Suncokretice ti si sve postojece dezene uzela!
S gornje slike mi najsimpaticniji 2.s lijeva a dole drugi s desna. To sa fejsa "tetrapelene" ili "maluandjeo"?
žena-majka-carica:)
Tea bas mi je zao sto su ti nalazi losi i sto se sad moras s tim boriti.... Drzim fige da sve dobro prodje!!!
Vidim da se senoritakava nikako ne javlja, nadam se da je sve u redu s njom i bebicom!!
Suncokretice ti si sve postojece dezene uzela!
S gornje slike mi najsimpaticniji 2.s lijeva a dole drugi s desna. To sa fejsa "tetrapelene" ili "maluandjeo"?
S fejsa, tetrapelene za djecu. Kod mene sve šareno
Htjela sam i one male krpice u nekom drugom dizajnu da mi sve budu različite ali nisu imali pa sam na kraju uzela s točkicama koje imam i velike, tak da se jedino one duplaju haha
Pozz mame.. cesto vas pratim al nikako se uključiti :) mi polako pocinjemo sa pripremama za bebu, znam da ste vec pisale o tom ali da sad ne tražim.. koliko bi trebalo imati bodija vel 56? Ovo mi je prva trudnoca pa nista ne znam 😁
Suncokretica, tetrice su medene! Kakve su pod prstima? Tanke ili debele?
I me, bas je medeeeen!!! Bas ko moja Beba...samo on jos ima malo smedega. Slatkis❤
Treca sreca, hahahaha.....puno vas je pa se nakupi...ja za nas dvoje spakiram ko da idem na mj dana, a kak ce tek s bebom bit. Dobro sam ja rekla da cemo ja i Luce u jednom autu a tata za nama i caddy pun stvari😂😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
blago vam se kad imate caddy...mi u svoj peugeot 308 jedva ćemo potrpat stvari.
Ovo nam eprvi izlet na preko 2 dana s njim
Lani smo imali Opel Astra karavan, to je bilo super, prije toga Škodu Octaviu koja ima ogrooooman gepek iako ne pari velik auto. Ovo nam je sad kao pleska.
Rita minimalno 5-6kom. Ja od svakog broja imam desetak, ali ja sam ziheraš - volim svega imat komotno da ne gledam kad će se oprat/osušit...
Nisu toliko guste kao čiste bijele, ali to je normalno da su bijele gušće. Taman su srednje negdje. Puno mi se čine bolje nego one iz Pepca što sam probala pod prstima, fini je materijal. Ja sam zadovoljna i jedva ih čekamo isprobati
Tea uz tebe smo mislima, ja vjerujem da ce te pustiti doma nakon terapije... moja sestricna je to imala i bila je u bolnici al ne za stalno, poslije su je samo pratili malo vise i dobila je lijek za tlak... bit ce sve ok 😘❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji