Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    18. Srpanj 2017. 19:00

Loira, aaaajmeee... Ta k'o da ce ona dijete roditi .. a i zaboravlja da u njeno vrijeme prematalice nisu postojale... Ali sto reci... Na ne zelim ispasti bezobrazna i posvadjati se s njom i zato planem na muza jer vidim da on uopce na to ne reagira; dapace, daje joj jos i pravo i onda ispadnem ja nezahvalna i bezobrazna jer se netko trudi... A to nije TRUDITI SE vec NAMETATI svoje misljenje .. takva je bila i za pir... I isto smo se radi nje svadjali..

barbs
    18. Srpanj 2017. 19:02

I za pir sam ju isto izbjegavala haha jer nas je posvadjala dan prije pira... A glumila je zrtvicu... Pa ju je moja sestra poklopila pred svima... Jer opet je nametala svoje ideje i zelje i njemu rekla kako uopce nije znala da mi se to ne svidja... A laze...

dzenny
    18. Srpanj 2017. 19:13

Barbs,mislim helloooo .. jel ta tvoja svekrva normalna zena.. to dijete ti,ali ti radjas.. cijenim i postujem sto hoce pomoci financijski ali to ti ne daje za pravo da ti uzimas nesto mom dijetetu sto nije po mom ukusu.. po meni,ona se bas dosta voli petljati uhh.. dobre ti zivce i imas,skim se boris u zivotu 😂😂

I_me
    18. Srpanj 2017. 19:40

Hahahahah opet tema sveki!!! Jajahahhahahahaah
    Nikako da pobjegnemo od njih.
    Mene je moja jucer nazvala!!! Nemos vjerovat!!!
    Cak smo i fino razgovarale, za divno cudo..da mi je nabavila neke robice i jos nekih stvari za bebu pa da ce mi poslat. I pitala je kad ona moze doci. Rekla sam joj kad rodim da prvo dolazi moja mama da mi pomogne i kad ona ode da se nas dvoje mozemo dogovorit kad da ona dodje. Slozila se stim i rekla da je najbolje da mi mama prva dodje pa ce ona vec doci kad se mi ufuramo sa bebom. 

I_me
    18. Srpanj 2017. 19:45

treca jako si zgodna...i ja bi masazuuuu 
    i ja sam to skontala za cice,tj muz je skontao... rekao je da vise nisu prposne onak ko prije nekih mj dana..bas sam se izbedirala... jer oduvijek sam imala male cice i bas su stojale lijepo..sad ko da nisu moje..velike,teske, bez nekog dobrog grudnjaka su neke bezveze..

barbs
    18. Srpanj 2017. 19:48

Opaaaa, I me, cak je i shvatila da prije tvoje mame nema sto dolaziti...?!  Ne mogu vjerovati... Ja sam sigurna da ce mi sveki svaki dan visiti doma... Pa zivimo jedna blizu druge 
    Dzenny, tako je!!! Ja sam isto zahvalna sto zeli pomoci ali to joj ne daje pravo da se petlja... Meni eto dodje da joj kazem: ako ne zelite iz prve kupiti sto se nama svidja, zasto se niste izjasnili u pocetku i kupili nam i iznenadili nas?! Ovako ja gubim zivce bez veze...

dzenny
    18. Srpanj 2017. 19:58

Moja sveki ovi dana je na moru,pa se tak cesto i ne cujemo(a inace svako drugi dan),ali zato idemo u petak na dopust pa cemo biti 2 tjedna skupa,al znam da mi nece biti lose,dobra je ona 😉
    Barbs,pa ako se vec mislis tako mjesat u sve,radije cu sve sama kupiti,ali ti mi neces svaki dan dirat u zivce.. ja sa tim nemam problema.. moja jedino jeste rekla kao da ne uzimamo nista polovno,ali kod mn je to na jedno uho uslo na drugo izislo.. radimo onak kako se ja i dragi dogovorimo.. 😉

18. Srpanj 2017. 20:09

Ja nemam problema s time😅 moja pita sto misli pitat. Ja joj kazem, odgovorim..ako se ne slazemo oko necega, kaze mi da napravim kako mislim da je najbolje i to je to😁
    Ja vam, cure moje, sutra idem na pedikuru😊 prvi put u zivotu..heheh...stopala su mi koma...vjv od tezine...😲

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    18. Srpanj 2017. 20:20

Dzenny, upravo tako!! Bolje ne kupiti ako se mislis petljati.
    Sanjchi, uzivaaaaaj!! 

treca_sreca
    18. Srpanj 2017. 20:53

1. put ikad??? Ideeeeeš
    Ja nisam bila sad koji mjesec i to mi je preeeeeviše. Ljeti mi stopala suha (od sunca, mora) i trebala bih svako 10dana ići. Ili se mazuckati doma redovno, a lijena sam
    sad u trudnoći ne mogu se doduše sve ni da mi se dade, sagnut da se namažem...
    svekiji i kupnja - ja se ne svadjam sa svojom jer ćemo sve sami kupit, kao i uvijek dosada. A čim ti netko nešto plaća, daje si za pravo da se petlja. To je tako!

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI