Belle, izgledaju jako lijepo ta kolica!
Sanjchi, moj je san bio imati ormar k'o sobu Takav će ormar naši kumovi imati, ali oni imaju stvarno jako puno novaca + kuća će im biti ogromna
3 spavaće sobe, jedna radna soba, 2 kupatila, dnevni i kuhinju open space, a veličina GLOMAZNA...
Onda sam htjela ormar od zida do zida, ali i ta ideja je propala jer eto, nemamo svoj stan
Ovaj ormar nije loš. Stvarno je jaaaakooo veliki, neću se žaliti i dugo će trajati... Sada nam je sveki donijela svu robu koju smo imali kod nje
A još mi je puuuno toga kod mojih... aaajmeeee, veseljaaaa.
Buba mara, oprosti, moguće da ja nisam vidjela... ili, kako si ti rekla, izgubilo se u moru komentara... To kad te nema na pola dana i kreneš čitati jedno 5-10 nepročitanih stranica, ne registriraš...
Barbs mislim da nam je to svima bio san u jednom trenutku😉 al eto, sto kazes, treba i prostora i novaca.mozda jednog dana i budes😊
Bubamara, ako ga ne zabiravim pitat, javim😁
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Da Sanjchi tamo mi idemo na cugu a u bistro na klopu...znam kad sam bila mala..ta plaža ti je bila pusta..crvena zemlja...ulazak u plažu ogromno kamenje...a sad su tamo i palmice i kafići i super je...samo trebaš ujutro odnest ručnike jer kasnije poslje 11 nema mjesta 😂😂😂
Caoo cure..nadam se da ste sve dobro :) mene zanima ima li netko iskustva sa stranicom 'mali vragci slovenija'? Mi smo gledali kolica za narucit i jeftinija su 1000kn nego kod nas u hr, samo me strah sto se placa unaprijed, pa jeli netko mozda narucivao?
.Dena, meni je bebica vec mjesec dana spustena u porodajni kanal..
Nadam se da je i kod mene sve u redu, pritisak mi je jos bio logican, al me plasi ovo kad zapece. Inace sam osjetila ko da je promijenio polozaj i da glavica vise nije di je bila. Vidjet cemo sutra.
url=https://lilypie.com]
Newlife, kad imaš slijedeći pregled?!
27.7. Imam ultrazvuk u bolnici jer je moja ginica na go :) jedva cekam vidjet svoju malu :)
E da Ivana, kasnije budu ljudi ko srdele naslagani😂😂
Mi se evo vec vratili s rostilja, dobro smo i ostali. Dosla je i moja seka, a dragi kad je vidio htio se okrenut i ic kuci. Pojeli smo i odma otisli. Nisam stigla ni kolac probat😪 to je strasno kak on nju ne podnosi, ni sogora ni nikoga od njih😒
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
NewLife, azurirat cu!
Sanjchi, katastrofa je kad ti se npr dragi i obitelj ns podnose... To su tenzije kakvih nema!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji