ej cure! hvatam ovdje zaostatke zadnjih tjedan dana sigurno, ak ne i više...
mala i ja smo super, sutra 29.tjedan (vrijeme mi leti nevjerovatno brzo...mislila sam da će trudnoća trajati vječno lol)... nakon što sam u pet i nešto mjeseci dobila 2-3kg, u posljednjih mjesec dana nabacila sam još oko 6 za boravka u Hrv kod svojih...tak da sam na zadnjem mjerenju imala 89kg na 179cm...a doktorica kaže da je sve super i da je normalan porast težine kad je bila mamina hrana u pitanju hehe.
sutra ću valjda dogovoriti termin sljedećeg uzv pa javim! žao mi je kaj se ne javim češće, ali čitam vas kad god stignem.
nadam se da ste sve dobro i uživajte
Jutro cure...kod nas je bas lijepo frisko, evo dragi otisao na posao a ja pijem kavicu s ekipom na "svojoj terasi" 😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
ej cure! hvatam ovdje zaostatke zadnjih tjedan dana sigurno, ak ne i više…
mala i ja smo super, sutra 29.tjedan (vrijeme mi leti nevjerovatno brzo…mislila sam da će trudnoća trajati vječno lol)… nakon što sam u pet i nešto mjeseci dobila 2-3kg, u posljednjih mjesec dana nabacila sam još oko 6 za boravka u Hrv kod svojih…tak da sam na zadnjem mjerenju imala 89kg na 179cm…a doktorica kaže da je sve super i da je normalan porast težine kad je bila mamina hrana u pitanju hehe.
sutra ću valjda dogovoriti termin sljedećeg uzv pa javim! žao mi je kaj se ne javim češće, ali čitam vas kad god stignem.
nadam se da ste sve dobro i uživajte
Loira neka si ti nama dobro skupa s bebicom a sto se ne stignes javit, svi nekad imamo takvih dana😅 samo to uzivaj u ovim zadnjim tjednima i nadam se da si polako vec pribavila vecinu stvari za bebicu😚
Curke pozdrav! Mi na pola puta prema moru, guzve nema i vidim pocetak lijepog godisnjeg😊
SANJCHI oNa slika s cicama je taaaaaako istinita😂😂😂😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Hahahaa Klea...to sam si nekako i mislila...frendica mi ju je poslala😅
A pazi clanka...
https://klokanica.24sata.hr/beba/mama-poslije-poroda/duhovit-prirucnik-5-faza-seksa-nakon-dolaska-bebe-8752
Jutro curke! Ja sam vas citala al sam vec zaboravila tko je sto pisao 😅 Nadam se da ste imale lijepi vikend!
Mi cemo kolica uzeti u Bebe nova Peg perego tamo nas ispadnu najjeftinija. A super je popust i na Joolz kako ste dosle do tih popuste?
Netko je spominjao i smedi iscjedak meni se prije znao pojavljivati ali ja sam imala hematom pa je vjerojatno ostatak od njega, isla sam na hitnu kad se prvi put pojavilo i dobila sam Utrogestane preventivno, odnosno samo su mi ih produzili jer sam ih vec uzimala zbog hematoma.
Sanjchi bas ti je lijepo! Ja sam jos u krevetu... 😁
Kiki, koji model uzimate i koliko placate? I ja bi najradije uzela Peg perego. Ako ne ta, onda bebetto vulcano. Ali peg perego su me osvojila😅
Kleaiva, da, sretan put i uzivaj na godisnjem💕
Ja sam pala ispod stotke, jeeeeeeeeeeeeeee!!! 👏👏👏😁
Kiki jos uvijek mozes ostvariti taj popust, ne samo na Joolz nego na sva kolica u Baby centru (osim stokke) s onim kuponom s Klokanice. Mene je izaslo 6500kn za Joolz Geo Carbon, s bila su 8200kn.
Sortiraj odgovore
Najstariji