Belle.. drzi se. Vjerujem da se bojis i da ti nije lako ali bit ce sve ok. Redovno kontroliraj otvaranje, i miruj.. i bit ce ok. A vidjet ces sta ce ti dr dati od antibiotika.. Sogorica se u 23tt pocela otvarat, zavrsila na serklazi, vise mirovala i iznijela t do termina, rodila bez ikakvih problema..u sat vremena doslovno..bebica super. Samo pozitivu odrzi 😊 😚
loira
ima li tko iskustva s klokanicama? razmišljamo si nabaviti preko ebaya ovu klokanicu, što mislite? čini mi se praktična, ima mali džepić sprijeda za sitnice, a i lijepa je siva boja…
vjerovatno ste već pričale o tome pa pardonček ako se ponavlja…
Koja je to marka? Izgleda mi kao ergobaby?
jest!
Ergobaby je jedna od najboljih klokanica, mnogi kazu i najbolja
Ne da je najbolja, nego je jedina na trzistu (Ergobaby adapt) potpuno prilagodjena novorodjencadi --> koliko sam upucena. Nekako je posebno napravljena u podrucju kukova za razliku od drugih. Je skuplja od drugih ali se navodno isplati, puno mojih frendica ju ima i koristi ju vise nego kolica.
Belle nisam znala da ureaplazma moze izazvati privremene trudove 🤤 moja sestra nije godinu dana mogla zatrudniti dok je se nije rijesila...
Curke ja sam jedna od mama nosilica...ako vec kupujete ergobaby onda radije trazite original s racunom...ove po ebayu su vecinom lose kopije...kopce su drugacije, materijal se razlikuje i tako...inace definitivno ako bitate nosiljku birajte sa sirokom bazom i udobnim remenjem...ili mei tai i marame ako ste spretni u vezanju( ja nisam 😂). Ja imam staru Pognae nosiljku koja je vrlo slicna kao ergo i zadovoljna sam s njom...isto ima umetak za novorodence i do 20 kg je.
Inace ima puno dobrih nosiljki i vazno je pronaci onu koja pase vama, bebi i ledima.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Belle ja sam ti jos prije stavila link za Botanu, dr. Ksenija Pokupec ona radi cajeve i tinkture na prirodnoj bazi, pa ako te zanima neka od alternativnih metoda lijecenja nakon antibiotika preporucujem nju. Evo jedan od linkova s njenim kontaktika dolje pa vidi, mislim da ne moze odmoc: https://www.femina.hr/clanak/index/r/3/c/3848/se/zdravlje_ljekovito-bilje-koje-smiju-koristiti-trudnice
A za klokanicu meni je to super, samo ne znam jel se to moze odmah po rodenju koristiti?
Belle ja sam ti jos prije stavila link za Botanu, dr. Ksenija Pokupec ona radi cajeve i tinkture na prirodnoj bazi, pa ako te zanima neka od alternativnih metoda lijecenja nakon antibiotika preporucujem nju. Evo jedan od linkova s njenim kontaktika dolje pa vidi, mislim da ne moze odmoc:https://www.femina.hr/clanak/index/r/3/c/3848/se/zdravlje_ljekovito-bilje-koje-smiju-koristiti-trudnice
A za klokanicu meni je to super, samo ne znam jel se to moze odmah po rodenju koristiti?
Ergobabay adapt se moze od pocetka koristiti, ergobaby 360 se moze koristit od pocetka uz umetak za novorodence. Za ostale nosiljke ne znam
Drago mi je sto su svi dobro 😊
Sanjchi neka je sve u redu i lijepo zbog kila, ja sam 2kg dobila ovaj mj koma 🤔 samo kile idu gore. Ali nema veze, najbitnije mi je da je mali dobro i da sam ja dobro a kile, lako dodu al tesko odu, ali otici ce hehe
Mi smo rucali, necakinja i ja, sad ce muz s posla, pa kad jede i odmori idemo svi kod frendice na rodendan 😊😊
Belle, ne znam sto bih ti rekla Nadam se da ce ginekologica naci rijesenje...
Sanjchi, mislila sam da je razlika dobivene kilaze drugacija kod tebe i kod ginekologa...
Violeta, neka ste se vi najele... Sad cu i ja ici raditi rizu... Koliko si kg u plusu?? Ah, istina... Te kile samo tamo dodju, ali za skinuti ih je malo teze.. uzivajte na rodjendanu Mi u subotu idemo sestricni na rodjendan... Eto, to je tako kad imas veliki familiju i veliko drustvo!! Pa mjesecno imamo po nekoliko rodjendana hahahahaha
Po mojoj procijeni sam u 2 tj dobila +1kg... Na istome smo, Violeta Vjerojatno do slijedeceg pregleda k soc.ginekologu cu biti na +2kg od proslog...
Jos me i starija sestra uplasila da to sto "nisam dobila puno kg" ne znaci da ih necu dobiti do kraja trudnoce..
Ona je u jednoj dobila 33kg, u drugoj oko 27kg a u trecoj oko 24-25... S time da je imala izliku da JEDE ZA DVOJE... Ja se trudim ne razmisljati tako...
Sanjchi, mislila sam da npr kod tebe vaga pokazije +9kg a kod njega vise...
Uh drago mi je da ste svi blizu požara dobro!
Belle, užas. Glupe beštije od bakterija. Muka mi je od njih!
Evo moje slikice :)
Sortiraj odgovore
Najstariji