Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    16. Srpanj 2017. 18:41

GaLu

27+4 sam danas

Ja sam imala jednom svijetlo smeđi/crvenkasti, rekla mi je doktorica da je zbog pojacane prokrvavljenosti maternice, sto je normalno. Al isto mi je tako rekla da ako se ponovi, da svakako dođem jer iscjedak ne mora da znaci nista strasno, ali i moze i da mi to ni ona ne moze reci dok ne pogleda. Zato savjetujem da odes, da budes sigurna i mirnija.

url=https://lilypie.com]

barbs
    16. Srpanj 2017. 18:52

Galu, idi ti danas radje na hitnu!! Sto je sigurno je sigurno!!
    Sanjchi, imam jednu slicnu u obitelji, sto je zalosno...  Imaju troje djece i izvlaci se (ona) da se netko o toj djeci mora brinuti.... (A sto je s mama koje rade svoj posao + posao majke/kucanice?!)... I onda se zale na financijske probleme... Ah, da, sada u ljeti cisti vikendom kuce za odmor i frajerica si misli da ona ima posao... Uzas...
    Moja frendica na SORu radi od pon do pet i subotom ide cistiti... 
    Ali sto reci.... No comment.. ja sam se time prestala zamarati... Zalosno je sto je ona 10g starija od mene i s manje radnog staza od mene (em preko radne knjizice em preko studentskog)

kleaiva
    16. Srpanj 2017. 18:58

Zene evo i mene nakon cijelog dana... hvala na komplimentima...volim crvenu boju😊 Jedino sam neku facu cudnu na slici slozila al nema veze😂
    Barbs ja cu na pregled iza velike gospe tako da tocan datum jos ne znam. Taj tjedan moram i ogtt obavit😂 A sve mi se to nikako neda😂
    Mi smo danas zbrisali u zoo da se podruzimo s mm jer idemo s mojom sekom na tjedan dana na mirekk klinci i ja a s njim cemo 4.8. 😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

I_me
    16. Srpanj 2017. 18:59

Hahahah nisam morala kuhat nista na kraju danas. 😋. Bila na moru i kum zove da dodjemo kod njega u restoran papati. Pa di ces bolje 😎, pa smo se uvalili 😊. I jos mi se jedna frendica javila danas, 12tt. 
    Bit ce bebicaaaa 😃😃😃😍😍😍. 

I_me
    16. Srpanj 2017. 19:00

E da.. novi pregled 17.8.

kleaiva
    16. Srpanj 2017. 19:00

Idemo na more u Grbe kod Nina😊 A 4.8. U Novalju😂
    Ovo ljeto uzivancijaaaaaa, kupanje i suncanje.
    Sto se tice bebinih udaraca sad u 21. Tj. lupa non stop😂 Bit ce to opet neka beba koja ce spavati po danu a po noci tulumariti😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

16. Srpanj 2017. 19:25

Ma Barbs...sto se njih tice, kako su si napravili tako im i bude. Takvu priliku odbit😤😤😤 me i je zbog curica...dragi ne podnosi roditelje i automatski ni djeca se ne uklapaju😒 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

16. Srpanj 2017. 19:26

I me milinaaa...slobodna od kuhinje...tako sam i ja danas😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    16. Srpanj 2017. 20:53

Moze, KleaIva!! 
    I me, sutra azuriram  Neka si ti pobjegla od kuhinje. Gdje ces bolje?! Sveki je vikendom doma pa ona vecinom kuha i ja budem free... MIIIILINA!!  Spomenula si frendicu  Super... Bit ce ti bas lijepo i imat ces drustva! 
    Sanjchi, djeca nazalost nisu kriva zato svi mi dosta znamo popustiti oko nekih stvari i pomoci... Ali kad - tad djeca odrastu... Malo glupo od muza sta ni djecu bas ne preferira... Nisu ona kriva sto su im roditelji specijalni...

barbs
    16. Srpanj 2017. 20:54

Mi smo isli u setnju i na Festival sladoleda. Sad smo pojeli vocmu salatu (ananas i lubenica) i pogledst cemo film... Lakse se dise... Treba iskoristiti to 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.