Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Srpanj 2017. 12:58

Joooj Barsb...novi ormar.. Ja jedva cekam da se nas napravi (vjv tek iduce godine😪) i da sve lijepo poslozim. Sad mi sve ne stane u ormar i dio robe je u vrecama pa kako se mjenjaju sezone tako mjenjam robu..u novi ce sve lijepo stati👏👏 samo sto ce kostat...😓 ali onda ce to bit ormar za citav zivot (ugradbeni, od zida do zida-4,3 m i od poda do stropa 2,7 m) ogroooman...hehe

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

MY_life <3
    16. Srpanj 2017. 13:03

Barbs jos davno sam napisala da mi je sljedeci pregled 1.8 al se valjda pogubilo u moru postova :) 
    Cure jeste razmisljale o stezniku nakon poroda cula sam puno pozitivnih i puno negativnih komentara, sto vi mislite o tome? 
    Sto se kila tice, samo se sitite mene koja nema teka a dobila je 15 kg za sad hahahah
    Nove cure dobrodosle :*

16. Srpanj 2017. 13:10

E to za steznik sam i ja htjela pitat bas! Cemu to zapravo sluzi?

• sretna
    16. Srpanj 2017. 13:14

Ja sam imala chicco steznik nakon poroda s prvim, nosila sam ga u setnjama i doma, jel.pomogao ili nie ne znam...on kao sluzi da vam se koza ne izvisi onako s trbuha nakon poroda. Uglavnom, meni se trbuh jako brzo povukao, e sad jel zbog toga ili ne, ne mogu tvrdit

16. Srpanj 2017. 13:16

Koliko kostaju ti steznici i gdje ste ih nabavljale?

MY_life <3
    16. Srpanj 2017. 13:17

Ja sam citala da kao vraca organe koji su se trudnocom pomakli natrag na svoje misto, e sad neki kazu da neki ne, mozda da ginekologa na sljedecem pregledu pitam hmmm

IvanaIvica
    16. Srpanj 2017. 13:21

Sanjchi..daa daa i mi smo kad se dođe na onu cestu sa glavne skroz desno..a ljevo se ide gore za centar...daa najbolja plaža mali Dubrovnik ☺️☺️ E da u onom rrstoranu/kafiću na plaži u Bistrou kak se zove je odlična klopa..davim se u njihovim lignjama 🙈🙈😍

• sretna
    16. Srpanj 2017. 13:21

Mislim da nema veze s vracanjem organa. Za to je najbolja vjezba isto kao i za spajanje trbusnih misica nazad.

16. Srpanj 2017. 13:26

IvanaIvica

Sanjchi..daa daa i mi smo kad se dođe na onu cestu sa glavne skroz desno..a ljevo se ide gore za centar…daa najbolja plaža mali Dubrovnik ☺️☺️ E da u onom rrstoranu/kafiću na plaži u Bistrou kak se zove je odlična klopa..davim se u njihovim lignjama 🙈🙈😍

Mi smo vecinom u onom desnom, Bistro je lijevo...bili smo mi dva ljeta tamo u apartmanu. Pa tako da mi je milina ta plaza...plicak, pa duboko pa onda opet plicak😍 dusu dalo za klince..👏👏

16. Srpanj 2017. 13:27

Hmmm...a tko ce ga znati cemu zapravo sluzi. Pitat cu dokica u uto-ako se sjetim😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.