Jao cure moja svekrva je danas izjavila kako su se ona i svekar nadali da ce bit curica, da nisu htjeli decka. Ja sam ostala paffff i samo sam rekla pa muz kad je cuo da je sin bio je najsretniji a i da je cura bio bi najsretniji. Od soka nisam znala sta da kazem
Orahovicaaaaa… bome sam se znala nakupat tamo! I nakampirat! ( 6 dana u komadu-nikad vise! ) falilo mi je sjest i kakat ko covjek i istusirat se toplom vodom.
Mi nismo nikad jos isli tamo...a svi hvala da je lijepo. Pa cemo vidjeti 😊
Priroda je predivna! 😊 treba ici vidjet.. steta sto ima puno za hodat uzbrdo do Ruzicagrada, do rusevina.. ( ne sjecam se dal ima cesta do gore).
Jao cure moja svekrva je danas izjavila kako su se ona i svekar nadali da ce bit curica, da nisu htjeli decka. Ja sam ostala paffff i samo sam rekla pa muz kad je cuo da je sin bio je najsretniji a i da je cura bio bi najsretniji. Od soka nisam znala sta da kazem
Joj te svekrive 😂😂😂.
Glavno da je beba zdrava i ziva! Sta ce biti, cura ili decko je najmanje bitno!
Sad sam na kraju zaboravila poslikat svoju kolekciju, sjetila sam se kad je vec bilo u kutijama. 😩
Jedino sam evo tetrice poslikala
url=https://lilypie.com]
Vec sam pisala da sam alergicna na takve izjave! To mi je tako ruzno :(
Stigle danas i moje tetreee!!
6 malih krpica i 10 velikih pelena, prelijepe su mi
Ja prezivila svekije u gostima. Tak je najljepse, malo se podruzit a onda svako svojoj kuci:) Zato se tako volimo
Sad idem spremat stvari za sutrasnji put, di je ona fotka "ljeto bez djece / ljeto sa djecom" sta je sanjchi jutros okacila (i malena nekidan) - e mi cemo izgledat ko onaj kombi s druge slike kako sam krenula a za 3ipol dana.
žena-majka-carica:)
Stigle danas i moje tetreee!!
6 malih krpica i 10 velikih pelena, prelijepe su mi
Bas su slatke 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji