Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Natasha555
    13. Srpanj 2017. 22:35

Sanjchi i Sretna- ja sam dan i dva više od vas, pošaljem sliku trbuha s mora  moja bebica je prije 2 tj bila 720 g ja na plus 6kg

barbs
    13. Srpanj 2017. 22:35

Treca sreca i Sretna, preprezgodneeee!! 
    Treca sreca, ne znam ja gdje su te kg isle... Hahhaa
    I me, hahahahahha, slaaaatkiiii, bas je u bedu...
    Violeta, no comment!! Mada mislim da su moji svekiji isto pomislili, a nisu nista rekli...
    Mame, LIDL velicina za bebe.... Kako ide??? Znam da su veci brojevi, ali npr koliko mj moze nositi br 56?;

barbs
    13. Srpanj 2017. 22:36

Kako idu brojevi, ugl? 

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 22:37

cure ova vaša ponuda u DE se razlikuje dosta....mi npr nismo imali (bar ne otkad ja pratim LIDL baby ponudu) ove mekane kao šlapice kožne....meni je to bilo super za prve korake, bolje od ikakve druge obuće. Na ebayu sam naručivala a vidila sam da online dućani i  preprodavači na webu to preprodaju naveliko (pod nazivom "mišulice" ako se dobro sjećam...a vidim u LIDLa samo 8eur što je skroz dobra cijena!

žena-majka-carica:)

• sretna
    13. Srpanj 2017. 22:38

barbs

Kako idu brojevi, ugl?

Ja se uopce ne sjecam koliko dugo je L nosio broj 56, kao da sam rodila prije sto godina 😂 znam samo da lidl ima malo vece kalupe

barbs
    13. Srpanj 2017. 22:38

Pozdrav, Rita!! 
    Suncokretice, fino si se ti nakupovala!! 
    Sveki je dosla s poslovnog puta iz Rijeke i prosla je di magic babya i kupila nam set za kupanje  Sutra slikam...
    P.s. NAPRAVILA SI JE CLUB KARTICU... STA SAM ONO PISALA DANAS, SANJCHI?! 

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 22:39

ja gledam sad zabilješke iz prošle trudnoće. S točno 30 tjedana, dakle u isto ovo doba, ja sam bila na +10kg a bebač procijenjen na 2.4kg ....a ova bebica sad nekidan na samo 1.7kg...malo više od prosjeka, ali dooosta manja od brata.
    Možda napokon rodim bebu ispod 4kg!

barbs
    13. Srpanj 2017. 22:41

Da, Treca sreca, dosta se razlikuje... Znala sam pricati sa frendicom o trudnickoj odjeci (jer je i ona sama trudnica), a kod njih nije bio trudnicki tjedan... A bome niti tjedan nakon... 
    Znam da je Lidlova odjeca malo veca... Hhhm.... 

13. Srpanj 2017. 22:41

Natasha555

Sanjchi i Sretna- ja sam dan i dva više od vas, pošaljem sliku trbuha s moramoja bebica je prije 2 tj bila 720 g ja na plus 6kg

Ja cu u pon na kontroli vidjet sto vaga kaze...za sad +9.(na zadnjoj kontroli) A beba jucer 745 g
    Sretna ma budes...kako prvo, tako i drugo😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 22:42

barbs, LIDL bodiji broj 50/56 su ti li-la veličine kao ostali brandovi broj 62. Pa se ravnaj..
    a sad dokad će tebi beba nosit br62, ovisi kad će prešišat visinom to....nekom to bude s 2-3-4mj (najčešće 2mj) a evo moj Toma je to prerastao s ravno mjesec dana. Tako da, ovisi jel manja ili veća beba...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.