Sretna svidaju mi se tetre s one stranice sto si pisala da ces uzimati od njih. Jesi ih vec uzimala, kakve su?
Tea mislimo na tebe i drzi nam se. 😘
Dena velika pupa 😍, koliko si sad trudna?
Ja sam jucer imala piletinu i rizi bizi za muza, a sebi skuham rizu i stavim u ulje u tavu u kojoj sam pekls piletinu i jos zapecem i zacinim.
Jela sam ostatke od jucer al jos malo trebam pocet pravit novi rucak.
Bili smo danas kupit laminat i sad kad smo dosli kuci, bas nemam zraka. Upalila sam klimu i lezim pod njom u gacama i kanotjeri i ne mogu doci ksebi. Komaaa sam.. i jedva cekam sutra pregled da vidim sta se dogadja i koliko smo narasle ( obje 😁)
Pas je napokon izasao ispod kreveta cim sam klimu upalila,al mi se ne da, gleda me ljuto, okrece mi facu. 😂
Koji stomak ejj! A pupak upao skroz.
Ajd koliko nas ima izbacen (pupak) javite se!
Meni se cini da vas je vise s uvucenim…blage vam se!
Meni je pupak poceo izlazit van.. to sam primjetila zadnjih tjedan dva..
Barbs, moja je ukljucena skroz u nabavu...zanima ju sta kupujem i tako...a za jastuk za bocno spavanje...hmmm. Nisam ga planirala uzimat, nisam vidla ni sestru ni sogi da to koriste...
Ajmeee pupeeee....😍😍😍😍😍 Bas mi sogi bila pa gleda trbuh koliki je vec..ja reko ma jela sam lubenicu maloprije, a ona se nasmijala i pita: sta si ti cijelu lubenicu pojela😂😂
Moj pupak je unutra..za sad...iako ni ne vidim dobro😁
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I me ma nisi!!! Bas je lijepa pupa❤
Dena koji lijepi trbuh 😍
Treca sreca, ja imam pupak vani 😄
Kiki, nisam narucivala tetre od njih, ali cujem samo pozitivna iskustva,a te s uzorkom su mi i tako samo za sminku. Za sve ostalo su bijele kojih imam.
I me lijepa si!
I mi smo krajem prosle godine izgubili jednu bebu tako da se neki oko nas cude sta "vec" nabavljamo stvari za ovu bebu. Dobila sam puno robice od sogorice, a i krajem ljeta cu donjeti od seke sta je njen mali prerastao s dugim rukavima, tako da mislim da cu sad u cet u Lidlu (tu u Njemackoj je isto akcija baby stvari od 20.7) kupiti samo bodice i pidjamice vel.50-56.
Sta se tice pranja, susenja i peglanja, ja sam sad imala valjda 20masina za peglati jer mi je muz dok sam bila u Hr samo prao i trpao na hrpu nakon susilice, ali inace peglam minimalno gotovo nista, cak ni njegove kosulje koje svaki dan nosi na posao, zahvaljujuci posebnom programu na susilici No-iron. Samo nakon tog programa robu slozim a za svoje kosulje se on brine tako da ih povjesa na vjesalice i kosulje se izvjese da nije potrebno nista peglati, pa ni kragnu. Ako ce koja kupovati susilicu investirajte u malo skuplju s tim programom. Fenomenalan je.
Sta se tice jela, i mi smo na rizotima, hladnim salatama s ribom/piletinom/tunom iz konzerve, sirom, maslinama, maslinovim uljem i acetom... njam!
Jucer sam bila na ponovnom ogtt-u, bila mi je uzasno muka. Saznat cu rezultate n iducem pregledu 19.7.
U ponedjeljak mi je bilo tocno 2mj do termina, a po stomaku svi prognoziraju da ce za mjesec dana najvise 😏
Treca sreca da 80, moj muz je 37, a imali su ga prilicno kasno, pa eto 🙂
url=https://lilypie.com]
Marijana, koliko si sad ti trudna? Zao minje zbog bebice koja vas je napustila😞 ali eto sad vam dolazi mali andelak u kojem cete uzivat❤
Evo slikica od sad, Treca sreca, pupak je unutra, za sada😅 Od jutros razlika ogromna😂 samo jedem danas😩
Sortiraj odgovore
Najstariji