Treca sreca, caddy je zakon☺kolica ne moram ni rasklapat, stavim ih u komadu unutra😂 a u mojoj (ja kazem moja, jer ju ja vozim, nisam ju ja kupila, al sve je to nase) toyoti gepek nije bas prevelik, vidjet cemo iduce ljeto kako ce stat sve kad se krenemo pakirat😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ajmeeeee koliki trbuh Treca sreca! Ko da ces sutra rodit😱 a nije pupak tako strasan...ja sam mislila da je ono, vani bar 5 cm kak si opisivala😂😂
Ali bas je lijep, pravo trudnicki! 😍😍
Treca sreca koje ti tijelo imas! Wow... samo si trbuh dobila...sretnica... nisam ni ja se puno zdebljala al dobila sam posvuda.... meni je puno ljepse ovako kao ti, kad trudnica dobije samo trbuh... koliko si sad u plusu s kg?
14kg u plusu, malo sam stagnirala s dobivanjem na težini...ali ajd - stignem još do 20tke se dobacit. 6kg u 2 mj, šta je to meni uz ovakvu prehranu
sanjchi - pa daaaa...sjećam se da smo mi u Octaviu tako neka kolica mogli bez rasklapanja....to je super stvar! A sad s ovim moj bože koji će to tramak bit. Ne da ću ih morat sklapat i micat sjedište (maxi cosi mura) nego i kotač/e odstranit da bi stalo u naš gepek. Moram napilat muža da promijenimo auto pod hitno...ali ne da se
žena-majka-carica:)
Još sam danas uzela 3 kombinezona na sniženju. Pokušavam naći univerzalnu robu (barem kombinezone i bodiće) da nam ostane i za drugo, al to je tako teško!! Sve ili rozo ili plavo, baš koma
Eto uspjela naći nešto u babycentru na 50% sniženja, još ću nadopuniti s lidlom idući tjedan. Treći kombinezon dolazi s kapicom u kompletu.
Moram sutra napraviti popis stvari što imam i što mi još treba...
počeli su mi treštit s Ultra festivala, generalno proba u tijeku.
Ispalit ću...očito nismo dovoljno rano uteli - jer tek ujutro idemo (ja kontala oni će počet dernek u petak popodne, za*ebala sam se )
žena-majka-carica:)
Rita minimalno 5-6kom. Ja od svakog broja imam desetak, ali ja sam ziheraš - volim svega imat komotno da ne gledam kad će se oprat/osušit…
Tako sam i mislila 10-ak kom da se stigne osusiti.. neznan jeli potrebno uzimati kratki rukav obzirom da mi je termin 08.10?
Moj sva sreca pa radi posla kojim se bavi (obrt za zimsku, malciranje itd) mora imat takav auto, imamo dva caddy-a na dvoristu i tu toyotu, i opet je prije 3 mj morao uzet jos jedan auto (fiat scudo-stariji, tek toliko da vozi😂) jer jednostavno se desi da svatko od deckiju ode na svoju stranu i onda ili on ili ja nemamo auto. A meni bez auta uzas, pogotovo sad ak bi nedaj Boze morala hitno doktoru il nes. Tak da ono, malo vozni park, i opet nekad nije dosta. Vec sam mu rekla nema dugo da cemo i mi morat promjenit toyotu, uzet nesto vece, tj. s vise mjesta da nam sve stane. Al za sad nemamo jos potrebe. To kad druga beba bude na putu😁
Sortiraj odgovore
Najstariji