Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    18. Srpanj 2017. 16:49

sanjchi - sad ću ja zaspammat

Malena - super za pelene da su iza vas! Velika je to stvar, doslovce kao da više nemaš malo dijete, to mi je neka mentalna granica (ok. trebat će sad njemu još koji tjedan/mjesec da se uhodate za van kad idete npr još ih duuuugo treba podsjećat "kad si zadnji put piškio? ajde na wc prije nego krenemo..." ali glavni korak ste napravili!)
    Ja se s crvićima JOŠ uvijek borim. Mladji je (nadam se) izliječen, ali starijem nije bila dovoljna ona tura (makar sam mu davala 5 dana uzastopce, a kao treba samo 3.....podvukle su mu se očito) tako da sam LUUUUUDA. EM da mi se opet ne vrati mladjem, em da se ja ne zarazim (a ne sijem pit tablete zbog T) em što imam 10ak mašina robe zaostatka OPET. A prošli tjedan sam se jedva izborila s time, i evo sad opet ajmo jovo sve nanovo....zbilja ko da se s vjetrenjačama borim.

žena-majka-carica:)

• sretna
    18. Srpanj 2017. 16:49

Jeste gledale gdje ima za kupit lijepoh posteljina za krevetic, ali samo navlake za poplun? Preko neta mi.je svugdje slab izbor i nije mi bas nesto lijepo.

• sretna
    18. Srpanj 2017. 16:50

Treca sreca, nikako da va gliste napuste :( nadam se da budu uskoro!

treca_sreca
    18. Srpanj 2017. 17:00

sretna, nadam se i ja:( baš su prava tlaka....em moram pazit da se ja ne zarazim (ajd ti djetetu objasni da ne sjedi na tvojoj sjedalici, po krevetu, itd itd) nezgodno je full. Nadam se da nam dr bude prepisao bez kompliciranja još jednu turu tableta, i da krenemo već sutra u novu bitku protiv glista/crvića....štagod li jesu.
    za posteljinu - ja sam si preko ebaya kupovala Vertbaudet, prelijepe i kvalitetne

treca_sreca
    18. Srpanj 2017. 17:08

I da se pohvalim - napokon sam bila na masaži
    koliko već planiram, ono otkad su me leđa bila zezala jedan tjedan prije 2-3mj pa nikako
    a sad jučer na plaži (stali na povratku s vikse, da razbijemo put, da se ne truckam u komadu) hop - štand za masažu. Neki tip, vidim ima mota (masirao taman neku turistkinju) i kaže muž: evo ako hoćeš.....naravno da nisam odbila
    Dogovorila sam da mi koristi samo bademovo ulje, jer većinu klasičnih ulja za masažu mi trudnice ne smijemo
    I da mi masira noge + malo leđa....najviše noge radi cirkulacije (koja mi je koma, popucale su mi neke kapilare i svašta nešto, nisam u životu tako grozne scene po nogama imala prve dvi trudnoće sam prošla mukte, a evo sad se redaju, ne kužim uopće a kilaža ista i krećem se dosta više nego u preth T)
    Evo muž me fotkao iz daleka (on je sjedio u kafiću do, dok sam ja uživala) da vidite o kakvom "štandu" pričam

treca_sreca
    18. Srpanj 2017. 17:13

i šta me prepalo malo...sve je bilo super i guštala sam
    pogotovo noge šta su mi se vratile u život
    ali dok mi je masirao leđa, kako je on to pritiskao prstima (ja sjedila) odjednom skužim da mi koristi čašice (one mini staklene kao) za vakum masažu
    trajao je taj konkretni dio masaže svega 2 minute, ali isto sam se usrala da jel to može utjecat šta na bebu, nisam baš mirna
    pa sam išla googlat, nisam našla ništa na tu temu
    a baš sam se prepala....sve drugo mislim da nema šanse da šteti nego samo koristi
    jel ima tko iskustva? taj vakum ne može potegnut duboko? male su čašice, maltene ko one za rakiju i sl.

barbs
    18. Srpanj 2017. 18:03

Sanjchi i Violeta, aaajmeeeee te starije sestre...  No comment... Moja najstarija sestra je vjestica i jucer smo mama i ja vidjele kako se RUZNO ponijela prema svekrvi... Jadna sveki... Ova ju je svasta zatrazila... Sveki donese sve sta treba i pozdravlja nas da ide jer ima posla i mama govori meni: aaajmeeee, jesi vidjela kako joj je glavom naredila da ode?! UUUUZAAAAAS... Ja da sam sveki bi ih sprasila sve na ulicu.. uuuzaaaaas... A znam da sveki nije losa... Moja sestra je teska osoba i pomalo zlobna a nije ni ona kriva jer su joj majka i baka VJESTICE na kvadrat... Drugacije nije mogla biti odgojena...
    Treca sreca, super je ruka ! Kao da se nista nije desilo... Zao mi je radi glista... Nadam se da ce i tome doci kraj... Ma si nam zgooodna na slici! Lijepo ste uzivali...
    Belle, ja bas i nisam pazila ali mislim da mi je zadnji obrok bio oko 21h...
    Sretna, sto se posteljine tice, sveki je rekla kako od dragoga teta je izrazila zelju da nam kupi plahte... Ja ih jos nisam vidjela
    Raspizdila me sveki .. Posvadjali smo se dragi i na radi nje

barbs
    18. Srpanj 2017. 18:08

Treca sreca, i ja imam filing da su cice prestale rasti hahahah

barbs
    18. Srpanj 2017. 18:13

P s. Ne tebi nego meni hahahahha

dzenny
    18. Srpanj 2017. 18:18

Treca_sreca ,ni moje (.)(.) nisu vece,trbuh je vec polako veci od njih,dok mojoj prijateljici i u 9 mjesecu su one ipak bile u vodstvu 😂😂
    Uhh,za OGTT ja sam morala biti 12h gladna 😮 (tako mi rekli kad sam se narucivala)
    Eto,ja nemam sestru pa i nezz kako je to sto se tice ljubomore i uzasnih seka 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.