meni se čini da je idući "skok" u rastu ono kad nadođe mlijeko, a trenutno su mi baš splasnule....hormoni ih više ne drže onak čvrste i napete ko na početku T.....ili u prvoj trudnoći dok se još nisu raskesale od dojenja jelte
Jedino u dobrom grudnjaku mi sad dobro izgledaju, kad ih on malo "digne"
barbs - jao pa zar opet te sveki ljuti?!! meni je moja baš ok, da se ne ureknem....evo sad sam joj poslala djecu da se okupam na miru, dragi je na poslovnom putu a bez njeg ne možemo nikud pametno (pošto ja ne vozim jelte) pa već od dosade ne znaju šta bi - pa mene gnjave tu po kući........red je nek i baku malo ugnjave!
žena-majka-carica:)
Sanjchi najbolje zanemariti na takve osobe, ono dobre smo si ali necu se sekirati zbog tebe jer znam kakva si, tako sam ja pocela razmisljati. A najgore je za taj posao, ne mogu shvatiti zasto ne idu raditi, kak kazes imaju priliku i onda nista. Tak je moja seka godinama sjedila doma i kukala kako nema novaca bla bla..a zovi i Osijeku gdje je lako naci bilo kakav posao, i onda sam ja pukla i nisam ju mogla vise slusati i rekla joj pa da lakse je kod kuce sjedit i ceskat onu stvar, nego ici borit se i rukama i nogama, i seka se uvrijedila i za 3mj pocela radit 🤣🤣
Treca sreca ajme divne su mi te masaze, neka si uzivala i treba 😊😊
Barbs na kolko si ti sad kg u plusu? Ne znam jesi pisala. A znam da smo nas dvije u dan po terminu hehe
Eto mi dosle s rodendana pa sad malo odmaramo pa cu prat boce i sipat visnjevac, pravila domaci. A moj bebac u gostima bio bas aktivan, mozda jer sam pojela 2 kolaca trostruki uzitak, ajmee bio je prefin.
Violeta, +9-9,5kg cca
Treca sreca, jaaaaoooo, ma ta zena se petlja... Znaci, rekla je da ce nam oni kupiti komodu s prematalicom.... I ja sam joj pokazivala slike (kao i mami) kojih zelim... Gledala sam kako se cijene krecu kod nas i u Kopae da vidim ako bi tamo prosli jeftinije .. kako nam se svidjaju komode kakve su u Magic babyu, cijene su tu negdje... Pa cak i jeftinije nego u Kopru... Dragi i ja smo u subotu isli u trgovinu razgledati komode i krevetice, cijene i obavijestili buduce nonice.... Moja sveki je jucer isla tamo i ona je razgledala i raspitala se vezani za boje, ako slucajno dolazi potpuno bijela komoda (mi smo gledali s JEDNOM plavom ladicom)... Nije kupila nista... Dragome je rekla da pricekamo drugu komodu (potpuno bijelu) i da ce ona pogledati u Kopru sta ima...
Znaci.... Ponavlja da je ti NAS odabir i nadjemo sto nam se svidja, a ona ne slusa?!
Onda je nasla neku ljuljacku sa stalkom, a meni se ne svidja... Meni se svidja kosara koju mozes na 3 nacina namjestiti... Isto vibrira i pusta muziku, ali beba moze i zaspati i moze se namjestiti da bude kao kosara... Sveki kaze: to ne slusi da dijete spava... Ok... Ne sluzi, ali ako mi zaspe cu ga buditi?!
Ja ne znam ako ja grijesim negdje ili sto, ali da li vam se cini da se ona dosta petlja?!
Meni se cini ..
I cak je gledala krevetice i isla ih komentirati da kako su svi mali i uski itd itd a moji nam kupuju krevetic s madracem i sve sto su me pitali je bilo: koliko novaca?;
Violeta, neka ste se vi najeli kolaca i nauzivali! Aaaa daaaa... I moj je bio aktivan nakon cokoladnog kolaca jucer ahahah
barbs, moja ima dosta slične komentare, ni ja ponekad ne znam živcira li me to nerealno, ali znam da me smeta kad je previše...kak bih to rekla...entuzijastična
treca sreca, kleaiva i druge hvala na info za klokanice...dakle oko 150-200 eura za novu ergobaby ili one koje ste spomenule nije neisplativo?
Loira, aaaajmeee... Ta k'o da ce ona dijete roditi .. a i zaboravlja da u njeno vrijeme prematalice nisu postojale... Ali sto reci... Na ne zelim ispasti bezobrazna i posvadjati se s njom i zato planem na muza jer vidim da on uopce na to ne reagira; dapace, daje joj jos i pravo i onda ispadnem ja nezahvalna i bezobrazna jer se netko trudi... A to nije TRUDITI SE vec NAMETATI svoje misljenje .. takva je bila i za pir... I isto smo se radi nje svadjali..
I za pir sam ju isto izbjegavala haha jer nas je posvadjala dan prije pira... A glumila je zrtvicu... Pa ju je moja sestra poklopila pred svima... Jer opet je nametala svoje ideje i zelje i njemu rekla kako uopce nije znala da mi se to ne svidja... A laze...
Barbs,mislim helloooo .. jel ta tvoja svekrva normalna zena.. to dijete ti,ali ti radjas.. cijenim i postujem sto hoce pomoci financijski ali to ti ne daje za pravo da ti uzimas nesto mom dijetetu sto nije po mom ukusu.. po meni,ona se bas dosta voli petljati uhh.. dobre ti zivce i imas,skim se boris u zivotu 😂😂
Hahahahah opet tema sveki!!! Jajahahhahahahaah
Nikako da pobjegnemo od njih.
Mene je moja jucer nazvala!!! Nemos vjerovat!!!
Cak smo i fino razgovarale, za divno cudo..da mi je nabavila neke robice i jos nekih stvari za bebu pa da ce mi poslat. I pitala je kad ona moze doci. Rekla sam joj kad rodim da prvo dolazi moja mama da mi pomogne i kad ona ode da se nas dvoje mozemo dogovorit kad da ona dodje. Slozila se stim i rekla da je najbolje da mi mama prva dodje pa ce ona vec doci kad se mi ufuramo sa bebom.
Sortiraj odgovore
Najstariji