treca jako si zgodna...i ja bi masazuuuu
i ja sam to skontala za cice,tj muz je skontao... rekao je da vise nisu prposne onak ko prije nekih mj dana..bas sam se izbedirala... jer oduvijek sam imala male cice i bas su stojale lijepo..sad ko da nisu moje..velike,teske, bez nekog dobrog grudnjaka su neke bezveze..
Opaaaa, I me, cak je i shvatila da prije tvoje mame nema sto dolaziti...?! Ne mogu vjerovati... Ja sam sigurna da ce mi sveki svaki dan visiti doma... Pa zivimo jedna blizu druge
Dzenny, tako je!!! Ja sam isto zahvalna sto zeli pomoci ali to joj ne daje pravo da se petlja... Meni eto dodje da joj kazem: ako ne zelite iz prve kupiti sto se nama svidja, zasto se niste izjasnili u pocetku i kupili nam i iznenadili nas?! Ovako ja gubim zivce bez veze...
Moja sveki ovi dana je na moru,pa se tak cesto i ne cujemo(a inace svako drugi dan),ali zato idemo u petak na dopust pa cemo biti 2 tjedna skupa,al znam da mi nece biti lose,dobra je ona 😉
Barbs,pa ako se vec mislis tako mjesat u sve,radije cu sve sama kupiti,ali ti mi neces svaki dan dirat u zivce.. ja sa tim nemam problema.. moja jedino jeste rekla kao da ne uzimamo nista polovno,ali kod mn je to na jedno uho uslo na drugo izislo.. radimo onak kako se ja i dragi dogovorimo.. 😉
Ja nemam problema s time😅 moja pita sto misli pitat. Ja joj kazem, odgovorim..ako se ne slazemo oko necega, kaze mi da napravim kako mislim da je najbolje i to je to😁
Ja vam, cure moje, sutra idem na pedikuru😊 prvi put u zivotu..heheh...stopala su mi koma...vjv od tezine...😲
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dzenny, upravo tako!! Bolje ne kupiti ako se mislis petljati.
Sanjchi, uzivaaaaaj!!
1. put ikad??? Ideeeeeš
Ja nisam bila sad koji mjesec i to mi je preeeeeviše. Ljeti mi stopala suha (od sunca, mora) i trebala bih svako 10dana ići. Ili se mazuckati doma redovno, a lijena sam
sad u trudnoći ne mogu se doduše sve ni da mi se dade, sagnut da se namažem...
svekiji i kupnja - ja se ne svadjam sa svojom jer ćemo sve sami kupit, kao i uvijek dosada. A čim ti netko nešto plaća, daje si za pravo da se petlja. To je tako!
žena-majka-carica:)
Ni ja nikad nisam bila na pedikuru haha
A i moji kupuju, pa se ne petljaju... Mislim da je to vise stvar karaktera...
Jep Treca sreca...1. put ikada...haha...ja dijete sa sela pa nisam znala sta je pedikura😜 imam doma raspu pa sam si to uvijek sama nekako uljepsavala al sad mi tesko, nemogu dosegnut..pa da mi sredi stopala😁
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ni ja nikad nisam bila na pedikuri 😂
Barbs ma samo se dog s dragim sta hocete i lijepo reci sveki vi hocete tako i tako i nikako drugacije. Nemoj bit nit bezobrazna nit drska vec sam joj ladno daj do znanja, vjeruj ostat ce paff. Moja je jucer me zvala da pita da mi ide luk vadit pa ne moze se nacudit kako je moj luk bolji od njenog i naravno rekla sam joj da ne ide vadit, jer imam muza i ak se moji ne petljaju, ne zelim ni nju. A mi smo kupili sve sami za djete pa su moji dali za kolica novce, a sveki je rekla da ce dat za krevetic, madrac i posteljinu, ali nemaju sad hahahahah ono dat cu ti kad budem imala (nikad jel) . Zato kad smo muz i ja negdje ja bas namjerno naglasim da su moji uzeli kolica a muz kad dodemo doma pita sta ne kazem za njegove, a ja sam ladno pa od price ja ne zivim, mogu i ja pricat dat cu ti 10000kn pa necu hahaha... Ma joj najsretnija bih bila kad bih se maknili iz istog dvorista, samo da imamo vise para odma bih selili mi. Vec mjesecima ja stalno nesta mrdam po kuci a njegovi samo odu na poso, jedu i na ulicu bleje. Ne rade apsolutno nista. 5god sam tu, oni se s mjesta nisu pomakli, a lijepo zaraduju i nikad nemaju novaca, voze auto trul nit ga popravljaju nit nista, nit se oblace vau nit idu kud nit jedu nesta vau, pa mi uopce nije jasno kako nikad nemaju novaca. Uzas...kad pocnem razmisljat s kakvim ljudima djelim dvoriste dode mi da pobjegnem 😂😂😂 al onda se sjetim kolko sam novaca ulozila u svoju kucu i ne zelim ostavit to nikome a da im prodam, nemaju novaca opet 😂
Ajme curke šta ste se raspisale..
Cure u okolici Splita drago mi je da ste dobro..katastrofa šta se izdogađalo...imam osjećaj stvarno da dolazi postepeno neki smak svijeta kad gledam takve prizore..😩😩
Vidim tu se netko svađao sa sestrom..srećom pa imam brata mlađeg 4 godine..jer da imam sestru mislim da bi se počupale odavno..😜
Curke koje su slikice stavile ljepo napredujete bas..😊 Sve su ovdje ljepe trudnice..i većina nas je ispod 100 dana 🙈🙈 znaci dani lete i brzo će i termini doći...sjećam se kao da sam jučer plusic na testu za trudnocu vidjela..a sad mi je trbuh svakim danom sve veći i veći... a Kolki će tek biti zadnjih mjesec dana 😩😜👶🏼
Naručila sam ti sa stranice tetra pelene..10 tetrica za probu..sa ljepim uzorcima..pa ako mi se svidi uzela bi kasnije onu njihovu vreću za nošenje i držanje bebe i još tetra krpica i pelene..sad ovih 10 komada je 165 kn sa postarinom ja mislim...
I da imam privatni uzv 20.7. ☺️☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji