Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Srpanj 2017. 13:34

Belle, izgledaju jako lijepo ta kolica! 
    Sanjchi, moj je san bio imati ormar k'o sobu  Takav će ormar naši kumovi imati, ali oni imaju stvarno jako puno novaca + kuća će im biti ogromna  3 spavaće sobe, jedna radna soba, 2 kupatila, dnevni i kuhinju open space, a veličina GLOMAZNA...  Onda sam htjela ormar od zida do zida, ali i ta ideja je propala jer eto, nemamo svoj stan  Ovaj ormar nije loš. Stvarno je jaaaakooo veliki, neću se žaliti i dugo će trajati... Sada nam je sveki donijela svu robu koju smo imali kod nje  A još mi je puuuno toga kod mojih... aaajmeeee, veseljaaaa.
    Buba mara, oprosti, moguće da ja nisam vidjela... ili, kako si ti rekla, izgubilo se u moru komentara... To kad te nema na pola dana i kreneš čitati jedno 5-10 nepročitanih stranica, ne registriraš...

MY_life <3
    16. Srpanj 2017. 13:34

Sanjchi javi ako sto saznas :)

16. Srpanj 2017. 13:45

Barbs mislim da nam je to svima bio san u jednom trenutku😉 al eto, sto kazes, treba i prostora i novaca.mozda jednog dana i budes😊
    Bubamara, ako ga ne zabiravim pitat, javim😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

IvanaIvica
    16. Srpanj 2017. 13:54

Da Sanjchi tamo mi idemo na cugu a u bistro na klopu...znam kad sam bila mala..ta plaža ti je bila pusta..crvena zemlja...ulazak u plažu ogromno kamenje...a sad su tamo i palmice i kafići i super je...samo trebaš ujutro odnest ručnike jer kasnije poslje 11 nema mjesta 😂😂😂

• Rita1811
    16. Srpanj 2017. 14:22

Caoo cure..nadam se da ste sve dobro :) mene zanima ima li netko iskustva sa stranicom 'mali vragci slovenija'? Mi smo gledali kolica za narucit i jeftinija su 1000kn nego kod nas u hr,  samo me strah sto se placa unaprijed, pa jeli netko mozda narucivao?

• Dena1009
    16. Srpanj 2017. 14:47

Pupy

.Dena, meni je bebica vec mjesec dana spustena u porodajni kanal..

Nadam se da je i kod mene sve u redu, pritisak mi je jos bio logican, al me plasi ovo kad zapece.  Inace sam osjetila ko da je promijenio polozaj i da glavica vise nije di je bila. Vidjet cemo sutra.

url=https://lilypie.com]

Newlife2017
    16. Srpanj 2017. 15:05

barbs

Newlife, kad imaš slijedeći pregled?!

27.7. Imam ultrazvuk u bolnici jer je moja ginica na go :) jedva cekam vidjet svoju malu :)

16. Srpanj 2017. 16:14

E da Ivana,  kasnije budu ljudi ko srdele naslagani😂😂
    Mi se evo vec vratili s rostilja, dobro smo i ostali. Dosla je i moja seka, a dragi kad je vidio htio se okrenut i ic kuci. Pojeli smo i odma otisli. Nisam stigla ni kolac probat😪 to je strasno kak on nju ne podnosi, ni sogora ni nikoga od njih😒 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    16. Srpanj 2017. 16:50

NewLife, azurirat cu! 
    Sanjchi, katastrofa je kad ti se npr dragi i obitelj ns podnose... To su tenzije kakvih nema!!! 

barbs
    16. Srpanj 2017. 16:50

Edit: ne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.