Ajme curke šta ste se raspisale..
Cure u okolici Splita drago mi je da ste dobro..katastrofa šta se izdogađalo…imam osjećaj stvarno da dolazi postepeno neki smak svijeta kad gledam takve prizore..😩😩
Vidim tu se netko svađao sa sestrom..srećom pa imam brata mlađeg 4 godine..jer da imam sestru mislim da bi se počupale odavno..😜
Curke koje su slikice stavile ljepo napredujete bas..😊 Sve su ovdje ljepe trudnice..i većina nas je ispod 100 dana 🙈🙈 znaci dani lete i brzo će i termini doći…sjećam se kao da sam jučer plusic na testu za trudnocu vidjela..a sad mi je trbuh svakim danom sve veći i veći… a Kolki će tek biti zadnjih mjesec dana 😩😜👶🏼
Naručila sam ti sa stranice tetra pelene..10 tetrica za probu..sa ljepim uzorcima..pa ako mi se svidi uzela bi kasnije onu njihovu vreću za nošenje i držanje bebe i još tetra krpica i pelene..sad ovih 10 komada je 165 kn sa postarinom ja mislim…
I da imam privatni uzv 20.7. ☺️☺️☺️
I meni se svida ta vreca za nosenje sto moze biti i podloga i deka, bas cu pogledat po gradu ak ne nadem onda cu naruciti od njih jer je ok cijena.
Evo i mene curke...
Cura raste,doktor kaze da je sve super,zatvorena i ostalo...aliiiiiiiii...predzadnji put sam imala gljivice koje sam uspjela pobjediti,zadnji put gidnerellu ili kako vec koju sam takodjer uspjela rijesiti i sad imam ureuplasmu 10na 4 i mislim da je mikroplazma...dobili smo sumamed i dragi i ja,svatko je morao popiti 2 tablete od 500mg i to je to. Sljedeci pregled mi je 22.8 s tim da cu se u medjuvremenu naruciti za 4D i oggt za 2 tjedna. Meni su stopala vec natekla,pogotovo lijevo ali to mi je od Ultre pa sam mu pokazala nogice i odmah mu rekla i zbog cega je..
Mislila sam da ce mi prigovoriti,jer ipak je kao doktor a on sav odusevljen...
U zadnjih mjesec dana dobila sam 2.5kg i sad sam od pocetka na +5kg cca...jos sam se zacudila kako sam malo dobila jer sam bas imala apetita i bila gladna u usporedbi sa mjesecima prije...
Violeta,potpisujem.. najbitnije se dogovoriti sa muzem.. moj je bio mamin sin,ali hvala Bogu pa se promjenio kad sam ja dosla kod njega.. on i dalje voli i postuje svoju mamu,ali isto tako kad je potrebno zna je staviti na njeno mjesto (iako do toga rijetko dolazi,jer ipak je dobra osoba) ali najljepse je da ti imas svoj zivot.. nama ce nasi isto dati novac,a mi cemo sve sami da biramo..
Ivana,i ja imam isto samo mladjeg brata,ali moj je mladji 6 god..
Ejj vidjet ces kako ce ovo sve brzo da prodje.. dani odbrovaju brzinom svjetlosti 😉
Ja sam si danas narucila jastuk, 10 pelena sarenih i 12 krpica...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Giovi,super za dobre vijesti sa pregleda 😉 aa sa bakterijama malo ko da nema problema u trudnoci,najbitnije je to na vrijeme otkriti i nema se poslije sta brinuti.. 😉
Barbs, danas se osjecam kao na onoj slici ato si stavila jucer, prekjucer...i sto kaze Treca sreca, kao alien se mice unutra mala😅 skroz cudan osjecaj😳
Giovi, pa zar te jos noge bole od Ultre?? Znaci da si se posteno naskakala 😁
Super za pregled. A bestije ces rijesiti uz terapiju😊
Loira nosiljka se isplati ako ces je koristiti...ako ces biti uplasena pa jel ovo bebi pa jel ono bebi , jel joj vruce jel joj zima jel joj glava visi jesu joj noge presiroko😂 Onda bolje ne kupuj. Sve se bebe vole nositi a puno je u pristupu roditelja tome. Ako si u panici i beba je u panici😂
U svakom slucaju bebama je ljepse u nosiljci nego u kolicima a mame i tate imaju slobodne ruke za pruzit starijoj djeci ili jednostavno tako obavit druge stvari😊
Pedikura...joj kako mi fali..cim dodem s mora idem a i na masazu cu😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja mislim svakako naručiti taj jastuk od tetra pelena stranice...još tetrica i krpica...ovih 10 mi je za probu da vidim kak će izgledat i kad ih operem..da mi boju ne puštaju ili nešto...😉
sanjchi - sad ću ja zaspammatMalena - super za pelene da su iza vas! Velika je to stvar, doslovce kao da više nemaš malo dijete, to mi je neka mentalna granica (ok. trebat će sad njemu još koji tjedan/mjesec da se uhodate za van kad idete npr još ih duuuugo treba podsjećat "kad si zadnji put piškio? ajde na wc prije nego krenemo…" ali glavni korak ste napravili!)
Ja se s crvićima JOŠ uvijek borim. Mladji je (nadam se) izliječen, ali starijem nije bila dovoljna ona tura (makar sam mu davala 5 dana uzastopce, a kao treba samo 3…..podvukle su mu se očito) tako da sam LUUUUUDA. EM da mi se opet ne vrati mladjem, em da se ja ne zarazim (a ne sijem pit tablete zbog T) em što imam 10ak mašina robe zaostatka OPET. A prošli tjedan sam se jedva izborila s time, i evo sad opet ajmo jovo sve nanovo….zbilja ko da se s vjetrenjačama borim.
E daaa, bas to... to je takvo psihicko zadovoljstvo, uspjeli smo, nije nam dugo trebalo rijesiti se tih glupih pelena i dobro nam ide. 😊
Ocito je kvaka u tome da jednostavno odlucis i skines ih djetetu. Istina, moras provesti s djetetom barem tjedan dana 24 sata na dan zajedno i stalno pitati: zelis li piskiti?, dok ne uhvati rutinu. Dalje bude lakse ali i dalje trebas biti angaziran. No trud nije nista u usporedbi sa zadovoljstvom nakon uspjeha. 😊
Gliste- nadam se da ces ih se rijesiti uskoro! Otegnulo se to. 😐
Treca_sreca-imas li za preporuciti kojeg ginekologa iz Cita? Tamo cu obaviti pregled za 2 tj. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji