu kilazu..
    McMause ajmeeee..preslatke slicice! 😍😍 ti se bas lijepo sredis za fotkanje😊

Ma daj samo obučem spavaćicu 😂😂😂😂

Hahaha hvala 😃

mc_mouse
    18. Srpanj 2017. 13:59

Suncokretica, sad si me namamila 😂😂
    Ja cu pojest jednu Rio mare. Nisam mjesecima. 

18. Srpanj 2017. 14:07

McMause spavacica? Izgleda kao neka fensi haljina😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    18. Srpanj 2017. 14:08

Sanjchi, da, na neke se bas lijepe kile samo tako ... Nije ni meni svejedni jer imam poteskoca u skidanju opcenito, ali sada... Sto je tu je  Nakon poroda cemo krenuti sa skidanjem  Kako si i sama rekla...
    Eto, ja si radim rizu... Od jutra nisam imala problema sa trckalicom, pa se nadam da ce mi ova prehrana pomoci... Mali je gladan 
    Probala sam spavati da nadoknadim izgubljene nocne sate, ali ne mogu spavati po danu  Mozda sam 15ak min "ubila oko"...

• sretna
    18. Srpanj 2017. 14:08

Mcmouse, nekako mi je promaknula tvoja slika. Predivna 😍

barbs
    18. Srpanj 2017. 14:10

Sanjchi, i meni izgleda fensi haljina, a ne spavacica 

treca_sreca
    18. Srpanj 2017. 14:14

Belle84

Ja dobila nalaz kontrolnog brisa za ureaplasmu i jos je tu 😔 Ni sumamed ju nije ubio…. bas sam tuzna i zabrinuta sad.

Belle, šta si poduzela osim antibiotika?....sjećam se da je Malena rekla da ju je ona riješila.....kefir? acidosalus? ...?
    Ja imam preko 40 strana za iščitat ...a samo 4 dana me "nije bilo" jaoooooo.....idem preletit da mi šta bitno nije promaklo

žena-majka-carica:)

18. Srpanj 2017. 14:32

Ja danas pecem piletinu u rolu (,batak, zabatak i krila-posolim, povegetim i stavim od kotany zacin-pecenje na zaru) i to sam bubnula u rol, napravila krastavce s vrhnjem i sad cu uz to jos pire krumpir. Mislila sam svakakvig oovrca natrpat unutra da se pece al sam se predomislila...juha mi se jela jutros al sam odustala, neda mi se kuhat😁  i ovo ce biti dobro..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    18. Srpanj 2017. 14:35

Treca sreca, svaka cast ako ih procitas!!  Ja se pogubim kad zaostanem 5-10 str. Hahahhaha
    Sanjchi, zvuci fiiinooo!!  Ja sutra navecer idem s frendicama s bivseg posla na veceru... U 19h... Jaaaao, to ce biti zadnja vecera prije bebaca... S obzirom da smo se i za ovu 2 mj dogovarale Hshahahhahahaha jedna ima bebu, druge dvije rade d time da poslije podne uvijek imaju nekih drugih obveza... Jedino sam ja uvijek free HAHAHAHHAHH

barbs
    18. Srpanj 2017. 14:37

Ajmeeeee, 70 dana do termina!!  
    Kako leeeeetiiiii

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.