Barbs, isto sam u plusu a od pocetka sam kod njega na vagi laksa😁 ali u principu, obje isto kazu za dobivenu kilazu..
McMause ajmeeee..preslatke slicice! 😍😍 ti se bas lijepo sredis za fotkanje😊
Ma daj samo obučem spavaćicu 😂😂😂😂
Hahaha hvala 😃
Suncokretica, sad si me namamila 😂😂
Ja cu pojest jednu Rio mare. Nisam mjesecima.
McMause spavacica? Izgleda kao neka fensi haljina😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi, da, na neke se bas lijepe kile samo tako ... Nije ni meni svejedni jer imam poteskoca u skidanju opcenito, ali sada... Sto je tu je Nakon poroda cemo krenuti sa skidanjem
Kako si i sama rekla...
Eto, ja si radim rizu... Od jutra nisam imala problema sa trckalicom, pa se nadam da ce mi ova prehrana pomoci... Mali je gladan
Probala sam spavati da nadoknadim izgubljene nocne sate, ali ne mogu spavati po danu Mozda sam 15ak min "ubila oko"...
Ja dobila nalaz kontrolnog brisa za ureaplasmu i jos je tu 😔 Ni sumamed ju nije ubio…. bas sam tuzna i zabrinuta sad.
Belle, šta si poduzela osim antibiotika?....sjećam se da je Malena rekla da ju je ona riješila.....kefir? acidosalus? ...?
Ja imam preko 40 strana za iščitat ...a samo 4 dana me "nije bilo" jaoooooo.....idem preletit da mi šta bitno nije promaklo
žena-majka-carica:)
Ja danas pecem piletinu u rolu (,batak, zabatak i krila-posolim, povegetim i stavim od kotany zacin-pecenje na zaru) i to sam bubnula u rol, napravila krastavce s vrhnjem i sad cu uz to jos pire krumpir. Mislila sam svakakvig oovrca natrpat unutra da se pece al sam se predomislila...juha mi se jela jutros al sam odustala, neda mi se kuhat😁 i ovo ce biti dobro..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca, svaka cast ako ih procitas!! Ja se pogubim kad zaostanem 5-10 str. Hahahhaha
Sanjchi, zvuci fiiinooo!! Ja sutra navecer idem s frendicama s bivseg posla na veceru... U 19h... Jaaaao, to ce biti zadnja vecera prije bebaca... S obzirom da smo se i za ovu 2 mj dogovarale Hshahahhahahaha jedna ima bebu, druge dvije rade d time da poslije podne uvijek imaju nekih drugih obveza... Jedino sam ja uvijek free HAHAHAHHAHH
Sortiraj odgovore
Najstariji