Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Srpanj 2017. 08:24

Belle84

Kiki jos uvijek mozes ostvariti taj popust, ne samo na Joolz nego na sva kolica u Baby centru (osim stokke) s onim kuponom s Klokanice. Mene je izaslo 6500kn za Joolz Geo Carbon, s bila su 8200kn.

Ja nisam mogla uopce otvorit te kupone😪 
    kiki jel znas do kad traje ta akcija u Bebe nova? Nasla sam kolica koja sam gledala u Bubamari kod sebe, ta su mi super..sad su 5.070,00

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    17. Srpanj 2017. 08:26

Jutro cure! Evo pogled s nase terase 😊 idemo sada doruckovati i uzivati u danu

17. Srpanj 2017. 08:26

Ajme sretna...pogled milina😁 i mi cemo tako za par dana😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Belle84
    17. Srpanj 2017. 08:27

Sanjchi jeeee! 👏 kak si uspjela? Ti ni nisi puno dobila od pocetka, jel tak?

• sretna
    17. Srpanj 2017. 08:28

Ja nisam ni skuzila da sam pala ispod stotke 😄 jos 97 dana

Kiki156
    17. Srpanj 2017. 08:29

Belle hvala, dobar popust! Ucinilo mi se da si pisalal neko zbrajanje popusta pa sam mislila da ima neka fora.  
    Sanjchi bravo za kilazu! Mi cemo uzeti ova kolica https://www.google.hr/search?q=peg+perego&client=safari&hl=en-hr&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiE6sXe14_VAhXoAJoKHUOmDOgQ_AUICSgB&biw=375&bih=559#hl=en-hr&tbm=isch&q=peg+perego+book+eli&imgrc=oa4LavOxbyA3VM:
    Ispadnu nas oko 5300 s popustom na gotovinu. 

Marijana12345
    17. Srpanj 2017. 08:29

Rita inace dodju oko 8tj, oni su uzeli Bebetto Murano ali posto Bebetto proizvodnja u Poljskoj ima ludnicu kolica su dosla za 11tj. Mozda ako uzmes koju drugu marku bi ti dosla tak za max 2mj obzirom na GO.
    Belle mi smo izlozbeni primjerak platili u outletu s 25% popusta i bila su 999€. Uz to smo dobili zimsku vrecu za sportski dio, torbu, kisobran, navlaku za kisu i komarce. Ali kad sam u Hr sve to zbrojila ispalo je puno vise od iznosa bez popusta. Moj muz je inzenjer i bilo mu je bitno da su na testiranju dobila super ocjene, sklapanje i lakoca manevriranja (meni su ova naravno zapela za oko jer su bila najljepsa), a posto cemo bazu ostavljat u prizemlju (mi smo na nekom visokom 2.katu s puno stepenica) odlicno je jer se ova sklapaju bez skidanja kotaca i kosare za stvari pa nece smetati ni susjedima za prolazenje obzirom na uski ulaz u zgradu.

Kiki156
    17. Srpanj 2017. 08:33

Sanjchi koji je model u Bubamari? Nisam tamo vidjela ova koja bi mi uzeli 🤔

Belle84
    17. Srpanj 2017. 08:35

Nema me 3-4 sata jucer i vec imam 10 neprocitanih stranica 😂 Neka, neka, bolje da smo aktivne tu i da dijelimo iskustva 😘 Mamisita tek sam sad vidjela da si me pitala u kojoj cu bolnici roditi, odgovor je Sv. Duh. Pomicu mi termin jer sam trudna vise nego sto se racuna po datumu zadnje menge. Tj.ovulacija mi je bila puno ranije, tik iza menge a ne 14.dan ciklusa. Pa mi taj 3D kompjuter kod doktorice izbacuje 25.10. A ne vise 1.11. Vidjet cemo, to se stalno mijenja kako beba raste. Mozda na kraju ipak bude 1.11.

Kiki156
    17. Srpanj 2017. 08:36

Ps. To je popust na gotovinu i traje stalno. Sretna blago vama! Predivno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.