Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    13. Srpanj 2017. 17:02

Tea mislimo svi na tebe, bit ce sve dobro! Bitno je da su otkrili na vrijeme i da ides u sigurne ruke, drzi se ❤️
    Dena veselo ce vam biti, pogtovo sa spavanjem rodbine 😅

Suncokretica
    13. Srpanj 2017. 17:03

Jao što je danas lijepo svježe, pala temp. ispod 30 i odmah se da disati, a ja funkcioniram 100 puta bolje! Danas sam imala energije za sve i baš se super osjećam. Pod onim vrućinama sam sama sebi teška. Nadam se da će barem par dana potrajati ovo vrijeme...
    barbs, super ti je soba i trbuh!! 
    I meni je pupak tako dosta dubok unutra pa vjerojatno neće niti izaći van kao nekim trudnicama...
    dzenny, super je robica! A ti sigurna da je dečko, a šta ak na kraju ispadne cura hehe 
    Kiki, to ti je vjerojatno od vrućine i hodanja, tako i meni zna biti (a čini mi se da i nosim niže jer ju samo dole osjećam) pa se odmorim i onda bude ok. Nemoj se previše forsirati po ovim vrućinama, najbolje bi ih bilo izbjegavati 
    sanjchi, super ti je izbor! Tako sam i ja sve tetre šarene, puno uzoraka da bude svaka drugačija 
    Koji jastuk ćeš uzeti od ta 2?
    sretna, izgleda prefino! I ja obožavam povrće, obavezno ga mora biti u jelu ili kao salata. Srećom dragi ne prigovara za ništa što skuham, jede sve, samo da je uz to meso 
    Tea, žao mi je da je tako, ali bar ćeš biti pod nadzorom, za dobro svog djeteta! Drži nam se i javljaj se 

13. Srpanj 2017. 17:12

Suncokretica, oba jastuka cu..ja sam si mislila kupit onaj sa zvjezdicama pa je sveki rekla da si izaberem jos jedan, da ce ona platit, kao da imam za promjenit dok se pere/susi a i kasnije bude korisno..mala od sogi sr jos uvijek nekad pokrije s njime a stavi ga i na pod pa sjedne na njega dok se igra itd.tako da cu oba😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    13. Srpanj 2017. 17:14

Hvala, Suncokretice 
    Sanjchi, zatvorena je ona kad nismo dolje u dvoristu... Ima godinu i pol, pa cim ju netko ne nadgleda pobjegne (bez obzira tjerala se ili ne)
    Ja meso volim, Treca sreca, ali sto je previse je previse... Izvadila sam si vecunom rize s tikvicama... Mmmm... A navecer cu pojest mrkvice...
    Tea, jako mi je zao sto nalazi nisu dobri i sto moras u bolnicu, ali kako su cure rekle, tamo ce paziti na tebe i biti ce sve u najboljem redu... Vidjet ces! Ti nam se javi kad budes bila od volje i obavijestavaj nas o svemu... Drzim fige da izadjes brzo iz bolnice!

barbs
    13. Srpanj 2017. 17:17

Sanjchi, super za sveki... Moja ni ne zna sta sam si narucila HAHAHAHHAHA
    A da li je potreban onaj jastuk za bocno spavanje?
    Treca sreca, ako svekici dolaze navecer, mozda ne primijete kaos?! 

• Dena1009
    13. Srpanj 2017. 17:19
    Evo i nas ☺
    Evo i nas ☺

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 17:20

Dena 80g??
    Bogme...ja cu u tim godinama prabaka bit ako ne i gore od togX 

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 17:25

Koji stomak ejj! A pupak upao skroz.
    Ajd koliko nas ima izbacen (pupak) javite se!
    Meni se cini da vas je vise s uvucenim...blage vam se! 

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 17:27

Jastuk za bocno barbs mozes improvizirat ako zelis....zarolas tetra pelenu i voila.
    ali ja ih volim onak lijepe sarene, od chicco marke sam imala divne na zabicu i tak nesto...pa sam vise radi estetike uzela. A velim moze se i bez tog...

Kiki156
    13. Srpanj 2017. 17:31

Suncokretice moguce da je od vrucina, nadam se! 
    Dena lijep trbuh, koliko si ti sad trudna?
    Treca sreca moj je uvucen ali sad vec ide prema ravnom iako jos imam rupu. Vidjet cemo hoce li izaci. Mogao bi! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.