Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Srpanj 2017. 14:38

Tako sam i ja uvijek free kad sam stalno doma..al zna se potrefit da bas ksd imam neke obveze njih par moze a ja nemogu...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dena1009
    18. Srpanj 2017. 14:40

Cure iz Splita, drago mi je da ste dobro, nadam se da cete se izvuc iz tog pakla cim prije.
    Belle drzi nam se, evo cure su ti dale primjere, kako sve na kraju moze biti dobro, tako da bez crnih misli 😘
    Mc mouse lijepa busica 🙂

Ja sam se danas prijavila u rodiliste, ispunila sve potrebne papire i rekla mi je babica " vidimo se dok krene" 😏😏

url=https://lilypie.com]

barbs
    18. Srpanj 2017. 14:43

Aaaajmeeeee, Deeeenaaaaaa, zar vec smo dosli do toga?!
    Mi prijavu za rodiliste podnosimo kad dodjemo roditi hahahah Koliko ja znam... Kad krenu trudovi na razmaku od 5-10 min onda dodjemo tamo i fiiiinooo ispunjavamoo tooooneeeee papira.. 
    Sanjchi, tako se i meni zna potrefiti, ali cesto sa svima dovovaram tjedan, ako ne i par tjedana (kao i s ovim frendicama) unaprijed

barbs
    18. Srpanj 2017. 14:43

*dogovaram

18. Srpanj 2017. 14:50

Dena vec danas??

MY_life <3
    18. Srpanj 2017. 14:52

Belle ureplasma ne mora biti stetna, npr.kad sam je ja otkrila bila je 10 na 3 to ti mora pisat na nalazu, ginekolog mi nije nikakve antibiotike davao jer je misljenja da me nece trovati a ona nije visoka, samo je na svakom pregledu provjeravao jesam otvorena, nakon dva pregleda sam ponovo kontrolu napravila i bestija je sama od sebe nestala a da se popela na 10 na 4 krenili bi s antibioticima...talo da jako je dobro znati u kojoj kolicini je...
    Naknada je stigla ako niste vidileee :)

18. Srpanj 2017. 14:56

Hvalaa bubamara😁

Belle84
    18. Srpanj 2017. 14:59

Bubamara nalaz je iz Zavoda za javno zdravstvo u rockfellerovoj, ne pise nista osim ovoga: Ureaplasma- izolirana (i popis antibiotika na koje je osjetljiva) i mycoplasma- nije izolirana. I to je sve. Ne pise brojcana vrijednost. 
    Treca sreca koristila sam uz Sumamed i Acidosalus al nije pomogao.
    Vidjet cemo sta ce mi sad doktorica dati. Ako uopce ista i da jer sumamed ne pomaze a doksiciklin ne smijem, a samo su ta dva antibiotika navedena na antibiogramu

violeta1
    18. Srpanj 2017. 15:09

Barbs na nekih +9,5kg sam sada. Nekad bude kila manje nekad kila vise. Bas me zanima kako ce komentirati druga ginekologinjica kad budem dosla na kontrolu kod nje, jer je moj na go. A cula sam o njoj samo rijeci hvale. Moja kuma je dobila preko 26kg i moj ginekolog joj toliko prigovarao i ona poludila i prebacila se kod ginekologinjice. Ona je kao i moja seka doslovno zderale i prezderavale se, ja jedem kao i prije trudnoce nekad vise nekad manje, samo sto sam sad punooo mirnija pa se brze lijepe kile. I uopce nemam trudnickih zelja. Tipa ono, jaoo cijelu trudnocu sam jela samo to i to, gorila od zelje. Ja takve ispade nema. I svi mi kazu da lijepo dobivam i da sam bas zgodna trudnica. 

violeta1
    18. Srpanj 2017. 15:20

Iako ja sama po sebi uvijek sam kriticna dosta za sebe hehe.. otiso mi post ranije 🤔
    Jos sam vam htjela reci, moja necakinja 10god kod mene je evo 6 dana vec i stvarno ne smeta mi i rekla sam joj da ostane koliko hoce, ali Bozee to dijete je tako neodgojeno..ima ona svojih vrlina ali ima jako puno mana. Moj muz vec ludi 😂 a ja mu samo kazem nije nase djete da ju odgajamo. Evo nekih primjera: pila je ledenu kavu i 3 dana me pilila hoce opet i ja joj napravil da bi popila guc i nece vise, stalno nesto jede, non stop usta puna 10god i 56kg, ja sam imala 56kg sa 22godine 🤔 samo visi na mobitelu, kad joj se nesto kaze nece, nemoze, ne da joj se, jela je palacinke sa pekmezom i oslo joj na majicu i ona podigne majicu i lize, ja sam ostala pafff i pitala sam ju od kud joj to, a ona pa mama tako radi. (Inace moja seka i ja smo nebo i zemlja, razlicite u svemu) pa je rekla necakinja kako ja bolje pravim lazanje i palacinke od mame i rekla je to mami i ona na mene napala sta se ja takmicim s njom. Ja ostala sokirana. Nit me zanima kako kuha nit ista i iz djetetovog komentara ona mene napala. Moj muz se samo cudi kao i ja hahha... al rekla sam ajde izdrzat cemo, do sutra je kod nas, a onda ce doc mlada necakinja, a ona je kao da sam ju ja rodila, sva na mene 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.