Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Srpanj 2017. 16:55

Ah...nekad se podnose a nekad ima dana ko danas da nemoze izdrzat dva sata s njima u istoj prostoriji. Meni najvise zao zbog curica, nisu one krive sto je situacija takva..
    Kad me starija iva zagrlila i rekla: teta, volim te..ja se topim...hehe...💕 ali on ih smislit ne moze😲 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    16. Srpanj 2017. 16:57

sanjchi255

Ah…nekad se podnose a nekad ima dana ko danas da nemoze izdrzat dva sata s njima u istoj prostoriji. Meni najvise zao zbog curica, nisu one krive sto je situacija takva..
    Kad me starija iva zagrlila i rekla: teta, volim te..ja se topim…hehe…💕 ali on ih smislit ne moze😲

Ah joooojjj to je prestrasno  Zasto?????

16. Srpanj 2017. 17:06

A moja starija sestra, kako da to kazem, je sklona pretjerivanju i dramatiziranju. Ne podnosi kcer od macehe i njenu djecu, ne znam zasto. I onda na fejsu znaju padat statusi tipa: ja sam niko i nista, moja djeca nemaju djeda ni ujaka jer oni vise vole one koji im nisu krv i sl. A nema razloga. Ako svi lijepo funkcioniramo donekle, onda se prilagodi i ti. A ne ucit djecu da mrze neciju djecu. Dragi jr sogoru dogovorio 2 il 3 razgovora za posao (na pocetku dok su se slagali) pa se nijr pojavio ni na jednom. Bezveze jr svoju rijec gazio. Mislim, opcenito ih nr mozr smislit jer su mladi, zdravi ljudi koji su imali prilike ic radit i zaradivat pa su to odbili i zive na socijali. Kad god se oko njih svadamo onda on meni kaze: ja za njih radim maltene 24 sata dnevno a oni doma biip.... i za to dobivaju novce od drzave. Nrma dugo im jr mlada seka pronasla posao kod sebe, i njoj i njemu, ona radi u restoranu u Opatiji a sestra bi radila kao slasticar(sto joj je i struka) a sogor bo vozio dostave za Lidl i sl. Stan im je gazda davao i vrtic za cure na 5 min od stana...e ko ti danas daje takvu priliku...znaci svi skupa da se presele u Opatiju, da rade i zive kao ljudi..njihov odgovor je bio:  ista od toga... I zato ih moj dragi ne moze smislit. Jer cekaju da im padne sve s neba...kao i moja mama...

16. Srpanj 2017. 17:08

sanjchi255

A moja starija sestra, kako da to kazem, je sklona pretjerivanju i dramatiziranju. Ne podnosi kcer od macehe i njenu djecu, ne znam zasto. I onda na fejsu znaju padat statusi tipa: ja sam niko i nista, moja djeca nemaju djeda ni ujaka jer oni vise vole one koji im nisu krv i sl. A nema razloga. Ako svi lijepo funkcioniramo donekle, onda se prilagodi i ti. A ne ucit djecu da mrze neciju djecu. Dragi jr sogoru dogovorio 2 il 3 razgovora za posao (na pocetku dok su se slagali) pa se nijr pojavio ni na jednom. Bezveze jr svoju rijec gazio. Mislim, opcenito ih nr mozr smislit jer su mladi, zdravi ljudi koji su imali prilike ic radit i zaradivat pa su to odbili i zive na socijali. Kad god se oko njih svadamo onda on meni kaze: ja za njih radim maltene 24 sata dnevno a oni doma biip…. i za to dobivaju novce od drzave. Nrma dugo im jr mlada seka pronasla posao kod sebe, i njoj i njemu, ona radi u restoranu u Opatiji a sestra bi radila kao slasticar(sto joj je i struka) a sogor bo vozio dostave za Lidl i sl. Stan im je gazda davao i vrtic za cure na 5 min od stana…e ko ti danas daje takvu priliku…znaci svi skupa da se presele u Opatiju, da rade i zive kao ljudi..njihov odgovor je bio: ista od toga… I zato ih moj dragi ne moze smislit. Jer cekaju da im padne sve s neba…kao i moja mama…

Edit: nista od toga (za odgovor)
    A greske zanemarite😌

• GaLu
    16. Srpanj 2017. 17:56

Cure imam pitanje, kakav iscjedak imate ako ga imate? Meni se prije par sati pojavilo doslovno 2 male kapljice svjetlo svjetlo smedjeg iscjetka, ne znam da li da idem na hitnu ili cekam? Pliz pomozite

16. Srpanj 2017. 18:05

Hmm..meni bude bijel, zuckast..nekad gusci nekad rjedi. Al svjetlosmedi ne..koji TT si?

16. Srpanj 2017. 18:06

Mozda je od nekog hematoma ili necega? Moj savjet je da odes, da budes mirna. 

• GaLu
    16. Srpanj 2017. 18:09

Hvala sanjchi, proucavam sad dalje kako bude i gledam u gacice i pokusavam skuziti da li je to svijetlo smedje ili tamno zuto. Javim se. 

• GaLu
    16. Srpanj 2017. 18:10

27+4 sam danas

• sretna
    16. Srpanj 2017. 18:37

Meni je kao i sanjchi, bijel, nekada svjetlo zut, gust ili rijedak, nikada smedi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.