Sanjchi ja sam sada 27+2. Pokusala sam metnuti dolje ovaj sticker, ali kad mi nije od prve uspjelo odzstala sam.
Hahahah...ali nije komplicirano. Probaj opet😁 ak ne ide od prve, uspjet ce iz druge, trece, pete...😝 znaci, 2 tjedna vise nego ja si. To cu sad zapamtit😁
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sve ste mi lijepeeeee!!!
Treca sreca, i mislila sam improvizirat hah
Marijana, zao mi je radi prve trudnoce... Gustaj u ovoj!! Sretno s OGTTom...
Sanjchi, moja je u svemu ukljucena, ali malo previse zato joj ja i tajim neke stvari haha Bit ce baka mog djeteta, ali to ne znaci da ju u svemu moram mjesati . Ko vegeticu hahahha
CURE, SRETNO SVIMA SUTRA NA PREGLEDU!
Dragi i ja na moru Ovdje bas i ima zraaaakaaaa
Ko vegeticu😂😂😂😂😂😂😂 jesi luda...
Ah more...uzivajte...i ovdje kod nas je dobro danas, nije strasno...da se disat..napokon!!!
Cure pozdrav svimaaa nisam stigla danas nikako cijeli dan smo lutali negdje. Imate u kiku hulahopkice za 10kn na akciji i to onak debele zimske, mi uzeli dvoje onak nek se nade, a bile su 45kn. Uzeli smo rucnik, dekicu i dvije pidame danas za naseg malisu. Vidjela sam bebaca 2 i pol mjeseca ajmee premeden je; bili kod prijateljice. Sad je dosla starija necakinja kod nas na par dana na spavanje i druzenje, pa mi sve pomaze. U nedelju idemo na jedno jezero, Orahovica, pa sam uzela neku haljinu kao za more onak laganu rupicastu i lijepo dole badic i ja cu da noge kvasim dok se drugi budu kupali hehe...
I da od 20.07.ima robice u lidlu, vec smo pikirali da cemo u 8h bit pred trg 😂 Mislim da je netko pisao o tome. Idem sad citat vase postove 😋
Ma ja nisam uspijela stavit sticker ni 101. put, malo sam si izgleda bedasta 😜
E curke, ja bas sortiram robicu, pa me zanima od kolko mj se koriste slinčeki?
Marijana a nije od ponedjeljka kod nas lidl akcija?? I ja pikiram 😏
url=https://lilypie.com]
E curke, ja bas sortiram robicu, pa me zanima od kolko mj se koriste slinčeki?
Mislim da to ono kad krenu jest kasice..al zapravo mislim da moze od rodenja ako im se daje na flasicu 😕 nisam bas iskusna sto se toga tice...
Tea ajme bas mi je zao, budi hrabra i jaka i drzi se. Zelim ti da sto prije produ dani u bolnici i da bude sto prije sve dobro.
Sretna rucak ti je mrakkk...posalji malo hehe 😉
Stomacici svima su vam lijepo velikiii hehe...neka nam samo nase bebice rastu 😊😊
Barbs odlicna ti je soba..ormar mi se bas svida 😊
Dena moja frendica vec koristi slinceke za malog 2 i pol mj jer mali ne sisa i stalno bljucka svako malo i cucla prst i slini.
Sanjchi, haha, a sto ces
Violeta, hvala na info sto se robice tice! Super za shopping samo vi uzivajte na jezeru
Orahovicaaaaa... bome sam se znala nakupat tamo! I nakampirat! ( 6 dana u komadu-nikad vise! ) falilo mi je sjest i kakat ko covjek i istusirat se toplom vodom.
Sortiraj odgovore
Najstariji