Rita moja sestra je kupila od njih, sve je proslo bez problema, komunikacija prek maila, placanje preko bankovne doznake, kolica stigla doma na kucnu adresu. Cak je poslije imala reklamaciju jer je guma pustala i iskomunicirala putem maila da bi joj covjek za par dana poslao novu gumu bez problema.
Belle ja sam uzela onak malo tamnije boje pijeska sa crnom ruckom i ramom. Fale mi jos te rukavice, termosica za bocicu i taj dodatak za bocu
Ta kolica si uzela? Lijepa su 😉
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jooj cure...moram podjelit sliku..sad sam se nasmijala bas😂😂
Ma bas sam danas vise luda od tih prica, dode mi da se s nekim onak posteno posvadam da se ispusem jer me bas zivciraju svakakve sitnice. A svekrva bude jos jednom sta spomenula onda cu joj tak sasut sve i svasta u lice jer mi je vec pun klinac takvih ispada i njenih gluposti, zivi sam da bi zajebavala okolo ocito, jer po kuci i dvoristu apsolutno nista ne radi. Ma joj danas sam luda 🤣
Violeta, nemoj se opterecivati bapskim pricama. Znam da te zivcira, al nekad ljudi stvarno znaju kakat bzvz a svoj shit ne zele vidjet...
Violeta, ja ne vjerujem u te gluposti. Tebi se sad to mota po glavi jer si se naslusala prica, ali samo razmisli malo o tome i ako u to ne vjerujes, opet ces biti mirna kao i prije
A s nekima treba tako, sasut im u facu pa da bude mir. U svakom slucaju, ti se od toga izoliraj da imas svoj mir sad kad ti je potreban
Sanjchi ta Joolz Geo kolica se mogu pretvoriti da kasnije budu za blizance ili za starije dijete u sportskom dijelu gore a za drugu bebu dole. To nam je bilo najzanimljivije jer kad placamo vec malo vise da se skroz iskoriste i duze traju
Marijana ovo su nasa. Carbon boja sa smedjom koznom ruckom. Jesi ti kupila i torbu uz njih? Ja nisam zasad, al budem s vremenom.
Rita moja sestra je kupila od njih, sve je proslo bez problema, komunikacija prek maila, placanje preko bankovne doznake, kolica stigla doma na kucnu adresu. Cak je poslije imala reklamaciju jer je guma pustala i iskomunicirala putem maila da bi joj covjek za par dana poslao novu gumu bez problema.
Belle ja sam uzela onak malo tamnije boje pijeska sa crnom ruckom i ramom. Fale mi jos te rukavice, termosica za bocicu i taj dodatak za bocu
Marijana hvala na odgovoru 😁 znas li mozda koliko je potrebno da stignu? na str pise 6-10tj ali 10tj mi je predugo...
Sortiraj odgovore
Najstariji