Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    13. Srpanj 2017. 20:14

Jao cure moja svekrva je danas izjavila kako su se ona i svekar nadali da ce bit curica, da nisu htjeli decka. Ja sam ostala paffff i samo sam rekla pa muz kad je cuo da je sin bio je najsretniji a i da je cura bio bi najsretniji. Od soka nisam znala sta da kazem

violeta1
    13. Srpanj 2017. 20:15

I_me

Orahovicaaaaa… bome sam se znala nakupat tamo! I nakampirat! ( 6 dana u komadu-nikad vise! ) falilo mi je sjest i kakat ko covjek i istusirat se toplom vodom.

Mi nismo nikad jos isli tamo...a svi hvala da je lijepo. Pa cemo vidjeti 😊

I_me
    13. Srpanj 2017. 20:17

Priroda je predivna! 😊 treba ici vidjet.. steta sto ima puno za hodat uzbrdo do Ruzicagrada, do rusevina.. ( ne sjecam se dal ima cesta do gore). 

I_me
    13. Srpanj 2017. 20:19

violeta1

Jao cure moja svekrva je danas izjavila kako su se ona i svekar nadali da ce bit curica, da nisu htjeli decka. Ja sam ostala paffff i samo sam rekla pa muz kad je cuo da je sin bio je najsretniji a i da je cura bio bi najsretniji. Od soka nisam znala sta da kazem

Joj te svekrive 😂😂😂.
    Glavno da je beba zdrava i ziva! Sta ce biti, cura ili decko je najmanje bitno! 

• Dena1009
    13. Srpanj 2017. 20:29

Sad sam na kraju zaboravila poslikat svoju kolekciju, sjetila sam se kad je vec bilo u kutijama. 😩
    Jedino sam evo tetrice poslikala

Lijeve su iz Pepca tanje, a desne iz Pinokija deblje
    Lijeve su iz Pepca tanje, a desne iz Pinokija deblje

url=https://lilypie.com]

• sretna
    13. Srpanj 2017. 20:31

violeta1

Vec sam pisala da sam alergicna na takve izjave! To mi je tako ruzno :(

Suncokretica
    13. Srpanj 2017. 20:38

Stigle danas i moje tetreee!! 
    6 malih krpica i 10 velikih pelena, prelijepe su mi 

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 20:40

Ja prezivila svekije u gostima. Tak je najljepse, malo se podruzit a onda svako svojoj kuci:) Zato se tako volimo  
    Sad idem spremat stvari za sutrasnji put, di je ona fotka "ljeto bez djece / ljeto sa djecom" sta je sanjchi jutros okacila (i malena nekidan) - e mi cemo izgledat ko onaj kombi s druge slike kako sam krenula  a za 3ipol dana.

žena-majka-carica:)

I_me
    13. Srpanj 2017. 20:41

gle ga sanjchi, iz odraslog psa dosao u stene 😂😂

I_me
    13. Srpanj 2017. 20:41

Suncokretica

Stigle danas i moje tetreee!!
    6 malih krpica i 10 velikih pelena, prelijepe su mi

Bas su slatke 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.