Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 10:25

barbs guštaj! ja taman stavljam sušit onu mašinu od 4am upaljenu i stavljam prat odmah dalje....gadi mi se više i viš i pranje i vješanje. Srećom pa ne peglam ništa inače jednostavno ne bih 24h morala niš drugo radit nego robu!!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 10:27

Giovi, koliko ono imaš godina?
    (mene techno i sl muzika živciraju, to sam valjda imala nerve slušat max do dvadesete )
    A trbuščić je supeer (i srećom je tetovaža bočno pa ti se nije razvukla! šta to piše uopće?)

žena-majka-carica:)

maca1510
    19. Srpanj 2017. 10:35

Evo drage moje ja gotova sa pregledom. Sve je super, beba 700grama, 22 tjedna,sve mjere odgovaraju super, bio tata prvi put pa nam je detaljno sve objasnjava i da 4d ,slike, i cak nije naplatio 4d, wohoo, kaze da je bebica izrazito nemirna tj stalno se okrice i jako je brz, ulovio je dok je cuclao prstic pa imamo i tu sliku i naravno ko svako musko di vec sad rasteze pisu😂😂😂 ugl sve super 😃  
    Malo smo vanka svega zbog ovih pozara jer zivimo u stobrecu koji je tik do zrnovnice i strozanca koji su gorili, ali danas je tamo tek nemoguca misija disat, ka se nadam da ce se rascistit zrak! 
    Sljedeci pregled 21.08

url=https://daisypath.com]

Belle84
    19. Srpanj 2017. 10:50

Stigli rezultati ogtt-a i imam gestacijski. Onaj zadnji nakon 2h mi je povisen. Sta sve nece na mene, ja stvarno vise ne znam. 😔

barbs
    19. Srpanj 2017. 10:51

Treca sreca, ni ja ne peglam baš robu... osim od muža  i to večinom kad mu treba, a tako i sebi...Da slušam sveki i njegovu nonu, ja bih i ručnike trebala peglati... I izgubiti npr cijeli jedan dan da ispeglam sve živo 
    Definitivno nisam tipična kućanica i nije me sram priznati!  Hahahaha 
    Maca, super za pregled i što je tata bio s vama!  A piiišonjaaaa maliii!!!! 

• sretna
    19. Srpanj 2017. 10:52

Giovi, jako lijep trbuh! 😊
    Maca, super za pregled 😊
    Mali i ja smo vec sat vremena na plazi. Igra se s nekim klincima pa sam si donjela mob  da mi nije dosadno 😄

• sretna
    19. Srpanj 2017. 10:53

Belle84

Stigli rezultati ogtt-a i imam gestacijski. Onaj zadnji nakon 2h mi je povisen. Sta sve nece na mene, ja stvarno vise ne znam. 😔

Nemoj zezat :( pa koliko je?

Suncokretica
    19. Srpanj 2017. 11:00

barbs, ti si mene zamijenila s nekim kad pitaš gdje sam, tu sam i javljam se svaki dan, sve ok 
    Belle, brzo si dobila rezultate. Koje su ti vrijednosti?

Belle84
    19. Srpanj 2017. 11:01

Nataste 4.6 (ref. <5.1)
    Nakon 60 min 8.7 (ref. <10.0)
    Nakon 2h 9.2 (ref.< 8.5)

Ovaj zadnji je problem. 

Belle84
    19. Srpanj 2017. 11:03

Suncokretica radila sam privatno, zato sam tako brzo dobila rezultate.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI