Kiki nisam mislila za kilazu😌 mislila sam na dane😜
A kolica koja bi ja uzela su ova
http://www.bebenova.eu/peg-perego-sportivo-3u1-kolica-book-plus-bloom-beige.html
Poslala sam mail na BebeNova, akcija im traje do kraja godine (ja sam pitala za Peg Perego)
Ta sam ti ja vidjela kod sebe u Bubamari (Sisak) i odma se zaljubila💕 ovdje su najpovoljnija..e sad, mozda bude jos popust za gotovinu. To se nisam sjetila pitat. Ovako kostaju 5.070,00
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi hahaha ja sam mislila da pricas o kilazi. A ti o danima do kraja trudnoce. 😂 Oprosti stvarno, krivo sam skuzila...
Sanjchi hahaha ja sam mislila da pricas o kilazi. A ti o danima do kraja trudnoce. 😂 Oprosti stvarno, krivo sam skuzila…
Hahaha...ma nema veze...a s kilama sam bila u petak na 105...po mojoj vagi od pocetka 9 kg...
E a tvoj link ide na Svijet beba. Pa zar nisu svijet beba i bebenova dvije razlicite trgovine?
Sad vidim da je to link za sliku😅
Kiki da, zbrojili su mi popuste, 15 posto taj kupon i 5 posto jos (mislim da je bilo na gotovinu ili tako nesto, nisam sigurna.)
Marijana pa da, zato smo i uzeli Joolz jer su na istrazivanju u Njemackoj za 2017. ocijenjeni jako viskom ocjenom (gledala se ekonomicnost, kotaci, sigurnost, sklopivost, jos neki parametri). Moj muz slicne struke kao tvoj, moj je programer. 😉
Ispadnu nas oko 5300 s popustom na gotovinu.
Cek, na onaj popust jos daju 15% za gotovinu??
Imam superpozitivma iskustva s peg perego kolicima, za ostale ne znam😊 Ako vam je lakse imate na njuskalu puno rabljenih peg perego i po 2500-3000 kn u odlicnom stanju a to mi se cini puno bolje nego dati 5000 kn ili vise...jedino ak je tak lakse zbog kupovine na rate i sl. 😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Imam superpozitivma iskustva s peg perego kolicima, za ostale ne znam😊 Ako vam je lakse imate na njuskalu puno rabljenih peg perego i po 2500-3000 kn u odlicnom stanju a to mi se cini puno bolje nego dati 5000 kn ili vise…jedino ak je tak lakse zbog kupovine na rate i sl. 😊
Ja sam si nasla na njuskalu ali nismo sad u poziciji za kupnju, samo gledam😪 i prodala su se, ljudima se zurilo za novce. Bilo im je dugo cekat do poslije 15.8. 😭
Tad je dragi rekao: ako ne nades nista kad cemo kupovat, kupit ce se nova. Znam da je sad jeftinije ali si ne mogu sad pomoc kad sad nemam novaca.
Tako da...dragi je rekao😂 a mozda mi je i bolje uzet nova jer nam je prva beba (a svakako bi bar jos jednu😅)
Sanjci oprosti! Ja sam isto mislila da pricas o kilazi sorrrryyyy! Al bravo za daneeee! ☺️☺️ Ta cijena od 5300 je s tim popustom od 15% na gotovinu za ovu nasu kombinaciju (malo je drugaciji materijal) a imaju i ta tvoja i mislim da su jos jeftinija pa svakako odi pogledat. Od svih ducana oni su imali najnizu startnu cijenu dok su ostale trgovine u startu drzali vecu cijenu pa uz sve popuste nije ispadalo jeftinije. Al treba jos gledati, mozda budu i neki dodatni popusti. Mi bi isto nova uzeli jer planiramo imati jos djece. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji