Galu, bolje da odes doktoru, ako nesto nije ok, bolje da se sto prije rijesi, a ako je normalno bar ces mirno spavat
Sanjchi , ja sam isto alergicna na neradnike, pa ga razumijem, mene zivcira sto svi oni kukaju i daju si za pravo komentirati na sto drugi ljudi trose svoj novac i kad ima takvih u drustvu isto volim sto prije otici jer ne mogu dugo sutit
Barbs to i mene zivcira, za curice..ali ne moze si pomoc, njih samo kad se spomene skoci mu tlak...
Panica, ni ja ne volim takve ljude al te cure...pa kad se ova starija rodila ja sam plakala ko kisna godina i volim ju (obje naravno) kao da su moje. Malo mi to tesko pada ali cujem se s njima redovito i vidimo se kad mozemo pa onda se nekako nadoknadi..
Ja opet palacinke pekla😂😂 obicne, u velikoj tavi pa sam ih preklopila onako u trokute i napunila pekmezom i nutellom😋😋 pojela sam dvije. A dragi cak 4...hehe...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Evo i nas...mi smo danas bili na jezeru rostiljali s mojima pa poslije isli na nogomet, zene protiv muzeva hehe 😊
Uglavnom, mene muci nesto vec dva dana. Ima jedna zena u selu koja s nikim nije dobra i niko se s njom ne druzi,pricaju da je vracara, cak i vlastiti brat ju ne treba, jer je njegova snaja i sin bili kod nje i snaja je nakon tjedan dana izgubila bebu, od tad je brat ne podnosi. Ima cvijece ispred kuce i uvijek kopa oko cvijeca i ja kad ju vidim pozdravim i ona pozdravi i to je to. Dok jucer je muzeva baka prvi put otisla kod te zene i bila je tamo 2 i pol sata. Moja svekrva je rekla da nista ne uzimam od bake ako mi da i zabranili su joj da ide tamo kod te zene i sad 2 dana svi o tome pricaju, svekrva, svekar, muz, njegova seka. Sinoc su nam pala vrata, usrala sam se doslovno, malo prije mi je odjednom se srusila vaza s cvijecem i razbila se. Ja ne vjerujem u te gluposti ali nakon sto su mi napunili glavu, iskreno dode mi da vristim. Rekla sam muzu da vise takve stvari ne zelim cut u kuci a budu njegovi sta spomenili da cu se gadno posvadat s njegovima. Grozno ufff
Ajmeeee Violeta...bas kao iz horora😳😳
Kak mislis, ispala vam vrata?
Mislim, ljudi pricaju...ali ne vjerujem da u tome ima istine? To s bebom...prije bi rekla da je slucajnost, i da nisu bili kod nje, izgubila bi bebu ako je vec tako bilo sudeno.
Mislim, sigurno ti nije svejedno. A mozda jadna zena cijeki zivot trpi izbjegavanja i tko zna sta samo zato sto se netko eto sjetio pustit pricu o njoj...
U svakom slucaju ako ti to stvara stres najbolje je izbjegavat i te price i bilo kakve susrete...
Violeta, kod mojih na selu isto ima takvih prica i ja nisam na cisto sto da mislim o tome jer od malena slusam o tome i zdrav razum mi govori da su to gluposti, ali uvijek imam i onog crvica koji mi ne da mira, tako da znam kako ti je
Rita moja sestra je kupila od njih, sve je proslo bez problema, komunikacija prek maila, placanje preko bankovne doznake, kolica stigla doma na kucnu adresu. Cak je poslije imala reklamaciju jer je guma pustala i iskomunicirala putem maila da bi joj covjek za par dana poslao novu gumu bez problema.
Belle ja sam uzela onak malo tamnije boje pijeska sa crnom ruckom i ramom. Fale mi jos te rukavice, termosica za bocicu i taj dodatak za bocu
Hahaha...neznam zasto sam napisala Andrej...imam poznanika koji se tako zove pa vjv zato...Dean Pelic...musko je ali iskren je..
Sortiraj odgovore
Najstariji