Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    18. Srpanj 2017. 15:22

Pozdrav cure evo da se i ja javim, nije me bilo tu od nedjelje. Ne znam zasto ali nisam se mogla ulogirati na mob-u pa zato nisam pisala. Prvo nadam se da nitko nije imao nekih problema radi ovih uzasnih pozara. A drugo evo da napisem sto se dogadjalo u ova 3 dana. Dobila sam mali iscjedak smeckasti u nedjelju, doslovno 1 kapljicu ali od muke nisam mogla spavati cijelu noc nedjelja na ponedjeljak, tako da sam jucer isla na hitnu. Sve je ok s bebicom, zatvorena sam i cervix je 4,69 cm sto mi je jaaaaako umirujuce za znati. Na moje inzistiranje uzeli su mi bris rodnice i urinokulturu, danas me je zvala dr da imam bakteriju u mokraci ali u jako malim tragovima, vec sam popila antibiotik prije 2 tjedna. Tako da sam sad trazila da mi da drugi antibiotik i od danas opet pocinjem s tim. Citala sam negdje na netu da ima neki caj bas za trudnice kupiti samo u Zg bas za bakterije. Tako da sam i kumu poslala da mi to kupi i posalje s postom. Evo raspisala sam se, mislim da su mi vec i sijede pocele rasti u medjuvremenu. Ali eto od sad sam pozitivna i da konacno se rijesim te bakterije. Nadam se da ste vi vase bebice dobro, par stranica sam u zaostatku tako da mozda nisam u toku, ali mislim na Vas.

violeta1
    18. Srpanj 2017. 15:25

A ovo je nova mala obitelj hehe, mama smeda, tata bijeli i ova mrlja bijelo crna kod mame kod stomaka je mali pesek. 

• GaLu
    18. Srpanj 2017. 15:26

Violeta predivni peseki.

barbs
    18. Srpanj 2017. 15:27

Violeta, ti i ja smo tu negdje s kilama. Ah, joj, da, ti si pričala za tog specijalnog ginekologa... Onaj put da me krivo izvagala sestra je dizala buku i galamu, a doktor je samo rekao da pripazim i ništa više. Užas... Ja ne znam što si ti doktori/sestre dozvoljavaju. Nije da npr dobiješ 15 kg u mjesec dana, k vragu... 
    O Bože, sestra ti je dosta ljubomorna ako ju to dira... Vjerujem da joj nije bilo ugodno to čuti, ali što je tu je sada... Ona se očito s tobom takmiči, a ne ti s njom i 56kg sa 10g nije normalnoooo 

• GaLu
    18. Srpanj 2017. 15:28

Netko je pitao za zatvor, zaboravila sam tko ali eto da podijelim sto meni pomaze, svako vecer 1 zlicu lanenih sjemenki umocim u salicu vode i to ujutro popijem i od onda mi probava super funkcionira. Imala sam velikih problema s probavom do prije mozda 2 mjeseca dok nisam pocela sa lanenim sjemenkama.

barbs
    18. Srpanj 2017. 15:29

Violeta, preslatka obitelj! A malena je ona crno bijela mrljica!  Inače, ja imam želje, ali ne svaki dan i ako vidim da me drže nekoliko dana onda si moram jednostavno otići kupiti, ali sama sebi sam rekla da si neću dozvoliti da mi to pređe u naviku, tj. da trčim kupiti svaki put to što mi se jede jer često se radi o junk foodu i ostalim glupostima koje nikome nisu potrebne, pa se nekako suzdržavam 
    Galu, drago mi je što nije nešto strašnije! Baš sam se zapitala gdje si ti... 

• GaLu
    18. Srpanj 2017. 15:32

Hvala Barbs

Belle84
    18. Srpanj 2017. 15:47

Cure koje su obavile ogtt koliko dugo moram biti nataste? 12h? Sutra idem pa cisto da znam kad moram prestati s jelom 😂

18. Srpanj 2017. 15:52

Violeta, joj blago ti se s takvom necakinjom...neka djeca su nazalost jednostavno neodgojena i kad im kazes nesto (ili roditeljima) odmah se uvrijede. Kao moja sestra😔 vidim da su sad sestre na tapeti..mene moja starija toliko nazivcirala sada da je to strasno. Najradije bi ju na par dana blokala..hahaha...
    Evo razgovor...

P.S. psici su preslatki!!

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

18. Srpanj 2017. 15:53

Galu, neka si otisla na hitnu da si mirna, radi sebe i radi bebice! Bitno da je sve u redu. Sto mi je drago...a bakterija nije strasna, vec ces je se rijesiti! 😊
    Belle, ja sam normalno jela i pila dan prije...nisam uopca pazila na tih 12 sati...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.