Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    14. Srpanj 2017. 09:40

barbs
    14. Srpanj 2017. 09:40
    Eto naše lubenice od jučer :)
    Eto naše lubenice od jučer :)

Ovako me dočekala kad sam otvorila vrata, nakon noći provedene vani!
    Ovako me dočekala kad sam otvorila vrata, nakon noći provedene vani!
    Ovdje je bila puno manja... Očerupala je nonine ruže haha
    Ovdje je bila puno manja... Očerupala je nonine ruže haha

Ovdje je KAO poslušna bila! HAHAHA
    Ovdje je KAO poslušna bila! HAHAHA
    Ovako se ona igra sa staricom i krade joj loptice... (a imaju ih jedno 5 po dvorištu haha)
    Ovako se ona igra sa staricom i krade joj loptice... (a imaju ih jedno 5 po dvorištu haha)

barbs
    14. Srpanj 2017. 09:41

Galu, to vam je ginekološka ordinacija?!
    WOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

• GaLu
    14. Srpanj 2017. 09:41

Evo tu kraj mene su oni gledali film, a ja ko jadnik Sam sat vremena buljila u mobitel da slucajno ne ulovim neki kadar

Suncokretica
    14. Srpanj 2017. 09:42

Sve koje idete na more, uživajte!! 
    sanjchi, mi ćemo sve sklapati u 8 mj kad će muž biti na godišnjem pa da ja polako mogu prati posteljinu i robicu. Bolje da čeka spremno 
    Al mislim da ti je mjesec, mjesec i pol prije sasvim dovoljno. Lako ti dragi to sklopi dok si u bolnici ako baš rodiš ranije. Meni je najbitnija komoda da mogu robicu počet slagat unutra...
    Jastuk za bočno spavanje- znači svi ga preporučujete i planirate uzeti?

• GaLu
    14. Srpanj 2017. 09:46

• GaLu
    14. Srpanj 2017. 09:47

Barbs, da tako izgleda sve skupa, da vam docaram moje dozivljaje danas 

barbs
    14. Srpanj 2017. 09:47

Galu, vjerujem da ti nije bilo lako! 
    Suncokretice, Treca sreca npr kaže da to i sama možeš napraviti! 
    Sanjchi, da, to im je prvi unuk, ali ne mora značiti da si mora clubsku karticu raditi!!!!  
    Što se tiče montiranja kreveta, moguće da će to muž kad budem bila u bolnici jer, ako beba izdrži, ćemo u apartman ići negdje sredinom 9. mjeseca, kad turisti odu.. Onda će se on pozabaviti sa farbanjem... A i npr, moja sestra ga je isparanoizirala: SVE MOŽEŠ KUPITI, ALI KREVETIĆ NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKAKO NAMONTIRATI PRIJE NEGO SE BEBA RODI!
    Živjele praznovjerne pričeeeeee!!!!

barbs
    14. Srpanj 2017. 09:48

Aaaaaaaaajme, Galu, toga kod nas u Puli ne postoji 

• GaLu
    14. Srpanj 2017. 09:50

Barbs, jos uvijek Sam tu sjedim na fotelji, cekam da mi uzmu krv za 18 minuta 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI